Καλησπέρα!3 μέρες τώρα παίρνω ζάναξ και το πρωί όταν ξυπνάω νιώθω κουρασμένος και κακόκεφος.Μέσα στην ημέρα όταν το παίρνω δεν με πιάνει.Ούτε το άγχος μειώνεται ούτε τίποτα.Έχει δει κανένας διαφορά με το ζάναξ ? αν ναι σε πόσο καιρό ? Ευχαριστώ
Printable View
Καλησπέρα!3 μέρες τώρα παίρνω ζάναξ και το πρωί όταν ξυπνάω νιώθω κουρασμένος και κακόκεφος.Μέσα στην ημέρα όταν το παίρνω δεν με πιάνει.Ούτε το άγχος μειώνεται ούτε τίποτα.Έχει δει κανένας διαφορά με το ζάναξ ? αν ναι σε πόσο καιρό ? Ευχαριστώ
Καλησπέρα φίλε,
εμένα ούτε το ζάναξ με έπιασε ούτε το τρανξεν. Χειρότερα με έκαναν κάθε φορά όταν τα δοκίμασα. Ή που δε με πιάνανε ή που με κάναν χειρότερα...
Μόνο το λεξοτανίλ με πιάνει καλά και τώρα πλέον το ρεμερόν που είναι λες και έχω πάρει μισό λεξοτανίλ...
Ειμαι χρηστης ζαναξ ( δυστυχως ) , και με πιανουν σε 45 λεπτα , απο την ωρα ληψης , και κραταει για 4-5 ωρες . Αλλα μετα απο 2-3 μηνες , σου γινεται εθισμος το ενα , και θελεις και δευτερο , προσεχε το , ειναι πολυ υπουλο φαρμακο , προκαλει εντονη εξαρτηση . Ομως δεν εχω διαταραχες αγχους , αλλα απλη ( σκετη ! ) καταθλιψη , που συνοδευεται απο ηπιο αγχος .
Παντως ειναι παλιοφαρμακο , και πλεον στην Αγγλια , επανεξεταζουν τον ασθενη μετα παρελευση 4μηνου , διοτι ειναι για χρηση περιορισμενης χρονικης διαρκειας , μην κοιτας εδω που στα γραφουν με την σεσουλα .
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Εξυπνακια markos , σουχω νεα , απο αυριο γινεσαι μπαν .
Παιδιά καταρχάς μην τσατίζεστε.Υποτίθεται πως εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο.Αν είναι να αρπαζόμαστε μεταξύ μας τότε δεν υπάρχει ελπίδα.Υπάρχουν φυσικά-φυτικά ηρεμιστικά α οποία δουλεύουν 100% και δεν έχουν καμία παρενέργεια.Το θέμα είναι πως δεν μας αφήνουν να τα μάθουμε διότι κοστίζουν ελάχιστα και δεν συμφέρει κάποιες τσέπες.Κρίμα που οι άνθρωποι είμαστε ελεεινοί.
Καλησπερα σου τζονκ εγω πηρα λιγες μερες για στρες κ ειδα μεγαλη διαφορα λογικο ειναι να ξυπνας κουρασμενος μιας κ ειναι η επηρεια του χαπιου
Μυσπ καλησπέρα!Δεν είναι οτι ξυπνάω μόνο εξαντλημένος αλλα και κακόκεφος.Οχι οτι πριν τα πάρω ξυπνούσα χαρούμενος.Αυτό περνάει με τον καιρό ή όσο παίρνεις το χάπι το νιώθεις ?
