Ρουτίνα τρίτος κούραση όλα μαζί εδώ και αρκετό καιρό ειναι σαν να ειμαι αόρατος στα μάτια της συντρόφου μου και απο κουβέντες η απάντηση ειναι μα όλα ειναι μια χαρά. Και αναρωτιέμαι μετά απο 18 χρονια τόσο λάθος να νιώθω ?
Printable View
Ρουτίνα τρίτος κούραση όλα μαζί εδώ και αρκετό καιρό ειναι σαν να ειμαι αόρατος στα μάτια της συντρόφου μου και απο κουβέντες η απάντηση ειναι μα όλα ειναι μια χαρά. Και αναρωτιέμαι μετά απο 18 χρονια τόσο λάθος να νιώθω ?
τι τριτος?
τρίτος στους δυο
αν είναι κάποιος στην ζωή της !!!!
Αν το είχα διαπιστώσει δεν θα ανέφερα τα αλλα δυο
τοτε, μπορει να ισχυει, μπορει και οχι. μπορει να βρεξει, μπορει και να χιονισει.
που να ξερουμε με τρεις γραμμες επεξηγηση, τι θα μπορουσε να συμβαινει;:)
δεν υπαρχει "λαθος" οταν νοιωθεις οτι κατι δεν παει καλα.
σημαινει οτι ΓΙΑ ΣΕΝΑ, δεν παει. αν για τον αλλο ειναι ολα καλα, κι αυτο, προβλημα ειναι...
βρες τι δεν σου παει καλα. διεκδικησε τι θελεις απ την σχεση σου κι αν δεν βρεις ανταποκριση σε λογικο διαστημα, παρε τις αποφασεις σου.
Κάπως έτσι το σκευτομε και εγω
Καλησπερα.
Εσυ Έχεις πρόβλημα,αυτη ή κι οι δυο μαζι?
Σκεφτηκες ποτε να πας σε ένα σύμβουλο γάμου?Γραφεις πως υποθετεις πως υπάρχει καποιος τρίτος...Έχεις αποδείξεις?Κι αν υπάρχει,φταις εσυ ή αυτη που μπήκε τρίτος αναμεσα σας?
Κούραση γιατι υπάρχει?Οι σχέσεις-κυρίως οταν καταλήγουν σε γάμο-ειναι για να μας ξεκουράζονται,να μας τονώσουν,να μας ηρεμουν...
Η καθημερινότητα ειναι δύσκολη κι εγινε τα τελευταία 5 Χρονια πιο δύσκολη αλλα Ολα εχουν λυση....
Αρκεί να την θες κι εσυ κι αυτη
Όταν μετά απο 18 χρονια και τρία παιδιά ξαφνικά αλλάζουν βασικά πράγματα στην καθημερινότητα τους τελευταίους 3μηνες (έβγαλε την βέρα απομονώνεται στο σπίτι πιο πολυ μιλάει με την φιλενάδα της παραμελεί το σπίτι κ.α)εγω έγραψα κούραση ρουτίνα άλλο ατομο και όταν την ρώτησα τι γίνεται παραλίγο να εκτελεστό διότι βλέπω φαντάσματα και οτι όλα ειναι ρόδινα.εκει ειναι που αναρωτιέμαι τι απο τα παραπάνω ενδεχόμενα ειναι που έχουν επηρεάσει την συμπεριφορά της Το εύκολο συμπέρασμα ειναι για αλλο ατομο αλλα δεν θέλω να ειμαι απόλυτος γιατί δεν μου αρέσει να καταδικάζω όταν δεν ειμαι σίγουρος
Δεν θα ήταν εύκολο να παραδεχτεί την ύπαρξη τρίτου προσώπου. Όπως τα λες κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει. Τώρα τι είναι αυτό, δεν μπορώ να ξέρω. Θεωρώ ότι έρχονται όλα μαζί. Το τρίτο πρόσωπο όχι πάντα ως φυσική υπόσταση. Ίσως ως ιδέα ή πλατωνικά. Μην το δέσεις κόμπο ότι σε απατάει.
Μήπως υπήρχαν ανέκαθεν προβλήματα; Μήπως άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά σου και δημιουργήθηκε αλυσίδα; Μήπως παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα (πχ. οικονομικό) που βάρυνε το κλίμα;
Ίσως χρειάζεται λίγος χρόνος να τακτοποιηθούν κάποιες σκέψεις μέσα της.
