Γιακουμακης Βαγγελης ενα παιδι που αφορα ολους!
Καλησπερα σας κ παλι!Τις προαλλες σοκαριστηκα πολυ απο την υποθεση του Βαγγελη ειναι ενα παιδι που ειτε αυτοκτονησε ειτε δολοφονηθηκε(κατα την γνωμη μου δολοφονηθηκε)υπεστη στην συντομη ζωη του πολυ μεγαλη κακοποιηση κ σωματικα κ ψυχολογικα στο περιβαλλον της σχολης του με τραγικο αποτελεσμα,Εγω πιστευω οτι τα περισσοτερα παιδια εχουν ζησει το μπουλινγκ στο σχολειο οπως κ εγω αλλωστε κ αυτο το πραγμα συνιστα ψυχολογικη η κ σωματικη κακοποιηση κ με θυμωνει πολυ το γεγονος οτι στο σχολειο σε στοιβαζουν μαζι με αλλα παιδια σαν να εισαι μερος μιας μαζας κ δεν αναγνωριζουν την διαφορετικοτητα σου θα πρεπει να γινουν ριζικες αλλαγες για την αντιμετωπιση αυτου του πραγματος,ολα τα παιδια κ ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι το ιδιο κ δεν γινεται να αντιμετωπιζονται ετσι,Οταν ημουν παιδι ελεγα μακαρι να μπορουσα να παρακολουθω μαθηματα κατ οικον αντι να υφισταμαι αυτην την κακοποιηση θα επρεπε να δινεται στα παιδια η εναλλακτικη να κανουν τα μαθηματα τους σε περιβαλλον της επιλογης τους εστω κ απο το σπιτι η σε τμηματα με ελαχιστα παιδια κ επειτα να δινουν εξετασεις για να περνουν τις ταξεις,Επισης να παρεχεται σε ολους ψυχολογικη υποστηριξη,γιατι ορισμενα παιδια να το ζουν αυτο το πραγμα κ να υφιστανται μπουλινκ απο τους αλλους?Ειναι αδικο,Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να ζημιωνει τους αλλους!