Markos4 Βρισκόμαστε σε φόρουμ για άτομα με ψυχικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό κατανοώ απόλυτα την συμπεριφορά σου.Στις οδηγίες χρήσεως δεν αναγράφεται η ποσότητα η οποία πρέπει να λαμβάνεται διότι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό βάρος και πάσχει από διαφορετική ασθένεια/διαταραχή.Πρέπει να ξέρεις πως το ζάναξ χρησιμοποιείτε για διάφορες ασθένειες/διαταραχές και όχι για κάποια συγκεκριμένη,οπότε η δοσολογία είναι ανάλογη αρκετών παραγόντων.Το πότε κοιμάμαι και το πότε ξυπνάω δεν νομίζω πως είναι ένα θέμα το οποίο θα το συζητήσω μαζί σου.Εάν κατάλαβα με αποκαλείς αργόσχολο προβληματικό κοπρίτη χαμηλού ΙQ για τον λόγο ότι είμαι ξύπνιος 3:15 νύχτα και γράφω στο φόρουμ.Απο ότι καταλαβαίνεις είσαι και εσύ συνδεδεμένος στο φόρουμ αυτή τη στιγμή.Ο λόγος που δεν κοιμάμαι και βρίσκομαι στο φόρουμ είναι ότι αναζητώ βοήθεια από μέλη που ζούνε παρόμοιες ή και ίδιες καταστάσεις με την δική μου.Χωρίς να θέλω να καυχηθώ θέλω να σου αναφέρω πως έχω φοιτήσει σε σχολή διοίκησης επιχειρήσεων(ΤΕΙ),σε σχολή μηχανικών πληροφορικής(ΤΕΙ) και αυτή τη στιγμή φοιτώ σε σχολή τουριστικών επαγγελμάτων η οποία βρίσκεται εκτός της πόλης που μένω και καθημερινά πηγαίνω αλλάζοντας τρία λεωφορεία τα οποία κάνουν δυόμιση ώρες για να φτάσω στην σχολή.Στο ενδιάμεσο παρακολουθώ πέντε με επτά ώρες μαθήματα και παίρνω άλλα τρία λεωφορεία με τα οποία ταξιδεύω για άλλες δυόμιση ώρες για να φτάσω στο σπίτι μου.Ελπίζω να αναθεωρήσεις για κάποια πράγματα που είπες για εμένα και προφανώς και για άλλα μέλη του φόρουμ.Εδώ βρισκόμαστε για να μοιραζόμαστε εμπειρίες σχετικά με τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε,να κατανοούμε ο ένας τον άλλο,να προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις,και για να παίρνουμε κουράγιο σκεπτόμενοι ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό το γολγοθά που διανύουμε.
1ον.Γιατί πρέπει να γνωρίζω που βρίσκεσαι και τι ώρα είναι εκεί που βρίσκεσαι;
2ον.Δεν έγραψα οτι φοιτώ σε 3 τει.Έγραψα πως έχω φοιτήσει σε 2 τεί(δηλαδή έχω τελειώσει)και αυτή τη στιγμή φοιτώ σε μία ακόμη σχολή.Επίσης δεν άλλαξα 2 πόλεις για να σκοτώσω χρόνο.Επίσης δεν γίνεται να κοιμάμαι χαράματα και απλά να κοιμάμαι πολύ λίγες ώρες;
3ον.ΠΟΤΕ δεν βασιζόμαστε σε αυτά που γράφουν οι οδηγίες χρήσεως αλλα στον γιατρό τον οποίο μας έγραψε την συνταγή.Το ζάναξ χρησιμοποιείται για πολλές περισσότερες παθήσεις πέρα απο τις οποίες αναφέρει.Στο άγχος πχ γράφει 0,25-0,50 μιλιγκράμ τρις φορές την ημέρα.Οπότε εαν είσαι 150 κιλά ή 40 κιλά παίρνεις την ίδια δοσολογία;
4ον.Στην πρόταση που αναφέρεσαι γράφω "Δεν είναι οτι ξυπνάω μόνο εξαντλημένος αλλα και κακόκεφος.Οχι οτι πριν τα πάρω ξυπνούσα χαρούμενος".Εννοώ πως δεν ξυπνάω ποτέ χαρούμενος αλλα μετά το ζάναξ ξυπνάω ασυνήθιστα κακόκεφος.
Με χαροποιεί που υπάρχουν άτομα σαν εσένα τα οποία μας κάνουν να αισθανόμαστε εξυπνότεροι και μας θυμίζουν οτι "υπάρχουν και χειρότερα"
Ευχαριστώ !!!
