Originally Posted by
sogoku
Επειδη το τελευταιο διαστημα τα εχω βρει με τον εαυτο μου και εχω βελτιωσει πολλα πραγματα πανω στον ψυχολογικο τομεα,μου εχουν μεινει καποια καταλοιπα..ενα απ αυτα ειναι οτι φοβαμαι να καταλαβει καποιος αγνωστος οτι εχω αγχος,για παραδειγμα μπαινοντας στον εργασιακο μου χωρο καποιες φορες ειμαι αρκετα "τσιτωμενος",ειμαι σαν να εκανα σπριντ,δηλαδη λαχανιασμενος,ψηλοτρεμουν τα χερια μου,η φωνη βγαινει σπατα με αποτελεσμα να θελω να το κρυψω απ τους υπολοιπους,τρεμω στην ιδεα οτι θα καταλαβει καποιος τριτος οτι ειμαι αγχωμενος.Θελω να βγαζω τπρος τα εξω ενα αισθημα αυτοκυριαρχιας,σοβαροτητα� �,αυτοπεποιθησης,ηρεμιας κ οχι ενος δειλου,στρεσαρισμενου,ανημ πορου ανθρωπου..Αυτο που ξερω ειναι οτι αλλοτε πριν παω ειτε σε δουλεια ειτε καπου αλλου,κοιταζομαι στον καθρεφτη πριν φυγω κ εχω φουλ αυτοπεποιθηση και αλλες πολυ down..
Επισης ενα αλλλο θεμα που σχετιζεται με το παραπανω,οτι καποιες φορες για παραδειγμα σε καποια καφετερια αν καθονται ολοι,ισως ντραπω να σηκωθω να παω τουαλετα,τον ιδιο κ στην εργασια μου,αν προκυψει κατι κ χρειαστει να περασω αναμεσα απο 100 ατομα που καθονται θα ιδρωσω.Με λιγα λογια δεν μπορω να αισθανομαι οτι πεφτουν πολλα βλεματα πανω μου,με κανει και ντρεπομαι.Γνωριζετε αν λεγεται καπως αυτη η φοβια??
Για να αντιμετωπισω τα παραπανω αγχη στοχευω επι καθημερινης βασης στην τελειοτητα,δηλαδη κοιταω τα παπουτσια μου να ειναι πεντακαθαρα,τα κορδονια να ειναι συμμετρικα,το πουκαμισο να πεφτει τελεια,το μαλλι να ειναι στην πενα,να μυριζω ωραια,να μην εχουν ουτε μια τσαλακα τα ρουχα μου κ αλλα τετοια..
Θα ηθελα τις γνωμες και συμβουλες σας....