Εγραψα αυτο το θεμα με αφορμη την λεκτικη διαμαχη σε ασχετο θεμα μου ελις και ρεα εκφραστειτε ελευθερα οι υπολοιποι παρτε θεση :-Ρ
Εγραψα αυτο το θεμα με αφορμη την λεκτικη διαμαχη σε ασχετο θεμα μου ελις και ρεα εκφραστειτε ελευθερα οι υπολοιποι παρτε θεση :-Ρ
Καλητερα επρεπενα το ονομασεις θεμα μαυρη τρυπα γιατι βλεπω να γινετε χαμουλης με αυτο τον τιτλο
Χαμος γινοταν και πριν το θεμα αυτο στο θεμα πως αντιδρατε οταν φοβαστε .....αλλα αν νομιζεις οτι το μαυρη τρυπα ταιριαζει το θεμα μετονομάζεται σε ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ πως θελουν οι αντρες τις γυναικες κι πως οι γυναικιες τους αντρες
Καλύτερα τωρα legalize?
Ευχαριστω ρεα εχω αρχισει να σε παω πολυ κι ας μην εχουμε συναντιθει ποτε ;-) ( το ιδιο και τον ελις ειστε οι ψυχες του φορουμ περναμε καλα μαζι σας)
Οι γυναικες θελουν τους αντρες τους να ειναι καλογυμνασμενοι, δυναμικους και μυωδεις, κατι μεταξυ σβαρτζενεγκερ και μπρους λι(και ας μην μας το λενε και καλα), θελουν τον αντρα τον τελειο που εχουν συνηθισει στις χολλυγουντιανες καθολου ρεαλιστικες ταινιες, αυτον που ειναι γοητευτικος, κουκλος, ευαισθητος, ρομαντικος, υπερπροστατευτικος, πλούσιος με τουλαχιστον μια χρυση λαμποργκινι(συμβιβαζονται και με μερσεντεζ ή με πορσε βεβαια), χιουμοριστας και πνευματωδης, πανεξυπνος, ενα υβριδιο δηλαδη μεταξυ μπραντ πιτ τζορτζ κλουνευ και τζονι ντεπ, θεος στο κρεβατι σαν αλλος κουσκουνης, καλος οικογενειαρχης και πιστος συντροφος, να εχει σκυλο για καποιον λογο πχ λαμπραντορ, να αγαπαει τα παιδια, να στελνει καθε τοσο λουλουδια κατα προτιμηση κοκκινα τριανταφυλλα(που για μενα ειναι τελειως ξενερωτα και ντεμοντε αλλα anyway), να την βγαζει ολην την ωρα εξω, να ειναι ευγενικος μαζι της αλλα και ταυτοχρονα να ειναι χουφτωνει καλα καλα απο πισω στο κρεβατι, να την καταλαβαινει παντα τηλεπαθητικα, να ξερει παντα τι προβλημα εχει και να της λυνει αυτοματως, να ειναι ηρεμος χαρακτηρας, να ειναι "σακος του μποξ" οποτε η γυναικα εχει περιοδο ή τσακωθηκε με τις φιλες της, να μην ξενοκοιταει κλπ κλπ...
Ο αντρας παλι δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις, κακα τα ψεματα(αυτο δεν το λες και θετικο)...Οι πιο πολλοι δυστυχως κοιταζουν τις καμπυλες, ξενοκοιτανε, γουσταρουν να βρουν κανα μοντελο τυπου Ναομι εξω στον δρομο, απαιτουν η γυναικα να κανει sex σαν διασημη πορνοσταρ τυπου σασα γκρει, εμμ αυτα πανω κατω...Εεε μην τους κουραζουμε κιολας τους σημερινους αντρες που οι περισσοτεροι, κακα τα ψεματα, εχουν καει απο τις τσοντες και δεν εχει μεινει μυαλο να εχουν λιγο περισσοτερες απαιτησεις περα απο τι μεγεθος σουτιεν πρεπει να φοραει η γυναικα...Υπαρχουν φυσικα και οι χρυσες εξαιρεσεις...
Το ηθικο διδαγμα μετα απο ολα αυτα ειναι οτι οι ταινιες δεν ειναι απεικονιση της πραγματικοτητας, εκει εξω δεν υπαρχει κανενας πριγκηπας και καμια πριγκηπεσα(ουτε καν πλησιαζει καποιος ή καποια) και ο κινηματογραφος εχει σαλταρει για τα καλα την σημερινη γενια που δινει σημασια μονο στην εικονα της και απο προσωπικοτητα και ευφυια...χεσε μεσα πολυχρενη!
χαχαχα...ναι μας ζητανε και σε αλλα events...δεξιωσεις - βαφτισια - κηδειες...κλπ κλπ. αλλα μαλλον μου φυγε το ταιρι μου και τωρα με ποιον θα τσακωθωωωω??... διαφωνω με το μαυρη τρυπα...οταν συνδυαζεται στο τι θελουν οι αντρες σε μια φραση...παραπέμπει αλλου...:cool:
τελευταια πολυ αντρες-γυναικες θεματα ανοιγονται και δεν λεει.
ρεα το πας αλλου χαχαχαχα
Καποια εχει πολυ πονηρο μυαλο......βεβαια ομως ο τίτλος ειναι γενικος ....αρα ολα μετρανε
Πάντως εμένα μου αρέσουν οι έξυπνοι, καλόκαρδοι και ανοιχτόμυαλοι άντρες.