Εσύ θες να κρατήσεις τον γάμο, προφανώς, για να το συζητάς εδώ. Νομίζω η καλύτερη λύση είναι να της δώσεις χώρο, θέτοντας όρια βέβαια (για να μη συνεχιστεί το μπαϊράκι επ' άπειρον), και να τη στηρίξεις ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στα θετικά του γάμου σας.
Το θετικό ειναι οτι δεν θέλω να διαλύσω την οικογένεια μου αλλα δεν θέλω να ζω ξαφνικά με μυστικά και οτι φανταζομε πράγματα και κατάστασης ενώ στα τελευταία χρονια απο την πλευρά μου δεν άλλαξε τίποτα ίσα ίσα ήμουνα και πιο κοντά της σαφέστατα αν συνεχιστεί το τροπάρι αυτό μαλον θα πρέπει να πάρθουν αποφάσεις οριζόντιου χαρακτήρα
Αν και δεν είσαι τελείως ακριβής
μήπως είναι η δική σου συναισθηματική οπτική αυτή;
μήπως όλα αυτά είσαι εσύ;
αμα την θέλεις την ξαναδιεκδικείς και ξανανιώνει
το μερίδιο σε ένα ζευγάρι χωρίζεται
ο ένας μπορεί να ανανεώνει τον άλλον αρκεί να υπάρχει όρεξη και εξέλιξη!
[QUOTE=Spyrtos;530876]Αν και δεν είσαι τελείως ακριβής
μήπως είναι η δική σου συναισθηματική οπτική αυτή;
μήπως όλα αυτά είσαι εσύ;
αμα την θέλεις την ξαναδιεκδικείς και ξανανιώνει
το μερίδιο σε ένα ζευγάρι χωρίζεται
ο ένας μπορεί να ανανεώνει τον άλλον αρκεί να υπάρχει όρεξη και
Δεν ξερω ειναι και αυτο μια θεωρεία αλλα ειναι να μην μπει κατι στο μυαλό μετά Αστα
Γεια σου,θέλω κ εγω να πω την απόψη μου ως γυναίκα αλλά και ως αδελφή που συμπάσχει με τον αδελφό της σε μια παρομοια κατάσταση..Η γυναικα πάντα θέλει διεκδίκηση,καλυτερο κ ποιοτικο σεξ,κάποια ανθοδεσμη έτσι στα ξαφνικά,μία εξοδο γ δειπνο κ τέτοια,ανεξαρτητως παιδιων,σκυλιων και λοιπών αυτά μπορουν να δωσουν μια ένεση ανανέωσης στο γάμο σας.Πόσο χρονων ειναι η γυναικα?Συνηθιζεται η γυναικα και δε η παντρεμενη χρονια να περνά κρίση,τι θέλει,τι εκανε,αν ηρθε σε αυτοπραγμάτωση,γενικώς..μη� �ως την παραμέλησες κάπως?
Όπως και να εχει πρέπει ν αποστασιοποιηθεις απο την κατασταση και να δεις αν φταις κάπου,αν ναι προσπάθησε να το διορθωσεις,αν ομως ναι μεν υπαρχουν μικροπροβλήματα αλλά δν φταις κάπου(ζηλεια,παθη κτλ) τοτε κανε μια ανοιχτη συζητηση στη γυναικα σου(ρωτα γιατι π.χ εβγαλε τη βερα-πάντα σε ηπιους τονους) αν εκινη δν απαντα ή μασά τα λόγια της πρέπει να της πεις ότι ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ και ότι δν μπορεις να συνεχίσεις να ζεις με αυτη τη σταση.(Όλα με ηρεμο τρόπο).Δεν ξέρω να ειστε καλά ερωτικά..συχνοτητα και τετοια..αν δηλ. υπαρχει ποικιλια και ευχαριστηση,αν σε αποφευγει συχνα πυκνά(μιλάμε για σεξ 1 το μηνα..) τότε σκέψου το ενδεχόμενο αν εχεις χρηματα ιδιωτικου ντεντεκτιβ(ακουγεται ακραιο αλλά πιστεψε με ειναι το καλυτερο)ουτε της σπας τα νευρα απο τη ζηλεια σου,ουτε τπτ..