Βλέπω αναφέρεσαι συνέχεια στο IQ.Θα ήθελα πραγματικά να δώ εάν ξέρεις τι ακριβώς εννοούμε με αυτο τον όρο και πώς γίνεται η μέτρηση σε έναν άνθρωπο.Όσο και να γκουγκλάρεις δεν υπάρχει η απάντηση στο ίντερνετ.
Καλημέρα, το xanax μαζί με το galopran, το έπαιρνα για τις κρίσεις πανικού προτού μου διαγνωστεί ψύχωση, όντως ήταν αποτελεσματικό απλά κοιμόμουν για δύο μέρες και έπαιρνα ένα τέταρτο, είναι φυσιολογικό και δεν είναι παρενέργεια, είναι ένα από τα ποιο αποτελεσματικά ηρεμιστικά, αν σου το συνέστησε ο γιατρός σου μην το σταματήσεις, βέβαια να ξέρεις από προσωπική εμπειρία η μητέρα μου παίρνει xanax εδώ και μια δεκαετία και παραπάνω, λόγο ηλικίας αν δεν το πάρει έχει ταχυπαλμίες, δηλαδή δεν παύει σαν ηρεμιστικό να έχει εθιστική ουσία, όπως και όλα αυτά τα φάρμακα, οπότε θα σου έλεγα με προσοχή και παίρνε το όταν το έχεις ανάγκη, γιατί συνήθως συνταγογραφείται για συμπλήρωμα μιας αγωγής.
Μάρκο πραγματικά βγάζεις μια απίστευτη κακία που δείχνει πως τα ψυχολογικά που έχεις εσύ είναι χειρότερα και από τα δικά μας.
Δείχνει πως ή έχεις υποστεί bullying/εκφοβισμό/τραμπουκισμό ή ήσουν το παιδί της φάπας ή σε παντοφλιάζει ο-η σύντροφός σου ή και όλα μαζί.
Σε κάθε περίπτωση εξακολουθείς να είσαι γραμμένος και να ασχολείσαι σε ένα φόρουμ με κοπρίτες/ηλίθιους/άρρωστους άρα μάλλον η ζωή σου δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον.
Διαβάζεις τι γράφει ο καθένας αναλυτικά και απαντάς σωστά και οργανωμένα που σημαίνει αν μη τι άλλο πως αφιερώνεις χρόνο για να πονέσεις τον άλλον εκεί που πονάει.
Έντονα κόμπλεξ που προσπαθείς να βγάλεις στους πιο αδύναμους ύπο την προστασία του ίντερνετ.
Θύμα που προσπαθεί να γίνει θύτης...
Τι έχεις ακριβώς;
Είσαι γκει; Είσαι μικρόψωλος και δε σου κάθονται οι γκόμενες; Είσαι κοντός και χοντρός; Ήσουν το παιδί της φάπας; Σε παντοφλιάζουν;
Εν πάση περιπτώση σε λυπάμαι γιατί στο μυαλό σου γίνεται μεγαλύτερη ταραχή από το δικό μας.
Γιατί εγώ και άλλα μέλη μπορεί να ξενυχτάμε στο φόρουμ προσπαθώντας να λύσουμε τα θέματα μας αλλά συγγνώμη που στο λέω γιατί πληγώνει έχουμε αληθινούς φίλους.
Μπορεί λίγους αλλά τους έχουμε.
Έχουμε συγγενείς που μας αγαπάνε ασχέτως αν αποφασίζουμε να μη μοιραστούμε το πρόβλημα μας μαζί τους.
Έχουμε βγάλει πανεπιστήμια και ΤΕΙ και έχουμε εργαστεί.
Και τα προβλήματα μας είναι περισσότερο οργανικά-βιολογικά.
Ενώ εσύ παιδί μου δείχνεις πιο μπερδεμένος από όλους και όλος αυτός ο θυμός και το μίσος που βγάζεις ουσιαστικά τον βγάζεις προς τον εαυτό σου.
