Originally Posted by
michael t.
Remedy σίγουρα είναι θέμα προσωπικότητας. Δεν έγινες η κυρία του κυρίου φυσικά, η ζωή δεν ξέρεις τί επιφυλάσσει στο μέλλον, αυτό που έγινε δεν μπορούσατε να το ξέρετε από την αρχή. Κατά τη γνώμη μου απέδειξε το ότι η σχέση σας είναι ειλικρινής. Εγώ όμως ρωτάω κάτι λίγο διαφορετικό. Εκτός από τα γούστα και τις προτιμήσεις κάποιου και κάποιας, που δείχνουν ξεκάθαρα πράγματα για την προσωπικότητα, πώς αλλιώς μπορείς να καταλάβεις την ειλικρίνεια του άλλου από τον τρόπο που σου συμπεριφέρεται? Εάν δηλαδή είχες μεγάλη οικονομική άνεση και είχες 2 άντρες με τα ίδια γούστα και με τις ίδιες δουλειές, πώς θα καταλάβαινες ποιός από τους 2 σε θέλει για αυτό που είσαι και όχι για τα λεφτά σου?
Elis sto #25 δυστυχώς λες την πιο μεγάλη αλήθεια.
Μαγκάιβερ δεν ξέρω γιατί λες ότι το χρήμα σε αποφορτίζει από τα άγχη της καθημερινότητας. Εμένα με αποφορτίζει από το άγχος αν θα έχω για βενζίνες και για την εφορία, που είναι πρόβλημα για πάρα πολλούς άλλους, μου προσθέτει όμως άλλα άγχη. Δύο φορές έχω πάθει υπερκόπωση όταν μαζεύονται πολλές ή δύσκολες δουλειές, την πρώτη light και τη δεύτερη βαριά, είχα μείνει για τέσσερις ολόκληρες μέρες στην εταιρία χωρίς να φύγω.. Ο πατέρας μας μας έδινε ό,τι θέλαμε από μικροί, αλλά μας έστρωνε στη δουλειά και τα άγχη τα έχω συνηθίσει. Η ζωή μου δεν είναι εύκολη όμως.