Αν για αυτή ήταν όλα καλά και της αρέσει αυτό δεν θα υπήρχε πρόβλημα.Το γεγονός όμως ότι έβγαλε την βέρα και μόλις την ρώτησες τι συμβαίνει,κόντεψε να σε εκτελέσει είναι ανησυχητικό.Από την μικρή μου εμπειρία οι γυναίκες γουστάρουν να γκρινιάζουν.Εσύ της έδωσες την καλύτερη ευκαιρία να πει τα παράπονα της και να δικαιολογήσει την κατάσταση.Η αντίδραση της είναι ύποπτη αν όχι ενοχη.Στην θέση σου θα έμπαινα δυναμικά ώστε να λήξει το θέμα όσο είναι νωρίς.Θα την ρωτούσα ευθέως αν θέλει διαζύγιο γιατί δεν είσαι διατεθειμένος να ζεις σε μια κατάσταση σαν αυτή βλέποντας την γυναικα που έδωσες όρκους αιώνιας πιστης και έκανες παιδιά,να σου φέρεται σαν ξένο,να βγάζει βέρες και να σου επιτίθεται όταν προσπαθείς να το συζητήσεις κάνοντας την να φαίνεται λες και κάτι κρύβει.
41 ετών και για την συνέχεια σέβομαι και της μεταβατικές περιόδους και την κρίσιμη διαδικασία τον μετά τον 40 και λουλούδια και βόλτες και οικοκυρική και τον χαζό σε περίεργα νεύρα και υπομένει με τον διπλασιασμό του γυμναστηρίου και τον καφέδων με φίλες αλλα νισάφι ξαφνικά ειναι βαριά η οικογένεια ξαφνικά όταν συμπεριφορά μου ειναι συγκαταβατικοί αντί να μαζευόμαστε απλώνουμε περισσότερο εντέλει ο άντρας αν ειναι σινεπεις λούζεται περισσότερα(αν έκανα τα μισά εγω άραγε τη θα σκέφτονταν άραγε)
Παιδιά το διαζύγιο με τρία παιδιά μικρά ειναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλα όντως το σκέφτομαι
Το θέμα δεν είναι αν εσύ σκέφτεσαι το διαζύγιο,το θέμα είναι αν σκέφτεται η σύζυγος τον γάμο της... Το να χωρίσεις είναι η τελευταία λύση.
Κοιτάχτε,το διαζυγιο ειναι μια λογικη λύση σε ανθρωπους που εχουν παιδιά και μάλιστα 3..Γιατι τα παιδια είναι δεκτες όλων των μη φυσιολογικων συμπεριφορων των γονέων τους.Το να μεινεις με μια γυναικα που δν σε αγαπά πια για ''τα παιδιά'' αυτο ειναι περισσοτερο υποκριτικό γιατι τα παιδια χρειάζονται αγάπη και αυτη αντικατοπτριζεται και στους γονεις τους.Τελοσπάντων,απ ό,τι καταλαβα προσπαθησες,αυτο μου λες..(σαν τον αδελφό μου..φαντασου,η ανεκτικοτητα τ αδελφου μου ειχε ως αποτελεσμα η γυναικα τ να μενει στη μαμά της με τα 3 παιδιά κι εμεις να ''κανουμε'' ότι δν το ξερουμε.Τυπικά,ειναι μαζί αλλά συναντιουνται μονο για το κρεβατι,η νυφη μου πριν 3 χρονια ''συνειδητοποιησε'' ότι δν ειναι πλεον ερωτευμενη και ότι δν εζησε τη ζωη της..).Πάντως,η φιλεναδα,μηπως της φουσκωνει τα μυαλά?Μιλησες με τη φιλη της,να σου πει τη γνωμη της?Αν ειναι ''προσωπικη''φιλη μονο της γυναικας σου και δν εχεις προσβαση αυτο είναι υποπτο διοτι πολλά ''φιδια'' μπαινουν για να σου χαλούν το σπίτι.Μίλα της:ηρεμα,ορθα,κοφτά,αν σου αρνειται ό,τιδηποτε πες της ότι δν εισαι τρελός και ότι δν μπορεις να το ανεχτεις επειδη ξεπερνα κατα πολύ την αξιοπρεπεια σου.Πες της ότι δν θες αμεση απαντηση αλλά της δινεις 1 μηνα χρονο να σκεφτει τί θελει να κανει στη ζωή της και πως δν ειναι σωτο εναν αντρα π ζει μαζί του 18χρονια να προσπαθει να τον ΄΄ξεγελασει΄΄ με την ατακα:''ολα καλα''.Σε 1 μηνα πρεπει να αποφασισει αν θελει να προχωρησετε σαν κανονικο ζευγαρι,χωρις μυστικά,αν της τελειωσε τ αισθημα απλως ας το ομολογησει..