.............
Printable View
.............
Μέρμηγκας ρωτάς αν είσαι υπερβολική; Που ο άλλος σε καβαλάει κανονικότατα; Ότι κάνει αυτός είναι σωστό ενώ ότι κάνεις εσύ είναι λάθος και τον απομακρύνει......για σκέψου τα λίγο......μήπως δεν θα 'πρεπε να 'σαι με αυτόν τον άνθρωπο; Σε μια κατηγορία του φόρουμ μια κοπέλα σε έψαχνε, νομίζω στο "Άγχος-Φοβίες", αν θέλεις απάντησέ της.
ΜΕΡΜΥΓΚΑ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ Η ΓΚΡΑΒΙΤΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΥΝΗΜΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΤΕ;
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΟΠΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΖΑ
..............
.............
ΕΓΩ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ
ΘΑ ΧΕΤΕ ΧΑΒΑΛΕ
.............
ΕΓΩ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΩΡΑΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΧΕΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
Τι λες βρε elis, που το ειδες το απελευθερωμενο ζευγαρι?? Ο κολλητός της πηγαινει σε παραλια γυμνιστων και βλεπει γυμνες γκομενες γυρω του και στην καλη του πουλαει φουμαρα και την απελει κιολας οτι θα την χωριζε αν εκανε κατι αναλογο...το θεατρο του παραλογου δηλαδη...Τριξ'του τα δοντια! Και αφου λες οτι ειναι τοσο λαρτζ και σου προτεινει κιολας να χωρισετε παει να πει οτι δεν σε εχει αναγκη και μαλλον κατι τρεχει εκει που παει δηθεν για δουλεια, οποτε χωρισε τον και ξεφτυλεισε τον κιολας, κατι θα σκεφτεις, εσεις οι γυναικες ξερετε καλα απο τετοια!! Αν θες να τον κρατησεις αλλά να μην μπορεις να περάσεις τις πορτες εξαιτας των κερατων απο εκει και περα κατανταει δικο σου προβλημα!
Πιστεύω ότι πρέπει να δεις λίγο πιο ήρεμα και πιο αντικειμενικά τα πράγματα.
Ακόμα και αν πηγαίνει σε παραλία γυμνιστών το κάνει για τον εαυτό του,το θέμα είναι τι κάνεις εσύ για τον εαυτό σου?Θα πρέπει να κάθεσαι να στεναχωριέσαι ή ν δεχθείς τη κατάσταση και να το συζητήσεις σε ήρεμους τόνους μαζί του?
Η άποψη μου είναι πως χρειάζεστε τον χώρο σας και να αρχίσετε να μιλάτε πιο ξεκάθαρα ο ένας στον άλλον πχ.να πεις τι σκέφτεσαι ακόμα και αν δεν θες..το ίδιο πρέπει να κάνει και εκείνος βέβαια!
ιικανοποιησε τον εαυτο σου για να μη ζηλευεις μετα τιποτα.
σχετικα με τη παραλια γυμνιστων πιστευω οτι ειναι πλεονεκτης
Λοιπόν..
1ον σε απειλεί!!!
2ον δεν υπαρχει ισότητα στη σχέση σας! (δε μπορει να σου απαγορευει να κανεις τπτ! ποσο μαλλον κατι που ηδη εχει κανει!)
κ 3ον δεν εχεις μαλλον καταλαβει οτι ζεις υπο τον φοβο του! μη πεις κατι που θα τον πειραξει... (κι ας ειναι καποιος σου προβληματισμος σχετικα με τη σχεση σας) γιατι τι? θα σου σηκωσει φωνη? θα σε βαρεσει? πες μου τι?!!
κ ξανα-λοιπον ναι οπως καταλαβες ηρθε η στιγμη του χωρισμου.. ολα αυτο δειχνουν, τι περιμενεις να αρχισει να σε πλακωνει κ να φερνει τις γκομενες στο σπιτι?
Εν τω μεταξυ, ολα τα παραπανω δε τα λεω καθολου για το θεμα του γυμνισμου! Δεν ειμαι κατα του γυμνισμου ουτε τον κατηγορώ που θελει να απολαυσει τον γυμνισμο!
Οσα ειπα ειναι καθαρά για τη συμπεριφορά του απέναντί σου!
Κ προφανως οι αντιλλήψεις σας ειναι μερα με τη νυχτα σε τετοια βασικα θεματα.
...............
.............
...............
Ευχομαι να χαλασει ο καιρος και να αρχισει να βρεχει να δουμε μετα πως θα ξεβρακωθει ο δικος σου χαχαχα :D περα απ'την πλακα δεν εχει δικαιο που σου ειπε οτι αν το εκανες εσυ θα σε χωριζε!
Αν το εκανε για να μαλωνετε και να χωρισετε πρωτα θα το εκανε και μετα θα στο ελεγε η θα σε εκανε να το ανακαλυψεις.κατι αλλο θελει και στο λεει.και τι στην τελικη το θεωρεις απιστια ολο αυτο.αν εκανε κατι που θα ηταν δεν θα το ξερες.εγω πιστευω οτι φερετε σαν παιδακι και προσπαθει να κανει πραγματα που θα σε πειραξουν αλλα χωρις να σε χασει,αλλα αμα δεν παρει την αντιμετωπιση που περιμενει μπορει να κανει και τα λογια πραξη
..............
