............................................
Printable View
............................................
Καλά έκανες dreamfull........εύχομαι να μη ζεις ακόμα σε αυτό το περιβάλλον......όλοι έχουμε δικαίωμα στον έρωτα και στην ζωή και σε όλα.........
Ποια ειναι αυτη η διασημη??:p
Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση
μεγαλυτερη @@@@ απο αυτη δε μπορουσες να γραψεις.
σε αυτη τη χωρα το 80% των ανθρωπων το ιδιο κανουν προτιμουν να δουν μπροστα τους ενα μπαμπουλα παρα να μιλησουν για αυτο το θεμα δεν υπαρχει καμια διαπεδαγωγιση σε αυτο το θεμα απο πουθενα ειναι το αορατο θεμα που βρισκεται στο μυαλο πολων κ στα χειλη λιγων.
οταν δε σε μαθαινει κανεις να μιλας για ενα πραγμα μετα δε ξερεις πως να μιλησεις γι αυτο ειναι απιστευτα πισω ολοι σε αυτο σε αυτη τη χωρα
..................................
.................................................
.........................................
Dreamfull μην κλαις........σε νιώθω, βρισκόμαστε σε παρόμοια θέση, κι εγώ έχω κάτι για το οποίο δεν με αποδέχονται οι άλλοι, αυτοί όμως έχουν το πρόβλημα, όσο και αν το ξεχνάω αυτή είναι η αλήθεια, δεν το 'χουμε μεις.
Από επιλογή έχεις αυτόν τον προσανατολισμό; Δεν ήταν από την φύση σου;
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρησης.
...............................................
Να 'σαι καλά. Τι φταις εσύ αν είναι από την φύση σου, αυτό πρέπει να καταλάβουν κάποιοι...........Αλλά μη δίνεις σημασία στον κόσμο, γιατί θα αρρωστήσεις..........ξέρω πόσο δύσκολο είναι, αλλά γράψ' τους όλους και δίνε σημασία μόνο σε αυτούς που σε αποδέχονται. Γράφε και σε αυτό το φόρουμ αν θες, που αποδέχονται πιο πολύ τη "διαφορετικότητα", θα σε βοηθήσει...
Αλλα ακομη γινονται ερευνες επανω σε αυτό, δεν μπορουμε να λεμε κατι με απολυτη σιγουρια
Το θέμα είναι περαστικέ ότι δεν το θέλει, άρα είναι από επιλογή; Εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά από την φύση τους, εκτός από κάτι τύπους που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι το διαφορετικό για σεξουαλικές εμπειρίες. Εγώ αυτούς δεν τους πάω, αν είναι όμως κάποιος σοβαρός και είναι από την φύση του, είμαι με το μέρος του όπως εδώ με την κοπέλα.
.................................................. ......
.................................................. ..................
Υπήρξε καμία ανταπόκριση?
πχ απο τη διασταυρωση αλογου με γαιδαρου βγηκε το πονυ ετσι ακριβως αν ενας σκυλος μεγαλωνε απο μικρος σε μια γατα διπλα θα εβγαινε γατοσκυλο μετα
.............................................
.............................................
.................................................. ..........
ΣΙΓΑ ΝΤΑΛΚΑΔΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΙΓΑ ΜΑΝΤΑΜ
ΚΑΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ
Τελικα τι εγινε ρε dreamful, σου απαντησε η κοκετα ή τίποτα?? Εγώ παντως πιστευω οτι την γουσταρεις επειδη ειναι διασημη οπως πχ τα 14χρονα που γουσταρουν τον μπιμπερ μονο και μονο επειδη ειναι διασημος στην ποπ, αν ισχυει αυτο τοτε ντροπη σου...Αν δεν το κανεις απο επιλογη και την γουσταρεις λογω της φυσης σου τοτε ειμαι μαζι σου, να εξηγουμαι...
υπαρχουν πολοι ανθρωποι που πετυχαν κ διακριθηκαν γενικα κ αοριστα μιλαω χωρις να επαιξε κανενα ρολο αυτο το θεμα μην εκνευριζεστε οταν ακουτε την αληθεια κ μη ψαχνετε δικαιολογιες για να το επικρινετε.
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕ
Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ
ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
ΝΑ ΝΤΑΛΚΑΔΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΑΝΤΖΙΣΤΟΡ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΙ ΜΟΥ ΓΤ ΓΙΝΑΝΕ ΓΕΡΙΚΑ ΠΛΕΟΝ