Έχεις γεμίσει μαυρίλα μίσος και εκδικιτικότητα για άτομα και για τον εαυτό σου και δεν μπορείς να τα εξωτερικεύσεις πουθενά αλλού....
Χτυπιέσαι μόνος μέσα στο σπίτι.
Μήπως αυτοτραυματίζεσαι κιόλας;
Και σίγουρα είσαι και αυτοκτονικός κατά διαστήματα...
Θα μπορούσες βέβαια να είσαι και σε φάση μανίας...
Εν πάση περιπτώση δεν ξέρω καλά τα του διαδικτύου οπότε αν μπορείτε κάντε στο παλικάρι ένα μπαν βάση ip αν είναι αυτό εφικτό...
Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και γιαυτό λειτουργούν άλλα χάπια στον κάθε οργανισμό.
Εμένα το ζάναξ δε μου λειτούργησε εκεί που ήθελα να λειτουργήσει.
Εν πάση περιπτώση εγώ βρήκα πως το λεξοτανίλ δούλευε σε εμένα και ούτε εθίστικα ούτε έπαιρνα έναν τόνο.
Μισό χαπάκι του 1,5μγ δηλαδή 0,75μγ δούλευαν καλύτερα από 0,5μγ ζάναξ και έτσι έπαιρνα αυτό.
Μέγιστο το χω δε το χω πάρει 15 μέρες σερί.
Ουδέποτε ως τώρα έκανα εθισμό.
Και το σιπραλέξ μέσα σε 7 μέρες το έκοψα...
Συγχαρητήρια για την απάντηση σου καταρχήν.
Δεν είναι εφικτό πάντως αυτό με την ip ο μικρός τραμπουκος μπορεί να έχει όσες ip θέλει για να μπαίνει εδώ.. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι. Πάντως επειδή έχω εντοπίσει ποίος είναι και σε άλλα φόρουμ έχει βάλει και την μούρη του, αν τον δεις θα καταλάβεις πέρι τίνος πρόκειται και απο που πηγάζει ο κομπλεξισμος του.
δε πειραζει μωρε σιγα μη τα παιρνετε ολα στα σοβαρα.
Ίσως να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά απο τον πατέρα του.Ποτέ δεν ξέρεις.Λογικό είναι όταν δεν έχεις ούτε ένα φίλο να ξεσπάς αλλού προσπαθώντας να δώσεις έτσι αξία στον εαυτό σου.
ναι ειναι αληθεια αυτο σε ολες τις περιπτωσεις καπως ετσι γινεται τα υπολυπα ειναι περισσοτερο για να γελασω...Quote:
Μάρκο πραγματικά βγάζεις μια απίστευτη κακία που δείχνει πως τα ψυχολογικά που έχεις εσύ είναι χειρότερα
Το xanax είναι από τα καλύτερα φάρμακα.Τα lexotanil είναι παλιά.Το χάπι βοηθα στον ύπνο σου.Το πρωί δεν έχει καμια επίδραση.Σε έχει αφήσει τελείως.Πάντως δεν είναι θεραπεία.Δώσε βάση στο αντικαταθλιπτικό.
δε νομιζω οτι καπιος ειναι σε θεση να πει αν ενα φαρμακο ειναι καλυτερο η χειροτερο εκτος αν εχει ασχοληθει με τη χημεια η ειναι χημικος.
αφου ο ανθρωπος δε καταφερε να φτιαξει φαρμακο χωρις παρενεργειες αυτο σημαινει οτι δε καταφερε να αποδιξει οτι μπορει να γινει θεος.
Σορρυ , απο εδω και περα θα σε αποκαλω σκετο μνημονιο...
