Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω Γιωργος..Λοιπον το προβλημα το δικο μου ειναι οτι απο 19 χρονων καπνιζα χορτο ειμαι 27 σημερα...Στην αρχη ολα ηταν καλαα το καναμε με κατι φιλους αραια και που καναμε χαβαλε γελουσαμε ειχε πλακα η φαση..Παραλληλα ειχα και και σταθερη σχεση και ολα πιστευα οτι κυλαγαν τελεια..Στην αρχη δεν το ηξερε η κοπελα μου τοτε μεχρι που το μαθε-με πηρε χαμπαρι δεν ειχε κανα τρελο προβλημα αλλα ειχα μουρμουρα..Ταυτοχρονα η χρηση συνεχιζοτανε και ολο και αυξανοτανε..επειδη εμενα μονος σπιτι μου τελοσπαντων εφτασα να ξυπναω να στριβω να κανω να πηγαινω για καφε να ξαναεπιστρεφω σπιτι να ξανακανω και μετα να βρισκομαι με τους φιλους μου και να ξανακανω..και απο το αραια και που εφτασα να κανω σχεδον καθημερινη χρηση ωσπου πλεον το εκανα καθαρα απο συνηθεια..βρισκομουν με τουσ φιλους μου μονο για να πιουμε και απλα να ζαβωσει το κεφαλι μας..ουτε χαβαλε καναμε ουτε τπτ..ο μονος λογος που εκανα ενα οφφ htane στρατος πριν 4 χρονια για 2,3 μηνες και αν..και αυτος για να μην παρω καμια αναβολλη..Με το που βγηκα απο στρατο ξαναμανα τα ιδια ωσπου σε καποια φαση απο το συνεχομενο αυτο αρχισα να νιωθω ενοχες για τα παντα..σκεφτομουνα οτι δεν ειχα κοπελα πλεον με ετσουξε αυτο το θεμα παρεπιμπτοντως ,χωρισα οριστικα μετα απο σχεση 5 χρονια και ενω η κοπελα ηθελε να συγκατοικησουμε, δεν μπορουσα να τελειωσω τη σχολη μου με τπτ ωσπου την τελειωσα πριν 6 μηνες περιπου και ενω με πιανε σχεδον καταθλιψη καθε φορα που ερχοτανε η εξεταστικη..Η ζωη μου ειχε γινει μια κολαση..ηξερα οτι αν πιω θα νιωσω ετσι αλλα συνεχιζα και το εκανα καθε μερα καθε μερα....Ωσπου σε καποια φαση με ταρακουνησε μια ιστορια ενος φιλου καθως σχεδον τα ιδια ενιωθαν και οι φιλοι μοι μου που το εκοψαν, και εδω και 2 μηνες το χω κοψει τελειως..ελπιζω να μην το ξαναβαλλω στο στομα μου και ξαναμπω στο τρυπακι..καποιες φοβιες-ενοχες που με πιανανε φυγανε αλλα οχι ολες...υπαρχει περιπτωση να φυγουν οι φοβιες αυτες καποια στγμη ή πρεπει να επισκεφτω ψυχολογο??ειχα ξαναπαει σε ψυχολογο αλλα δεν του λεγα αληθεια περι των ναρκωτικων (με ειχανε πιασει οι γονεις μου)..το θεμα δουλειας οργανωσης ταξης γυμαστηριο 4,5 φορες την εβδομαδα σε σημειο εμμονης πηγαιναν ολα τελεια..απλα ημουνα αντικοινωνικος και δεν μπορουσα-μπορω να κανω ευκολα σχεσεις με κοπελες..πιστευω ενιωθα τυψεις για αυτο που εκανα..επισης καθε φορα που εκανα σχεση με μια κοπελα χαλαρωνα-εκοβα ρυθμους με το χορτο...ειναι πολλα τα θεματα απο καπου επρεπε να τα πιασω απλαα το βασικο πιστευω ειναι τα ναρκωτικαα που με φερανε τοσο πισω πιστευω(ή ετσι νιωθω τουλαχιστον)