Αλλος ένας άνθρωπος από τους τόσους που μπήκα σε μια σχέση με άνθρωπο που πάσχει από διπολική διαταραχή! Εγώ άντεξα πέντε μήνες!! Είμαι 38 χρονών και τον γνώριζα από τα 15! Είχαμε πλατωνική σχέση ενός μήνα στην εφηβεία μας καί με πλησίασε ξαφνικά πριν πέντε μήνες!! Μου ζήτησε να βγούμε βγήκαμε περάσαμε πολύ ωραία δύο ημέρες και την Τρίτη ήπιε και ξεκίνησε επίθεση! Για τις γυναίκες που ήταν πριν και πως εγώ δεν ήμουν αρκετά καλή! Την επόμενη μέρα άρχισε δειλά να μου λέει πως πάσχει από κατάθλιψη, του λέω έχεις διπολική διαταραχή; Όντας σε ψυχοθεραπεία λόγω κρίσεων πανικού η ίδια κάπως έχω μια επαφή με αυτές τις καταστάσεις! Μην σας τα πολυλογώ αντί να φύγω μακριά ακούγοντας το πρόβλημα σκέφτηκα η ανόητη πως δεν αφήνεις κάποιον επειδή τυγχάνει να έχει μια πάθηση και έτσι αγκάλιασα το πρόβλημα του και σκέφτηκα μπορούμε να το παλέψουμε! Ο ίδιος βέβαια δεν ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή παίρνει τα φάρμακά του μόνο όταν νοσηλεύεται! Το αποτέλεσμα ήταν να ανακαλύψω πως με απατούσε με γυναίκα επί χρήμασι! Τον χώρισα και όλο αυτό με έχει κάνει ράκος!!! Καταλήγοντας δεν θέλω να στιγματίσω τους ανθρώπους που πάσχουν από διπολική διαταραχή διότι δεν συμπεριφέρονται όλοι το ίδιο αλλά η δική μου εμπειρία ήταν πολύ επώδυνη!! Πραγματικά έχω την αίσθηση πως αυτός ο άνθρωπος δεν αισθάνεται τίποτα!!!