Eπειδη τυχαινει να εχω δει αρκετα ντοκυμαντερ με dealers με καλυμενα τα προσωπα τους , δινοντας ' συνεντευξη ' , συγκαταλεγουν αναμεσα στην πραματεια τους , ηρωινη , κοκαινη , κρυσταλ μεθ , κλπ, τα περιφημα XANAX !! τα οποια επισης εχω δει , παλι σε ντοκυμαντερς , να εχουν την τιμητικη τους , στις Αμερικανικες φυλακες !! λοιπον , μην μου λετε οτι ειναι ενα καλο φαρμακο , ειναι ενα νομιμο ναρκωτικο .
Και το λεω αυτο ως παθων , διοτι χαρη σεναν ' γιατρο ' , εθιστηκα σε αυτα , ειχα φτασει να παιρνω 10mg την ημερα ( επι χρονια ) , και τωρα ειμαι στα 7mg , και δυσκολευομαι τρομερα να τα μειωσω , ενω το αλκοολ , το εκοψα πολυ πιο ευκολα .
Συν το οτι ειναι υποπτα για υποτροπη καταθλιψης .
Ίσχυει ότι πλέον συγκαταλέγεται στα ναρκωτικά και το βρίσκεις όπως ακριβώς βρίσκεις "χόρτο" ή κόκα στα ίδια στέκια από τα ίδια χέρια και μάλιστα έμαθα και τιμές. Πάει περίπου 2€/το χάπι... Βέβαια αυτά παίζουν πιθανόν όπως και στο χόρτο...
Βέβαια υπάρχουν ψυχίατροι που σου γράφουν άνετα κανα 2 κουτιά οπότε πιο πολύ συμφέρει να πας ιδιωτικά σε έναν ψυχίατρο και να δώσεις ένα 50άρι (και πολύ λεώ) για συνταγή...
Το zanax όπως και όλα τα βένζο είναι για τις δύσκολες ώρες. Όταν σε πιάσει το αντικαταθλιπτικό και όταν βρεις ποιο σε πιάνει δεν χρειάζεσαι λεξοτανιλ.
Εμένα πχ μου πήγε πολύ το ρεμερόν (για οσο δουλεψει τελοσπάντων) και όταν το παίρνω είμαι λες και πήρα ζάναξ πολύ κατασταλτικό...
Παναγιωτάκη μην κλαις και μην τρέμεις αγόρι μου, δεν είμαι ο μπαμπούλας που θα σε φάει. Λυπάμαι που αναγκάστηκες να πάρεις διπλή δόση ψυχοφαρμάκων εξαιτίας μου, αλλά έπρεπε να μάθεις την αλήθεια πριν πεθάνεις.
Επίσης μην καταναλώνεις την ελάχιστη φαιά ουσία που σου έχει απομείνει από τα νευροντίν και τα ρεμερόν, αλλά 2 τέτοια μηνύματα να σκεφτείς και θα βγει off για πάντα το νευρικό σου σύστημα.
Βεβαιως και το οποιο φάρμακο έχει διαφορετική επίδραση στον καθένα.Το πρώτο πράγμα που θα κάνει ένας ψυχίατρος πριν ξεκινήσει αγωγή είναι οι μικροβιολογικές εξετάσεις.Καταρχην πρέπει να αποκλειστουν οι παθολογικές αιτίες για να βγει διάγνωση για ψυχική ασθένεια.Απλά το xanax είναι πιο καινούργιο.Τα νέα φάρμακα έρχονται για να αντικαταστήσουν άλλα που έιχαν μικρότερη αποτελεσματικότητα με περισσότερες παρενέργειες.Πολλά παλιά αντικαταθλιπτικά δεν κυκλοφορούν καν στο εξωτερικό αλλά στην Ελλάδα συνεχίζει να τα παίρνει ο κόσμος είτε γιατί ο γιατρός δεν ειναι πληροφορημένος και συνεχίζει να τα δίνει είτε γιατί "το πήρε ο ξάδερφος μου,άρα αυτό θα πάρω και εγώ".
υ.γ Mάρκο δεν είπα τίποτα μέχρι τώρα αλλά αν συνεχίσεις σύντομα θα σου χτυπήσει την πόρτα η δίωξη ηλ.εγκλήματος. Αρκετά.
