Γεια χαρα σε ολους.
Μετα από πολύ απουσιας από το σιτε σας ξανα θυμηθηκα γιατι εχω αναγκη να μιλησω .
Όπως εχω ξανα γραψει το πρόβλημα είναι με τις αρρυθμίες ταχυκαρδια κτλπ όχι ότι ποτε εληξε αυτό το πρόβλημα αλλα καπως ειχα χαλαρωση και ηρεμησαν και αυτά τα συμτωματα,χθες όμως καθως ημουν συο Facebook ανεβαζει ενας φιλος ένα αρθο για μελανωμα -ελιες κτλπ.Σαν υποχωνδριος που τελικα είμαι μπηκα και το διαβασα όπως διαβαζω όλα τα ιατρικα θεματα όχι όπως φαινετε για να είμαι ενημερως αλλα για να διαπιστωσω ότι δεν το εχω .
Καθως διαβαζω το αρθρο και βλεπω καποιες εικονες διαπιστωνω ότι καποιες είναι ιδιες με αυτές που εχω πανω στο σωμα μου και αρχιζουν να με ζωνουν τα φιδια αρχιζω και ψαχνω ολο το σωμα διαπιστωνω ότι στο μεγαλο μου δαχτυλο του ποδιου στα δεξια εχω και εκει μια μικρη σαν μυτη από βελονα μια μαυρη κιλιδα το γκουγκλαρο και διαβαζω ότι είναι μελανωμα .
Παιδια εχω τρελαθεί εκει που ελεγα όλα θα πανε καλα πλεον καταστραφηκαν ότι με κοπο προσαπθησαν να χτισω για χαλαρωσω και να ζω την ζωη μου .
Επισης τηλεφωνησα σε μια δερματολογο και μου ειπε να την επισκεφτω και να μην το αφήσω για μπορει να αποβει μοιραιο μολις μου ειπε και για βιωψοια όταν εκλεισα το τηλεφωνω παρα λιγο να μου ερθει εμμετος( σορρυ παιδια ) λογου του αγχος .Οι γονεις μου δεν γνωριζουν τιποτα δεν θελω να τους μπλέξω γιατι συνεχεια τους λεω ότι κατι εχω και τους αγχωνω αδικα,σημερα το πρωι ξυπναω και τους εβλεπα και ηθελα να κλαψω σαν μικρο παιδι ,επισης πηγα για καφε και παρατηρουσα την φιλη μου ,και με επιανε το παραπονο .
Ειμαι χαλια πολύ χαλια παιδια.