Originally Posted by
revithokeftes
Λοιποοον, το θεμα εχει ως εξης. Εδω και καιρό ο φίλος μου ο Π. και η φιλη μου η Δ. εχουν σοβαρα προβληματα στην σχεση τους, με αποτελεσμα ο Π. να φερεται πολυ ασχημα, και η Δ. να εχει κλειστει στον εαυτο της.
Ο Π. λοιπον περα απο αυτο φλερταρει τον τελευταιο χρονο συνεχως με πολλες και διαφορετικες . Δεν εχει γινει τιποτα το σοβαρο βεβαια κανα φιλακι αλλα συναισθηματικα επιρεαζεται πολυ. Εγω λοιπον αποφευγω να μιλαω με την φιλη μου γι αυτο διοτι ειναι δικο τους θεμα και μεχρι τωρα πιστευα οτι κρατουσα ουδετερη σταση (μαλιστα την ειχα ρωτησει κ ολας αν ας πουμε την κερατωνε ποτε αν θα ηθελε να το ξερει και μου ειχε πει καλυτερα οχι) αφου σιγουρευτικα οτι ο φιλος μου ειναι ειλικρινης μαζι της (πραγματι της εχει εξηγησει καποια πραγματα της εχει προτεινει να κανουν και ενα διαλλειμα αλλα εκεινη δεν το θελει και μαλιστα της ειχε προτεινει να χωρισουν αλλα δεν γινεται λογω αλλων θεματων της να το κανουν αυτο τωρα). Αλλα τωρα εχω συνειδητοποιησει οτι ισως η φιλη μου να μην γνωριζει ακριβως τι συμβαινει, οτι ο φιλος μου ειναι επιπολαιος το εχει παρατραβηξει και δεν περνει υπ οψιν του οσο θα επρεπε την φιλη μου, οτι και εγω ισως να μην ειμαι και τοσο ουδετερη αφου καθομαι και ακουω και λεπτρομεριες για τα διαφορα φλερτ του και ισως να τα εχω σπρωξει και αθελα μου αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι δεν γινεται και αυτος να καταπιεζεται σε κατι που δεν τον καλυπτει παρολο που δεν εχει παρει μια αποφαση αλλα και οτι η φιλη μου σιγουρα καταλαβαινει τι συμβαινει πανω κατω αλλα αυτη πιστευει οτι η σχεση τους ειναι κατι αλλο και εγω νιοωθω ανικανη να την βοηθησω οπως μια φιλη θα επρεπε και στεναχωριεμαι απιστευτα.
Εγω δεν θελω να χασω κανεναν απο τους δυο. Σκεφτομαι να μιλησω στον φιλο μου να του πω οτι ειναι επιπολαιος ... Εσεις τι προτεινεται;