φοβαμαι οτι εχω ογκο στον εγκεφαλο βοηθεια..
Καλησπερα με λενε γιαννη και ειμαι 17 χρονων .Πριν ενα μηνα εκανα μια απλη εγχειρηση κυστης κοκυγως η οποια εγινε με τοπικη αναισθησια .Στο τελος της μου ηρθε να λυποθημησω αλλα τελικα δεν εγινε .Απο εκεινη την ωρα ζαλιζομουν λιγο και ανυσηχουσα μηπως συνεχιζοταν και αυριο για τον λογο αυτο το εβαλα στο μυαλο μ και ετσιι και εγινε ζαλιζομουν συνεχεια τοτε αρχισε η φοβια για καπιου ειδους ογκου .Να τονισω οτι δεν εχω ισχυρους πονοκεφαλους και δεν εκανα εμετο .Η ζαλαδα με περασε αλλα νιωθω μια ασταθεια .εξετασεις αιματος εκανα και ηταν αριστες .Φοβαμαι να κανω μαγνητικη ...Ειμαι στρεσαρισμενος και δεν μπορω να συγκεντρωθω στις εξετασεις μ βοηθεια....
Φοβάμαι ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο βοήθεια
Επίσης δεν ξέρω αν είναι από το άγχος και την έννοια μου αλλά σαν να μην έχω αίσθηση τι κάνω αν το διατυπώνω σωστά... Δηλαδη κάνω κάτι και μετά μπορεί να μην το θυμάμαι κάτι τέτοιο. Οποίος μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι παρακαλώ πολύ.
Επειδη μάλλον σας έχω κουράσει θα ήθελα να μ πείτε αν μπορείτε τι πιστεύετε εσείς με αυτά που σας έχω πει. Εγώ γενικά πονοκεφάλους δεν έχω ξεκίνησα να έχω από όταν με έπιασε το άγχος και η έννοια μου. Τέλος νιώθω και μια σύγχυση μερικές φορές. Πιστεύετε είναι από την έννοια μου η να το ψάξω σε γιατρό για τυχόν όγκο
Γεια σας για άλλη μια φορά. Έχω παρατηρήσει από την ώρα που με έπιασε άγχος έχω πονοκεφάλους και κάποια συμπτώματα από αυτά που είχα διαβάσει από λάθος μου στο ίντερνετ. Πιστεύετε ότι είναι από το άγχος η πρεπει να το ψάξω