Originally Posted by
Macgyver
Δεν ξερω τι να πω !! οσον αφορα το 1ο παραδειγμα , το να γνωρισεις 40 κοπελες , δεν δειχνει αυτοπεποιθηση , δειχνει οτι προσπαθεις ναποδειξεις κατι . Εγω που ισχυριζομαι οτι εχω αυτοπεποιθηση , ειμαι και μεγαλος αντε ναχα 10 κοπελες στη ζωη μου , 10 αλλα καλες , αλλα δεν ειχα ναποδειξω τιποτα σε κανεναν . Το οτι δουλευει σε μια εταιρεια περιωπης , δεν δειχνει ντε και καλα οτι εχει αυτοπεποιθηση ,
Το 2ο παραδειγμα δεν ειναι κλασσικη αντιπροσωπευτικη περιπτωση αυτοπεποιθησης , ειναι μια πολυ υγιης αντιδραση .
Δεν ξερω , μπορει ναχεις δικιο , αλλα θα επιμεινω οτι η αυθεντικη αυτοπεποιθηση , ειναι κατι που η τοχεις η δεν τοχεις , η πρωτη παραγραφος σου με καλυπτει περισσοτερο . Ολα παιζονται στην ηλικια 0-7 χρονων , ποση αγαπη και αποδοχη εχεις δεχτει απο γονεις .
Εγω που καθομαι και δεν δουλευω τα τελευταια 6 χρονια , δεν βλεπω καμμια μεταβολη στην αυτοπεποιθηση μου , οποια και ναναι αυτη .
Να προσθεσω οτι η αυτοπεποιθηση συνεπαγεται οτι ταχεις καλα με τον εαυτο σου , βρισκεις ενδιαφερον σε αυτον . Το πως γινεται αυτο , θα σε γελασω !!