Μια προσωπική ιστορία περι ονείρων και μιας κοπέλας
Τα τελευταία χρονια (3+) υπάρχει μια κοπέλα, η οποια ειναι παιδική μου φίλη, και λέγεται Μαρία.
Αυτή τη κοπέλα για καποιο ανεξήγητο λόγο κάθε 4-5 μηνες τη καψουρεύομαι, αλλά μετά τη ξεχνώ. Είναι κάτι σαν κύκλος. Υπαρχουν φάσεις που τη σκέφτομαι συνεχως, πρωι και βράδυ, και μετά απο λίγους μηνες αρχιζει να καταλαγιάζει ο πόθος και ο πόνος. Και μετά απο 3-5 μήνες πάλι απο την αρχή.
Αυτό γίνεται απο το 2012.
Στις αρχές του 2015, ήταν η φάση/κύκλος που ήμουν καψουρεμένος με τη Μαρία. Μάλιστα είχα δει ένα όνειρο, και συγκεκριμενα το βραδυ της 12 Μαρτίου 2015, με αυτήν μέσα, το οποίο ενίσχυσε ακομα περισσότερο τα αισθήματα μου για αυτήν.
Παρόλα αυτά "κατάπια" τα συναισθήματα αυτά για άλλη μια φορά, γνωρίζοντας πως θα περάσει και αυτος ο "κύκλος καψουρας", (δε ξέρω πως να το ονομάσω) οπως και πέρασε.
Χθές το βράδυ ομως, είδα άλλο ενα ακομα εντονότερο όνειρο με αυτή τη κοπέλα. Και σήμερα το πρωϊ το μόνο που σκέφτομαι ειναι αυτη τη κοπέλα. Παλι. Σαν το μυαλό μου να θέλει πάλι να κολλήσει σε αυτή, οπως κάνει τα τελευταία 3 χρόνια ανα διαστήματα. Σαν να θέλει να εμπλακεί σε εναν νέο "κύκλο καψούρας." Γιατι αυτο το γαμημ@^$*@#@ σκατ@%!^@&!^@ @*!^&!#!@*#!@@@ όνειρο να μου κάνει τέτοια "παιχνίδια"? Γιατί ο εγκέφαλος μου να με κάνει να υποφέρω?
Οπότε σας ερωτώ, πως και γιατί δημιουργούνται τα όνειρα? Γιατί ο εγκέφαλος δημιουργεί τα όνειρα? Μήπως θέλει να μας πει κάτι ή ειναι απλά κάτι τυχαίο? Ή μηπως είναι ενας συνδυασμός?
Εσάς ποια ειναι η εμπειρία σας απο τα όνειρα? Σας έχει ποτέ εξάψει κάποιο συναίσθημα ένα ονειρο? (Οποιοδηποτε συναισθημα: φόβου, πόθου, μίσους, κλπ) Μέχρι πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσει ένα όνειρο τη ζωή σου?
Και το κυριότερο, πως γίνεται να σταματήσουμε να βλέπουμε ανεπιθύμητα όνειρα, σαν και αυτό που είδα και εγώ?