Καλησπέρα.Σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό να γράψω στο site αλλά τελικά σήμερα το αποφάσισα.Είμαι 21 και από 17 χρονών παλεύω με την κατάθλιψη.Από το 2011 που τελείωσα το σχολείο τσακώθηκα με την παρέα μου με αποτέλεσμα να μείνω μόνος.Το χειρότερο είναι ότι όσο περνούσε ο καιρός καταλάβαινα ότι εγώ έφταιξα γι' αυτή την κατάσταση.Εγώ ήμουν ο αποκλειστικός υπεύθυνος για όλα.Δεν τους φέρθηκα σωστά και το έχω πλέον καταλάβει όμως εκείνοι δεν θέλουν πλέον να είμαστε όπως παλιά και έχουν απόλυτο δίκιο.Όσο περνούσαν τα χρόνια η κατάθλιψη γινόταν όλο και πιο βαριά και έτσι πήρα την απόφαση το 2013 να ζητήσω την βοήθεια ψυχιάτρου.Εκείνος δεν ήξερε απ'οτι κατάλαβα να κάνει τίποτα διαφορετικό από το να δίνει χάπια(διότι είχα και σοβαρά προβλήματα ύπνου).Όταν η κατάσταση μου χειροτέρεψε τον πήρα τηλέφωνο και εκείνος μου είπε να πάω να μου δώσει πιο βαριά.Όμως δεν είμαι τρελός ούτε ήθελα να καταλήξω ζόμπι.Γι'αυτό λοιπόν δεν τα πήρα ενώ πέταξα στα σκουπίδια και αυτά που μου είχε δώσει αρχικά(αν και θεωρούνταν ελαφριά).Η κατάθλιψη παρολο αυτά συνεχιζόταν και εγώ ήμουν ανήμπορος να αντιδράσω.Καμία επικοινωνία για νέους φίλους η έστω μια παρέα για διακοπές.Κατέληγα κάθε καλοκαίρι μόνος κλεισμένος σε ένα σπίτι.Δεν μπορούσα να βγω μόνος σε μπαρ η σε κλαμπ.Ένιωθα ξεφτίλα να πηγαίνω μόνος ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήταν με τους φίλους τους και με τις κοπέλες τους.Το 2014 πήρα την απόφαση να εγκαταλείψω την Ελλάδα για σπουδές στο εξωτερικό.Όλα καλά με τα μαθήματα όμως παραμένω μόνος.ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ.Ούτε παρέα για ένα ποτό ούτε να πω μια κουβέντα με έναν άνθρωπο(εκτός της οικογένειάς μου).Σκέφτομαι πάλι το καλοκαίρι που θα γυρίσω στην Ελλάδα και δεν θα έχω έναν άνθρωπο να παω για ένα μπάνιο.Ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρω μια παρέα και το παίρνω σιγά σιγά απόφαση.Δεν μπορώ να γίνω συμπαθής στους ανθρώπους.Νιώθω ότι πλέον οι άνθρωποι για να σε βάλουν σε μια παρέα και να σε αποδεκτούν σε περνάνε απο έλεγχο για το αν έχεις κακία μέσα σου.Θέλουν ανθρώπους με κακία.Τους ζητάνε.Δεν ξέρω πια τι να πω.Είμαι 21 χρονών και η υγεία μου έχει κλονιστεί απ'όλα αυτά που έχω περάσει.Θέλω να το σταματήσω και δεν μπορώ.Ίσως πλέον έχω χάσει και την επικοινωνία που είχα όμως δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει...Νιώθω ότι περνάει η ζωή μου σαν νερό και εγώ απλά κοιτάω.