..............
.............
Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό ότι θα σε "κερατώνει" δεν είναι τυχαία σκέψη. Σου είπα τη γνώμη μου αλλά δεν μου απάντησες. Δεν είσαι από τις λίγες που το δέχονται, υπάρχει πολλή ανωμαλία στον κόσμο (για το αγόρι σου μιλάω) και έτσι οι γυναίκες δέχονται πολλά. Και μετά μας λένε και πουτάνες που τα δεχόμαστε. Απλά κοίταξε να πάρεις αγάπη από αλλού γιατί αν περιμένεις απ' τ' αγόρια...........ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι αυτοί με το κάτω κεφάλι σκέφτονται.
μηπως θα ταν καλυτερα να βλεπει γυμνες σε ταινιες αντι να ναι στη παραλια?
Άμα θέλει να βλέπει γυμνές τότε γιατί να είναι με την κοπέλα; Συμφωνώ και με Γκόθλυ.
Γτ υποτιθεται δεν παει εκει για το γυμνισμο και για να δει αλλα για να ηρεμησει..απλα "τυχαινει"στο συγκεκριμενο νησι οπου κανουν ελευθερο να παιζει κ γυμνισμος....
a καλα σιγα μη τυχαινει.
Πες του να πατε παρεα στο νησι αυτο να δουμε πως θα αντιδρασει!;)
Εγώ φταίω που προσπαθώ να σε βοηθήσω και κάνεις σαν να μην υπάρχω. Δεν θα 'πρεπε να ντρέπομαι εγώ όμως, αλλά εσύ. Άντε γειά!
ε τωρα ειναι καλοκαιρι με 35 μολις φτασει η θερμοκρασια -1 ολοι θα μιλουν συνεχεια.
Παιδια εγω δε ρωταω αν θα με κερατωσει..αυτο το ξερει μονο ο θεος κ η ψυχη του..ρωταω αν ειναι σωστο να δειξω τοσο εμπιστοσυνη κ να αποδεκτω ολα αυτα..οχι σωστο..αν ειναι υγιες..δηλαδη ειναι εντελως ουτοπικό να πιστεψω αυτο π μ λεει;οτι παει εκει για να ηρεμισει κ οχι για το γυμνισμο κ οτι ολα θα ειναι καλα ασχετα αν δει 15 μο*νια;
...............
Καλησπέρα κι από μένα. Απορώ γιατί εστιάζεις στο γυμνισμό. Βασικά σε παραλία γυμνιστών δεν πας να κανεις μπανιστήρι, να κολυμπήσεις πας και να αραξεις. Κοπέλες θα μπορούσε να γνωρίσει, να φλερτάρει και να πηδήξει με μαγιώ ή χωρίς. Δεν έχει σημασία.
Εστίασε καλύτερα στη σχέση αυτή καθαυτή και στην έλλειψη επικοινωνίας που προφανέστατα έχετε και στο γεγονός ότι δεν μπορείτε να συννενοηθείτε και άσε τα άλλα. :)
ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕΡΜΥΓΚΑ ΜΕ Τ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΑΒΑΛΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ
Μέρμηγκα οκ, τότε, εγώ κατάλαβα λάθος. Κοίτα αν του έκανες όλα αυτά και στα γυρνάει πίσω, εκτός πια και αν του έχουν προκαλέσει "μέγιστο" κακό και άμα δεν στα γυρίσει πίσω δεν θα ηρεμήσει, υπάρχει και η περίπτωση να μην τον έχουν πειράξει καθόλου και απλά τώρα που μεγάλωσε να άλλαξε νοοτροπία, να παρασύρθηκε από φίλους ή ξέρω εγώ τι άλλο και να γύρισε στροφή 180 μοίρες. Το θέμα είναι εσύ τον ξέρεις καλύτερα τι από τα δύο είναι, αλλά το κόβω για το δεύτερο από αυτά που λες, οπότε μήπως δεν αξίζει να ασχολείσαι; Και αφού έχεις πάρει όπως λες πράγματα από αυτή τη σχέση, δεν είσαι σε τόσο χάλια ψυχολογική κατάσταση, θα βρεις έναν άλλον καλύτερο και τέλος, ή θα κάνεις υπομονή μέχρι να βρεθεί κάτι πραγματικά καλό, πιστεύω έχεις αποθέματα "ευτυχίας" μέσα σου. Εδώ άλλοι μένουν μόνοι τους για χρόνια όπως εγώ και δεν αντέχουμε, αλλά τι να κάνουμε; :(
.............
Αυτό όμως που κάνει τώρα το να μη σε ρωτάει και να τα μαθαίνεις από αλλού δεν είναι λίγο ύποπτο; Γενικά όταν είναι προβληματικές οι καταστάσεις καλύτερα να χωρίζει για μένα το ζευγάρι! Και προβληματικές εννοώ όταν ο ένας θέλει λιγότερο! Αυτός δεν φαίνεται να σε θέλει και πολύ από αυτά που μας λες, δεν κάνει καμία προσπάθεια σχεδόν να μη σε χάσει, φαίνεται αδιάφορος! Παλιά δεν ήμουν έτσι, το πάλευα μέχρι τέλους αλλά το αποτέλεσμα ήταν εγώ να φθείρομαι σαν άνθρωπος και οι άλλοι τελικά δεν άξιζαν ούτε φτύσιμο!