κολλημα με κοπελα που αδιαφορει..
Καλησπερα παιδια ονομαζομαι κωστας και ειμαι 22 ετων.Να σας πω λιγα πραγματα για μενα πρωτα και μετα να μπω στο θεμα.Πηγαινω σε ψυχολογο απο τα 16 μου και απο την αρχη μου ειχε διαγνωσει μια ελαφριας μορφης καταθληψη αλλα μου προτεινε να προσπαθησουμε να την αντιμετωπισουμε χωρις φαρμακα μιας και δεν την θεωρησε τοσο βαριας μορφης..Περσι ειχα τασεις εντονες και εφτασα σε σημειο να κανω και ερωτησεις ποσο κοστιζει ενα πιστολι που θα μπορεσω να βρω και τα λοιπα..Γενικα ειμαι μοναχικος..δεν εχω κουραγιο να πω πολλα οτι θελετε να σας πω ρωτηστε με..Παω στο θεμα που με απασχολει τωρα.Πριν 2 χρονια ειχα κατι σαν ελευθερη σχεση με μια κοπελα η οποια δεν ηταν και πολυ σωστη ηθελε να βρισκεται και με αλλους γιαυτο και δεν καναμε σοβαρη σχεση..ΣΕ καποια φαση ανακαλυψα οτι μου ελεγε παρα πολλα ψεματα και διακοψαμε και δεν μιλουσαμε καθολου τοσο καιρο ,πριν λιγες μερες ξαναμιλησαμε γιατι βρεθηκαμε σε μια κοινη παρεα και αρχισα παλι να κολαω οπως και εδειχνε και αυτη.Εκει που πηγαιναν ολα καλα χθες μου ζηταει να παω να την δω πηγαινω ηταν μεθυσμενη και ισα που καταλαβε ποιος ειμαι.Σημερα που ξυπνησα μου στελνει μνμ και μου λεει καλυτερα να διακοψουμε και να μιλαμε φιλικα και τις εκανα λιγες ερωτησεις και απεφευγε να απαντησει και μετα δεν μου απαντουσε καθολου..να σημειωσω οτι στο διαστημα 2 χρονων που δεν μιλουσαμε εχω παρει γυρω στα 10 κιλα τα οποια παλευω να ξεφορτοθω γιατι αλλαξαν σημαντικα την εμφανιση μου προς το κακο.Θελω βοηθεια ειμαι τοσο μονος που δεν μπορω να αντιμετωπισω αυτην την συμπεριφορα μονος μου..μην με παρεξηγησετε και σεις αισθανομαι τοσο αδυναμος πνευματικα..δεν εχω κουραγιο να σκευτω τι αλλο πρεπει να σας πω..ρωτηστε με οτι θελετε.Ευχαριστω και μονο που διαβασατε το προβλημα μου