Τα σβήνω όλα και παρακαλώ να διαγραφεί το θέμα, γιατί δεν ήμουν σε καλή φάση όταν τα 'γραφα και τα περισσότερα είναι αναληθή!
Τα σβήνω όλα και παρακαλώ να διαγραφεί το θέμα, γιατί δεν ήμουν σε καλή φάση όταν τα 'γραφα και τα περισσότερα είναι αναληθή!
μαζοχισμο εχεις, οχι κομπλεξ
οι κακοι τουσ καλουσ τουσ βλεπουν ανιαρουσ
Το οτι εχεις παραδεχθει το προβλημα σου , που ειναι απ οτι λες , συμπλεγμα κατωτεροτητας , ειναι το ημισυ της λυσης του . Οιοσδηποτε θα σου ελεγε να αρχισεις παρεες με πιο ' καλα ' ατομα , με το μαλακο ομως , σιγα σιγα , ωστε η μεταβολη σου να ειναι πολυ σταδιακη , αλλιως παλι θα αισθανθεις ασχημα με τον εαυτο σου . Δλδ η λεξη κλειδι ειναι ' σταδιακα ' και οσο χρονο σου παρει . Καλυτερα να προχωρας αργα , απο το να στεκεσαι .
Πιστευω οτι ο καθε ανθρωπος ειναι ο μεσος ορος , των 2-3-4 ατομων που συναναστρεφεται περισσοτερο .
.......................
..........................
...................
το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση
Ελάφι, στοπ!!! Έχεις τρολάρει όλα τα θέματα, τι θες από μας; Ξεκόλλα!
...................................
......................................
Δεν πιστευει κανεις κατι τετοιο πιλλοου , παρακολουθουμε το φαινομενο ' ελαφι ' !!! ουτε εκτεθηκες , πολλα παιδια εχουν σοβαροτερα προβληματα , αλλωστε εισαι αγνωστη μεταξυ αγνωστων . Να πεθανουν καιοι δυο γονεις , δυσκολο γιατι πρεπει νασαι νεα . Εχεις οικονομικη ανεση να φυγεις απο το σπιτι ? υποθετω οτι οχι , σωστα ? δεν ειναι στο χερι των γονεων να στειλουν μια ενηλικη στο ψυχιατρειο , χωρις ψυχολογικο evaluation . Πως θα το κανουν δλδ , σεχουν απειλησει οτι θα σε στειλουν στο ψυχιατρειο ? πρεπει νασαι η επικινδυνη για τους αλλους για να πας , η αυτοκτονικη . Εισαι ?
..................................
...............................
Δεν φανταζομουν οτι υπαρχουν τετοιοι γονεις , πιλλοου . Δεν μπορω να σου δωσω λυση , αμεσα τουλαχιστον. , καταλαβαινεις . Προφανως η συγκατοικηση φανταζει σαν η μονη λυση , αλλα δεν ξερω εκει που μενεις , αν εχει κοντα Πανεπιστημιο η Σχολη , που τωρα τον Αυγουστο - Σεπτεμβρη θα ψαχνουν οι νεοι φοιτητες για συγκατοικο . Μονο αυτο βλεπω σαν διεξοδο . Οι γονεις δεν αλλαζουν σε τετοια ηλικια , εννοειται .
...............................
Ολραιτ , πιλλοου . Κρατα ψηλα την ψυχολογια σου , κατα το δυνατον βεβαια .
Αυτα που μου γραφεις για το ψυχιατρειο , μου φαινονται σαν αλλος πλανητης , οχι οτι ταμφισβητω . Αλλα αιφνης αισθανομαι ο πιο τυχερος ανθρωπος του κοσμου !!
.....................................