Originally Posted by
Macgyver
Να πω παλι την αποψη μου . Δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι αντρες , αλλα εγω κυνηγαω μονο τις γοητευτικες / εμφανισημες , γιατι να τις φοβαμαι ? αμα αρχισουν τα μα μου , δεν θα κατσω να χασω τον χρονο μου , next please !! και επισης οι αντρες ανω των 40 , επιζητουν μια μονιμη συντροφο , αλλα οι γυναικες εχετε πλεον πολλες απαιτησεις ( οχι υλικες , αφου εχετε αποκτησει πλεον την οικ. ανεξαρτησια σας ) , και εχετε σηκωσει λιγακι μπαιρακι . Δεν το λεω με την εννοια οτι εχω ανατολιτικη νοοτροπια , αντιθετως , πολυ διαλλακτικος και συζητησιμος , αλλα δεν ανεχομαι αυταρχισμους και αρχηγιλικι , ουτε εγω επιβαλλω τιποτα παρομοιο . Εχω παρατηρησει το εξης , οτι υπαρχουν πολλες διαθεσιμες γυναικες , γυρω στα 37-40τοσο , και δη εμφανισημες , που ψαχναν τον πριγκηπα ( υποθετω ) , δεν τον βρηκαν , και τωρα εχουν ψιλοπανικοβληθει . Πχ . η μανα μου , που εχει καημο να παντρευτω ( ! ) , μου αναφερει καθε τοσο , την ταδε η την δεινα , που ειναι μονη της , μενει μονη της , ειναι επιστημων ( οι παλιες μαναδες , μετρουσαν πολυ το επιστημων !! ) , και εγω αρνουμαι , διοτι λεω , για να δεχεται η ταδε προξενιο , μαλλον θαναι καμμια απελπισμενη .
Εχω ακουσει το εξης κουφο απο δυο γοητευτικοτατες φιλες μου , τωρα παντρεμενες , οτι θα ξενερωναν αν βγαζαν οι ιδιες περισσοτερα χρηματα απο τον συντροφο !!! δεν ξερω τι συμβαινει , ειμαι και της παλαιας γενιας . Τωρα σαν να γινονται ολα με συνοπτικες διαδικασιες , wham-bam -bam - thank you maam ! αλλα και απο τις δυο πλευρες . Δεν ξερω τι συμβαινει , μαθητευομενος ειμαι και γω !