Σεξουαλική παρενόχληση από αδελφό και απωλεια μνήμης
Καλησπέρα σας,κουράγιο και δυναμη σε όλους σας ευχομαι.Πηρα την απόφαση να εγγραφώ και να μιλήσω για ένα δικο μου προσωπικό θέμα που γνωρίζει μόνο ο άντρας μου και την εξομολόγησή μου την εκανα μάλιστα πρόσφατα.
Πριν 2 χρόνια σε μια συζητηση με μια φίλη για την συμπεριφορά του αδελφού μου απέναντι μου όσον αφορα στην κτητικότητα αλλά και στην σταση ζωής του γενικά(δν κάνει σχεσεις σοβαρές,ειναι 37 ετων σημερα) μου ρθε ξαφνικά μια αναλαμπή θα έλεγα πάανω μάλιστα στα λόγια της φίλης μου ότι ο αδελφός μου αντιδρά κάπως στις σχεσεις μου και δν ειναι φυσιολογικό:''Θυμηθηκα''-έτσι θα το πω- εμενα μάλλον 3 ή 4 και τον αδελφό μου (γυρω στα 10,εχουμε 7 χρονια διαφορά) όρθιους στο παιδικο κρεβατι,να μου εχει κατεβάσει το βρακάκι μου,να έχει βάλει το μόριο του ανάμεσα στα πόδια μου ή τα οπίσθιά μου(δν θυμαμαι ακριβώς) και να μου λέει:''Κατσε,κατσε..'' κι εγω να του λέω ''οχι'' αλλά όχι μες τα κλάματα απλώς με μια ενόχληση.Δεν μπορω να [εριγράψω πως ξαφνικά μου ηρθε αυτη η εικόνα στο μυαλό μου και δν μπορω να πω ότι με συνετάραξε.Σημερα είμαι 29 ετων,ετοιμάζομαι να παντρευτω και τελευταια το σκέφτομαι πολύ,πήρα την απόφαση να το πω στον άντρα μου,δεν ηθελα,ηταν κάτι που μεσα στο μυαλό μου δν αποτελουσε ''γεγονός'' ενω τωρα ''εγινε''.Δεν ξέρω τι νιώθω,δν νιωθω θυμό αλλά προδοσία.Σαν να με κοροιδεψε,δεν ξέρω πως να το εκφρασω.
Θελω να ρωτησω,αν η ηλικία των 10 ετων είναι δικαιολογισιμη όσον αφορα αυτη την συμπεριφορά,αν δηλ. πειραματιστηκε πάνω μου ή όντως εχει άρρωστο μυαλο..Να αναφερω ότι 3 ατομα ως τωρα θεωρουν ότι ο αδελφός μου με πλησιάζει με πολύ διαχυτικό τρόπο που ξεφευγει από τα συνηθισμένα αλλά εγω που το βιωνω όλη μου τη ζωή δν εχω καθαρη εικόνα και δν μπορω να πω ότι όντως έτσι είναι.
Από την στιγμη πάντως που το εκμυστηρευτηκα στον άντρα μου,το χω συνεχεια στο μυαλό μου,μιλάω κανονικότατα με τον αδελφό μου,δηλ. τι να του πω:''Θυμαμαι?'' και πάλι αναρωτιέμαι,αυτος θυμαται τί έκανε?
Νιώθω μπερδεμένη,πήρα απόφαση να το αναρτησω γιατί ξέρω ότι πρέπει να γιατρέψω μερικά κομμάτια μέσα μου και δν ξέρω τον τρόπο.
Ευχαριστω.