Οι απεριποίητες παχουλές γυναίκες δεν βρίσκουν ή βρίσκουν πολύ χάλια άντρες από τις περιποιημένες που παίρνουν πάντα τους καλύτερους. Ποια η γνώμη σας;
Printable View
Οι απεριποίητες παχουλές γυναίκες δεν βρίσκουν ή βρίσκουν πολύ χάλια άντρες από τις περιποιημένες που παίρνουν πάντα τους καλύτερους. Ποια η γνώμη σας;
Να πάψουν να είναι απεριποιητες...Όλα στην ζωή είναι θεμα μαρκετινγκ...:confused:
Συχνά η ζωή δεν στα φέρνει όπως θέλεις και αφήνεις τον εαυτό σου και δεν περιποιήσε.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΕΙΚΟΝΑ
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΤ ΔΛΔ ΠΑΧΟΥΛΗ ΑΠΟ ΠΑΧΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΡΟΥΧΟ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ
Εγω προσωπικά ομολογώ ότι δεν λαχταρώ τις γυναικες που εχουν τρέλα με τον εαυτό τους...Δεν θέλω ρε παιδάκι μια γυναικα που βάφεται πρωινιατικα, γεμιζει πουδρες και αλοιφες μονο και μονο για να ψωνισει απο κανα περιπτερο ουτε την γυναικα που κανει επεμβασεις ή αγορασεις φακους για να αλλάξει το χρωμα των ματιων της(να το χεσω το γαλαζιο και το πρασινο χρωμα), δεν θέλω την γυναίκα που αποκτά αυτοκτονικές τάσεις έτσι και το βελάκι της ζυγαριάς αρχίσει να κλίνει λίγο πιο δεξιά απο το συνηθισμένο(ή που πεφτει με τα μουτρα στις ταρτες και τα γλυκα έτσι και δει ότι έχασε πολύ βάρος), δεν θέλω την γυναίκα που θέλει να γίνει μοντελο και να αδυνατίσει τόσο πολύ ώστε να φαινεται ακομη και η ραχοκοκκαλια της που ειναι μια αηδια και μιση...Θέλω μια γυναικα απλώς νορμαλ...Νορμαλ...Υπάρχει άραγε σημεα??
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ
Βρισκουν αυτο που τους αξιζει
Απ την στιγμη που εισαι απεριποιητη γιατι να βρεις καποιον περιποιημενο? αφου κοιτας εμφανιση στον αλλον γιατι δεν περιποιησαι την δικη σου? Αφου αφηνεις τον εαυτο σου να ειναι σκατα γιατι απαιτεις καποιον ωραιο οπως οι περιποιημενες?? Σου αξιζει καποιος αναλογος με σενα, αντικειμενικα σου αξιζει καποιος αναλογος με σενα, ΠΡΕΠΕΙ να βρισκεις καποιον αναλογο με σενα το αντιθετο ειναι απλα αδικο, μιλαω γενικα και οχι προσωπικα. Οι περιποιημενες κανανε κατι για να εχουν, γιατι οι απεριποιητες να εχουν το ιδιο ενω τεμπελιαζουν??
Μα γιατί το πας στο άλλο άκρο; Το να περιποιηθεί κάποιος τον εαυτό του (άντρας ή γυναίκα, δεν εχει σημασία) δε σημαίνει ότι παθαίνει εμμονή με την εμφάνιση του. Απλά, πλένει κανα δόντι, χτενίζεται, φροντίζει τα ρούχα του, το σώμα του κτλ. Αυτό εννοώ εγώ με το "περιποιημένη", το οποίο καμία σχέση δεν έχει με αυτό που περιγράφεις!
Αυτές είναι, φοβάμαι, νορμαλ καταστασεις που αναφερεις οι οποιες και σπανιζουν την σημερον εποχη...
Καθόλου δεν σπανίζουν, ρε άνθρωπε. Κοίτα, δεν ξέρω πώς είναι ακριβώς διαμορφωμένο το κοινωνικό σου περιβάλλον, αλλά γενικότερα δεν είναι τόσο μανιχαϊστικά τα πράγματα. Άσε δε που μια γυναίκα ντυμένη και βαμμένη στην τρίχα, μπορεί να είναι ο πιο εξυπνος και καλός άνθρωπος στον κόσμο. Γιατί την απορρίπτεις; Καταλαβαίνεις ότι βάζοντας κουτάκια και ταμπέλες δυσκολεύεις τη ζωή τη δική σου και των άλλων, φαντάζομαι.
