Να παρω τηλεφωνο στον ψυχολογο?
Γεια σας παιδια..ενας γνωστος μου μου συστησε εναν ψυχολογο για να παω...Εγω δεν ειχα λεφτα για πολλες συνεδριες και το αρχικο μου σχεδιο ηταν να παω για 2-3 συνεδριες να πω τα προβληματα μου και να μην συνεχισω..τουλαχιστον να πω αυτα που νιωθω χωρις να βρεθει λυση....Πριν 5 μερες τον επισκεφθηκα του ειπα για την χαλια οικονομικη κατασταση μου εκανε μια μειωση στην τιμη αλλα και παλι δεν μπορουσα να ανταπεξελθω(ειμαι φοιτητης)..Συζητησαμε μια ωρα περιπου μου εθεσε καποιες προυποθεσεις και καποιους ''κανονες'' με τους οποιους δουλευει και μου ειπε να τα σκεφτω καλα... στο τελος ειπε οτι εαν το οικονομικο ειναι το μονο προβλημα απο αυτα που συζητησαμε να του στειλω μηνυμα στο κινητο ή να τον παρω τηλεφωνο οπως και να εχει γιατι θα εβρισκε καποια λυση σχετικα με αυτο...
ΥΓ1 Του εστειλα μηνυμα στο email πριν 3 μερες και δεν μου απαντησε
ΥΓ2 Ντρεπομαι να τον πιεσω γιατι δεν εχω λεφτα και ας μου ειπε οτι μπορει να κανει κατι για αυτο
ΥΓ3 Θα ηθελα την δικη σας γνωμη πανω στο θεμα γιατι εχω κολλησει αυτη την στιγμη..δεν θελω να με περασει για τζαμπατζη γιατι δεν ειμαι..αλλα ταυτοχρονως χρειαζομαι την βοηθεια του...
Ευχαριστω εκ των προτερων