Originally Posted by
kopelitsa
Καλημερα! ειμαι καινουργια στο σαιτ, καποιες φορες διαβαζα συζητησεις, σημερα ομως ενιωσα την αναγκη να γραψω το προβλημα μου.. θα μπω κατευθειαν στο θεμα. νιωθω μπερδεμενη πολυ εδω κ 1,5 χρονο εχω σχεση ειμαι 26 κειναι 31. ειναι ναυτικος κ λειπει 3-4 μηνες καθε φορα.. η σχεση μας ξεκινησε με το που γνωριστήκαμε κ απο τοτε δεν υπηρξε μερα κ ωρα που να μην εχουμε επικοινωνια με καθε δυνατο τροπο θα ελεγα πως μαλλον εγινε σχεση εξαρτησης απο το πρωτο κιολας καιρο.. ολο αυτο το διαστημα η σχεση ηταν στα ακρα ειτε με καλο ειτε με ασχημο τροπο. εγω ειμαι αρκετα ηρεμος ανθρωπος κ δεν εχω πολλες απαιτησεις ή καλυτερα τρελές. αυτος θυμωνει με το παραμικρο για παραδειγμα γτ ειπα οτι θα κανω 10 λεπτα βολτα το σκυλο κ εκανα 15' χωρις υπερβολη πολλοι λογοι ειναι ετσι. οταν θυμωνει κρατα μουτρα πολλες ωρες 'κ παντα φταιω για ολα εγω'. ξερω οτι μ αγαπα κ τον αγαπω δεν εχω νιωσει ποτε πριν ετσι κ ο ιδιος οταν ειμαστε καλα μου δινει απεριοριστα συναισθηματα , κ πολυ ομορφες στιγμες, ειναι ειλικρινης εχει πολλα καλα στοιχεία ομως με ζηλευει με κατακρινει σε ολα για παραδειγμα παιζω ντραμς εχω φιλους κ αγορια εχω σκυλο εχω τατουαζ ολα τα ηξερε στην αρχη αλλα τωρα μου τα χτυπα σαν αρνητικα με τη πρωτη ευκαιρια αυτα ειναι καποια απο ολα.. δε ξερω που εχει παει ο εγωισμος μου κ η αυτοεκτιμηση μου.. οταν ημουν μικρη εχασα τ μητερα μου κ με το πατερα μου δεν εχω καλες σχεσεις πιστευω πως αυτο με εχει επηρεάσει στο σημερα κ φοβαμαι τη μοναξια.. αυτο που με βασανιζει τωρα πολυ ειναιπως μου εχει θεσει ορο κ χρονοδιαγραμμσ πως μεχρι το καλοκαιρι θελει να εχω αφαιρεση τα 2 μου τατουαζ.. καλος ή κακος ξεκινησα τον Οκτώβρη με ενα δερματολογο το λειζερ ομως με καθηστερει πολυ ενω αλλα ειχαμε κανονίσει στην αρχη με το γιατρο με αποτελεσμα σιγουρα να μην τα εχω αφιρεσει ολα ως το καλοκαιρι.. τωρα με απειλεί οτι θα χωρίσουμε γτ δεν αντεχει να με βλεπει αλλο με αυτα.. δε ξερω πως να το διαχειριστώ.. θεωρει πως δε δινω στη σχεση μας ο.τι αυτος..αλλα κατι τετοιο δεν ειναι αληθεια.. ειμαι αφοσιωμενη κ οταν λειπει με το μονο που ασχολουμαι ειναι αυτος αφηνω τους φιλους μου για να ειμαστε μαζι οταν ειναι εδω συνεχως τον εχω αποδεκτει οπως ειναι ενω αυτος οχι.. με εχει γεμισει ενοχες μα νομιζω δε το αξιζω..