Το κοινωνικο μου περιβαλλον ομολογω οτι ειναι ολιγον τι για κλαμματα, παντως εγω τα εχω σιχαθει ολα πια.,...
Σκέφτομαι...
Και αν η απεριποίητη γυναίκα έχει να δώσει πράγματα που τα έχει ανάγκη ο περιποιημένος άντρας?
Ξέρω πως οι άντρες κοιτάτε την εμφάνιση της γυναίκας πολύ...
Αλλά αν μια γυναίκα είναι έξυπνη, δυναμική, καλοσυνάτη, ευγενική, με αίσθηση του χιούμορ και έχει μερικά περιττά κιλά, δεν θα μπορούσε να βρει ένα περιποιημένο άντρα?
Αναρωτιέμαι...
Έγινε αναφορά στο τί αξίζει στον καθένα...ποιός μπορεί να κρίνει τί αξίζει στον καθένα από μας?
Το κατι χεροτερο για σενα ειναι η εμφανιση ομως γιατι σε αυτο το θεμα που ανοιξες μιλας για εμφανιση, το καταλαβες?? Λες οι απεριποιητες γυναικες βρισκουν ΧΑΛΙΑ αντρες και αν αυτος ο χαλια αντρας εχει καλο χαρακτηρα γιατι να μην σου αξιζει?? Οταν εισαι χαλια δεν εισαι σε θεση να λες οτι δεν σου αξιζει ενας χαλια (με καλο χαρακτηρα βεβαια) δεν σε ενοχλουν τα χαλια σου και σε ενοχλουν των αλλων?
Προσωπικα δεν κοιταω και τοσο την εμφανιση, ειμαι μετριος (μου αρεσω αλλα ειμαι μετριος) ε λοιπον δεν θα πλησιασω μια πανεμορφη γιατι ξερω τι ειμαι και δεν πεταω στα συννεφα οπως αλλοι που θελουν καποια/ον που να τους αρεσει στο ματι (αυτοι ειναι ηλιθιοι) δεν θα κατσω να απαιτησω κιολας. Οσο για την εξυπνη γυναικα δεν θα βαλει πρωτα την εμφανιση στον αλλον αυτο το κανουν ΜΟΝΟ οι βλαμενες και ναι θα μπορουσε αν τον αντρα τον τραβανε αυτα γιατι οχι? Αλλα γιατι να το απαιτει κιολας?
Γενικά αν θέλεις να προχωρήσει η σχέση σου και να έχει μέλλον δεν μπορείς να κοιτάς μόνο εμφάνιση...αυτό ισχύει και για τους άντρες και για τις γυναίκες...
Σημασία έχει να υπάρχει έλξη, χημεία...αυτά δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνιση.
Κανείς δεν μπορεί να απαιτεί τίποτα.
Πάντως εγώ πιο εύκολο το έχω να κάνω σχέση με κάποιον ωραίο, παρά με κάποιον που να έχει ορισμένα στοιχεία που θέλω να έχει ο άνθρωπός μου, τα οποία τα ψάχνω με το κυάλι.:D
Όλα σχετικά είναι.:):cool:
Εχω δει παχουλες που ειναι παρα πολυ περιποιημενες.Καθαρες ,με ωραιο μαλλι, βαμμενες, ωραια ρουχα που ταιριαζουν στο σωμα τους και καλυπτουν τα παραπανισια κιλα και πολλες απ'αυτες ειχαν και σχεση.Εχω δει και πολυ αδυνατες που ηταν απεριποιητες.
O καθεις με τις προτιμησεις του . Και με την σωστη εκτιμηση των προσοντων που διαθετει ο ιδιος , δλδ να εχει επιγνωση ποσο τον ' παιρνει ' να ' κτυπησει ' την Χ η Ψ γυναικα . Αν εγω ειμαι πχ. γυμνασμενος και φιτ , θελω μια αναλογη . Αν εχω καποια εξυπναδα , θελω παλι κατι αναλογο . Αν εχω καποια αυτοπεποιθηση , παλι θελω μια με αυτοπεποιθηση . Αν εχω οικονομικη ανεση..................σκασιλα μου αν η αλλη ειναι αφραγκη !!!. Το ποσο σεξυ ειναι , ειναι καθαρα υποκειμενικο . Νομιζω οτι λιγο πολυ ολες οι γυναικες ειναι επαρκως περιποιημενες σημερα . Το περιποιημενη γα μενα σημαινει καλογουστο ντυσιμο , διακριτικο και καθαριοτης . Τα πολλα βαψιματα περριτα . Μετα υπεισερχονται προσωπικες προτιμησεις που ποικιλλουν .
