ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΩΠΑ!!
Eίμαι η Ρέα, θηλυκού γένους, και ειμαι ρατσίστρια...μισω τους ρατσιστες ...καθε ειδους ρατσιστη, τον θεωρω διανοητικα κατωτερο απο εμενα, χωρις διακρισεις ... θεωρω πως ειναι παρασιτα μισους , η κυρια αρρωστεια της ανθρωπότητας, μια κατηγορια υποκουλτουρας. δεν δινω σημασια σε καμια αλλη διαφορα απο οπου και αν ερχεται... με τους ρατσιστες ομως... . στην πυραμιδα μου υπάρχουν οι ανθρωποι μετα τα ζωα- φυτα και τελευταιοι οι ρατσιστες καθε ειδους.
ο ρατσισμος ειναι ψυχικη διαταραχη, και οπως ειναι φυσικο τον συναντησα και εδω πολλες φορες με πολλες μορφες...αλλες φορες κρατηθηκα και αλλες φορες εχασα την μπαλα
απο παιδι βιωνω τον κοινωνικό ρατσισμό του φυλλου μου και αυτο το τοσο παραλογο μισος με εχει διαταραξει ψυχικα.
ειμαστε στον 21ο αιωνα κατοικοι ψωροκωσταινας. ειμαι η πρωτη γενια γυναικων που εχει ΔΙΚΟ της πορτοφολι, δικαιωμα στην παιδεια, στην τεχνη,στην επαγγελματικη σταδιοδρομια, δικαιωμα στην σεξουαλικη απλευθερωση, δικαιωμα στην πολιτικη, δικαιωμα στην ανεξηθρησκεια και γενικα απο τυπικης αποψης εχω ισα δικαιωματα με όλες τους αντρες...
Η συγχρονη γυναικα καταφερε μεσα σε λίγο χρόνο να διαπρεψει σε καθε κατηγορια εκπαιδευσης, καλλιτεχνικης,πολιτικης θρησκευτικης κλπ κλπ ναι φτωχοι μου ελληναραδες υπαρχουν και γυναικες ιερομενοι, γυναικες παπαδες, σε αλλες χωρες βεβαια.
στην φτωχη μου ψωροκωσταινα επισης ομως ειμαι και η πρωτη γενια (και θα παραμεινω ελπιζω) που δεν εζησε κανεναν πολεμο, κανεναν εμφυλιο και καμια δικτατορια και τωρα ακομα προσπαθει να ορθοποδησει. η καλλιεργεια και η παιδεια αναβαθμιζεται το ιδιο σταδιακα. ετσι οι αγαπημενοι μου ελληναρες ακομα και της πιο καινουριας γεννιας μεγαλωνουν με παλαια στερεοτυπα και θεωρουν δεδομένη και απολυτως φυσιολογικη την κατωτεροτητα της θεσης που προσδιδουν στην γυναικα.
ειμαστε πουτανες και εκμεταλευτριες,υστερικες και κακομαθημενες,κομπλεξικες και τεμπέλες, ειμαστε γεματες ορμονες και ανικανες να κρινουμε λογικα, ειμαστε αδυναμες και συναισθηματικες, ειμαστε εγωκεντρικες και ηλίθιες, ειμαστε επιφανειακες και ανευθυνες και σωπαινω...σωπαινω και σωπαινω...ζω με ολες αυτες τις ταμπέλες και ετικετες και προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι αυτο...ειμαι εσυ ...αλλα για καποιους αυτο ειναι παραλογο. πρεπει να το βουλωσω...πρεπει να σωπάσω ...
ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ!! ... ανοιξα αυτο το ποστ για την καθε γυναικα και οχι μονο...για οποιον αισθανετεται ρατσισμο, εδω αλλα και εξω... ακομα και για τους ρατσιστες τους ιδιους που πνιγονται στο δηλητηριο τους...οπως εγω ...με τον δικο μου ρατσισμο που θελω να αποτιναξω απο πάνω μου και να λυτρωθω απο ολον αυτον το θυμο...σας παρακαλω βοηθηστε με