Originally Posted by
mariposa7
Άλεξ respect!!!!!!
Αναστασία δεν ξέρω εάν αναφέρεσαι σε εμένα, αλλά το θέμα ελπίδες είναι λίγο πολύπλοκο. Μπορεί όντως να μην υπάρχει περίπτωση να σε ξαναδεί σαν σχέση, παρά μόνο φιλικά, μπορεί κ αν νοιώσει ότι δεν τον πνίγεις κ χαλαρώσει να του "ξαναβγεί", μπορεί...... , μπορεί...... ό,τι να'ναι, εσύ μην ποντάρεις σε αυτό πάντως. Αν μπορείς να τον βλέπεις ως φίλο καλώς, αν όχι αραίωσε (δε λέμε να του κόψεις κ την καλημέρα) γιατί θα σου είναι ψυχοφθόρο γιατί σε κόβω ότι ψιλοϋποφέρεις. Όπως κ να'χει τράβα για τον επόμενο. αλλά εφόσον φυσικά τον εκτιμάς σαν άνθρωπο δε χάνεις κάτι να κρατήσεις 1 επαφή.
Το σημαντικό όμως είναι να πάρεις το μάθημά σου, είτε τα ξαναβρείτε είτε για τον επόμενο. Όταν 1 μοτίβο επαναλαμβάνεται σε πολλές σχέσεις μας, πόσο μάλλον εάν επαναλαμβάνεται κ σε διαφορετικά είδη σχέσεων (πχ κ γκομενικές κ φιλικές), τότε πρέπει να μας προβληματίζει. Αν πχ μου πει κάποιος μεμονωμένα πως είμαι κυριαρχική κ πιεστική, τότε μάλλον το πρόβλημα θα είναι δικό του (ιδίως αν συνήθως ακούω το ακριβώς αντίθετο), εάν κάποιος μου πει ότι μοιάζω να τον έχω γραμμένο ή ότι δεν μπορεί να με πλησιάσει εύκολα, αλλά αυτό (είτε όντως ισχύει πως δε σημαίνει κάτι ο άλλος για μένα είτε όχι) το έχω ακούσει κ από άλλους 100, ε, τότε λογικά θα κάτσω να αναρωτηθώ μήπως έχει δίκιο ο χριστιανός κ έστω κ άθελά μου "βγάζω" προς τα έξω κάτι που δίνει αυτή την εντύπωση. Κ τότε πρέπει να δουλέψω κ τον εαυτό μου κ τη συμπεριφορά μου.