Οσο για το περιφημο ' κουμπωμα ' , θα κουμπωσω με μια που διαθετει καμποσα απο τα ζητουμενα μου , δεν ειναι το κουμπωμα κατι ' μαγικο ' .
Ειμαι φανατικος υπερμαχος οτι τα ομωνυμα ελκονται .
Δε θεωρώ το θέμα άξιο σχολιασμού κι όχι γιατί σνομπάρω αυτόν που ήθελε να πάρει διάφορες απόψεις αλλά γιατί.....θα εξηγήσω παρακάτω!
Διάβασα 3-4 σχόλια όχι παραπάνω.Διάβασα αρκετές φορές τη λέξη περιποίηση,ωραίος,ωραία,αξ ί ζει και μπλα μπλα.Γιατί μένουμε στην εικόνα?Ποιος καθορίζει το ωραίο?Ποιος καθορίζει την αξία?Τι είναι ωραίο?Γιατί αυτό που είναι ωραίο για σένα θα πρέπει να είναι και για μένα?Γιατί βάζουμε ταμπέλες?Γιατί δεν αφήνουμε την έλξη από μόνη της να κάνει τη δουλειά της?Γιατί πρέπει να υπάρχει πρότυπο?
Σαν άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες έχω να σου πω ότι το γυναικείο σώμα είναι τέχνη.Όπως και να είναι.Λεπτό,κοντό,χοντρό,στ ραβό,βαμμένο ή όχι......είναι τέχνη!Είναι απίστευτα όμορφο όπως και να είναι.Εϊναι απίστευτα αισθησιακό,όπως και να είναι.....
Συμφωνω μαζι σου macgyver! δεν ειναι μονο η ομορφια αλλα ειναι και η υγεια που παιζει ρολο.Εγω εχασα κιλα απο το πολυ αγχος απ'τα 54 πηγα στα 49 κιλα σε μικρο χρονικο διαστημα και ο αρραβωνιαστικος μου καθε μερα με ρωταει ''εφαγες τιποτα?'' ''πρεπει να φας κατι'' μου λεει.Τρεφομαι λιγο οσο πρεπει για να ζω και πιστευω οτι αυτο ειναι αρκετο και σε συνδιασμο με το αγχος χανω πολυ γρηγορα κιλα.Το ξερω οτι δεν τρεφομαι σωστα αλλα δεν μπορω αναγουλιαζω με το πολυ φαγητο.
Να φάει κανείς ή να μην φάει? Ιδού η απορία!:confused:
ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΩΡΑΙΑ
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΑΝΕ
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ
ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ
Μιλάς εσύ που σε μια που σε ήθελε της έλεγες να αδυνατίσει για να σε έχει;
ΣΕ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΣ;
ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
ΟΠΩΣ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ
ΠΡΩΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑ ΠΑΧΥΝΕΣ;ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ;
Εγώ γιατί σε δουλεύω; Τι ψέματα σου λέω δηλαδή; Πες τα private.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΣΑΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!https://www.youtube.com/watch?v=jdxjDUGIeJY
Μα νομίζω το θέμα μας δεν είναι η ομορφιά, που είναι έτσι κι αλλιώς υποκειμενική. Το θέμα μας είναι αν αντικειμενικά μια γυναίκα ή ένας άντρας φροντίζει τον εαυτό του. Σαφώς και μια παχουλή μπορεί να είναι στην τρίχα, δεν είναι αλληλοαποκλειόμενα αυτά τα δύο.
Το πρότυπο ομορφιάς για μένα είναι μια γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της τόσο ώστε να μην τον παρατήσει. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες, που φυσικά δεν μπορούν να έχουν απαίτηση από τη γυναίκα να είναι Σκλεναρίκοβα (τι θυμήθηκα!) και αυτοί να έχουν το μαύρο τους το χάλι.
Γενικά, τα άκρα είναι ανεπιθυμήτα, εδώ μιλάμε για απλά, πρακτικά ζητηματα περιποίησης.