Eιναι οι υπνωτισμένοι υποβολιμαίοι;Τουλαχιστον βγάλε το μίσος σου με λέξεις που ξέρεις την σημασία τους.Εχεις μπερδεψει κλινικά νεκρους,εγκεφαλική αλλοίωση,νευρικά συστήματα,εγκεφαλικά κύτταρα...εσύ κι αν παπαγαλίζεις...Οκ εμείς θα αφήσουμε τα εγκεφαλικά κύτταρά μας να "ανασάνουν" εσύ πάντως επισκέψου αν όχι έναν γιατρό τουλάχιστον έναν οικο ανοχής να σου φύγει η τσίτα.
Μου εγραψε ο ιατρος Xanax σε δοση 0,25 το πρωι και 0,25 το βραδυ.
Επειδη ξερω τι διαολος ειναι το Xanax αλλα και γενικοτερα οι βενζοδιαζεπινες, επαιρνα Xanax οποτε χρειαζοταν (για κοινωνικη φοβια), συνηθως 1 x 1mg την εβδομαδα. Δραση σε σχετικα αδειο στομαχι μεσα σε 20 λεπτα. Απαλευτη υπνηλια που φαινοταν στα ματια. Αν το συνδιαζα με καφε ειχε καλυτερα αποτελεσματα αλλα το Xanax τουλαχιστο σε μενα εμφανιζε τα εξης :
Μετα απο 3 ωρες παιρνουσε πληρως η δραση και το αγχος γινοταν πολυ πιο τρομερο μετα.
Δευτερον, παντα μου εμφανιζε μετρια καταθλιψη μερικες ωρες αφου περνουσε η δραση (σημειωτεον πως εχει αντικαταθλιπτικες ιδιοτητες και αν εχεις καταθλιψη οταν το παιρνεις εξαφανιζεται για οσο δρα και σταματα τις σκεψεις)
αλλα την τελευταια φορα παραεγινε το κακο (με 1,5mg) και το κοψα μαχαιρι. Μου προκαλεσε πολυ μιζερη καταθλιψη-μελαγχολια σε σημειο που ηθελα να αυτοκτονησω γιατι οτιδηποτε σκεφτομουν μου φαινοταν αδυνατο, ειχα αισθηματα αναξιοτητας, δεν εχω καμια ελπιδα για νορμαλ ζωη κτλ. 2 μερες μετα συνηλθα πληρως και εβλεπα τα πραγματα πιο λογικα.
Το αλλαξα τελικα με Clonotril στα 2-3mg ανα περιπτωση και ανακαλυψα πως δουλευει καλυτερα και κραταει κανα 7ωρο η δραση του. Το Xanax οσο γρηγορα αποροφαται, αποβαλεται με ταχυτατους ρυθμους με αποτελεσματα το συναισθημα και η διαθεση να αλλαζουν γρηγορα και να τρελαινεται ο οργανισμος. Εξου και ο εθισμος.
Ρε παιδιά έχετε κι'εσεις επίμονο καθημερινό και έντονο άγχος?σας κατακλύζουν φοβιες τύπου μη πάθετε κάτι εσείς η οι δικοί σας?εμένα μου έχει δώσει zoloft και το παίρνω εδώ και 2 μήνες και κάτι.η μόνη βελτίωση είναι στη διάθεσή μου αλλά όχι στις κρίσεις άγχους.
Καθημερινο ναι αλλα οχι μονιμως εντονο.. Αναλογα την ψυχολογια και αναλογα την μερα .. Δεν εννοω αν ειναι Δευτερα ή Τεταρτη ,αλλα το πως θα τσουλησει.
Νομιζω ο τροπος ζωης και οι συνθηκες της οταν δεν ειναι πολυ ευνοικες κανουν το προβλημα πιο εντονο.
Παντως για να πω την αληθεια εγω ανησυχω πιο πολυ για τους αλλους ειδικα οταν υπαρχει βαση σε αυτο ,δλδ τους συμβαινουν πραγματα ασχημα.. Υγειας θεματα. Εκει με παιρνει η κατηφορα.