Τα υπόλοιπα τα συζητάω. :p
re arntaben τι "γυναικιες"??
το σκοτωσες!
αλλαξε το!
Εμενα λοιπον μου αρεσουν οι αδυνατες , ψιλογυμνασμενες , εξυπνες , να μου δινουν χωρο για τον εαυτο μου , το ιδιο κανω κι εγω , να μην ζηλευουν , ουτε κι εγω ζηλευω ,να μην καταπιεζουν , να μην ειναι αποτομες , φωνακλουδες , εριστικες , να ντυνονται διακριτικα αλλα καλογουστα , να εχουν κατι το δυναμικο , χωρις υπερβολες , κατι το αθωο ειναι επιθυμητο , μια καλη εμφανιση , πιο πολυ μετραει να εχουν class .
Στις γυναικες αρεσουν οι αξιοπιστοι , σοβαροι με χιουμορ , καλοκαρδοι , να ειναι καλοι ακροατες , να τις σεβονται , προστατευτικοι , οχι καταπιεστικοι , εξυπνοι , ικανοι , με αυτοπεποιθηση .
Ετσι λεω .
Να είναι "του αναστήματος σου" (δλδ σωματικά, ψυχικά, μορφωτικά και κοινωνικοικονομικού στάτους). Ούτε πιο πάνω ούτε πιο κάτω, επειδή τότε θα έχεις προβλήματα.
Ο άντρας όταν απορρίπτει απλά απομακρύνεται, εξαφανίζεται από προσώπου γης ενώ η γυναίκα διωχνει με πολύ κολακευτηκά λόγια. Συνηθως.
Εσενα γιανναρε πως σε απορριπτουν συνηθως οι γκομενες??
Ρωταω δηλαδη γιατι λογικα θα πρεπει να εχεις μια Α εμπειρια επανω σε αυτο το θεμα, κανω λαθος??
Συμφωνω και στα δυο , Γιαννη , για τις γυναικες εχω μια αντιρρηση , μια που μουφυγε , δεν μουπε τιποτα , ουτε και ρωτησα ποτε το γιατι . Πιστευω οτι η απομακρυνση ειναι ο καλυτερος τροπος . Τι να εξηγεις τωρα , αμα ο αλλος αρχιζει και απομακρυνεται , το καταλαβαινεις και μονος οτι τελειωσε , δεν χρειαζονται εξηγησεις .
Να προσθεσω οτι σε μερικα πραματα που γραφει η μαριποζα , εχει δικιο . Οπως τι μενδιαφερει εμενα αν η αλλη εχει μορφωση ? συννενοουμεθα ? τελειωσε . Οπως και τα οικονομικα της , αν δεν συμβαδιζουν με τα δικα μου , μου κανει το ιδιο . Αλλα απαιτω να εχει κοινωνικη καλλιεργεια ,
εξ ισου αυτοπεποιθηση με την δικη μου , και αυτοπεποιθηση στην γυναικα , προυποθετει καλη εμφανιση ( και στον αντρα , αλλα σε μικροτερο βαθμο ) , και για να μην πολυλογω , τα ομωνυμα ελκονται . Αυτη η θεωρια , ο ενας να συμπληρωνει τον αλλον , ειναι ΑΚΥΡΗ . Αμα εγω , λεμε , ειμαι δυναμικος , θελω μια εξ ισου περιπου δυναμικη , αμα εχω αυτοπεποιθηση , θελω και η αλλη να εχει κ.ο.κ.
Με τη 2η πρόταση συμφωνώ, συνήθως έτσι κάνουμε. Αλλά αυτό το "του αναστήματός σου" δεν το πολυκαταλαβαίνω Γιάννη. Τί πάει να πει "του αναστήματός σου"......?
Τα προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων γενικότερα (όχι μόνο τα γκομενικής κατηγορίας) ξεκινάνε από τα κόμπλεξ κ τα απωθημένα που έχει ο καθένας κ όχι από τις διαφορές αυτές καθ'αυτές. Στο κάτω- κάτω, τον άλλον τον καταλαβαίνεις με την καρδιά κ όχι με το μυαλό. Μπορεί ανάμεσα σε 2 ανθρώπους να μεσολαβεί χάος εμφανισιακό, μορφωτικό, κοινωνικό, οικονομικό, u name it, κ αυτοί οι άνθρωποι να τα βρίσκουν τόσο καλά μεταξύ τους, όσο τίποτα στον κόσμο, γιατί πολύ απλά μοιράζονται κοινές αξίες, σέβονται κ εκτιμούν ο 1 τον άλλο, κ έχουν τις ίδιες ή μη ασύμβατες μεταξύ τους προτεραιότητες κ οι προθέσεις τους είναι ειλικρινείς. Μπορεί 2 άνθρωποι να είναι ο 1 χειρούργος καρδιολόγος κ ο άλλος να δουλεύει στα χωράφια κ να είναι 3σευτυχισμένοι, μπορεί να είναι κ οι 2 χειρούργοι καρδιολόγοι κ να πρόκειται για 1 ανιαρό κ στεγνό γάμο- σύμβαση. Άλλο αν βγει στην 1η περίπτωση προς τα έξω (είτε το προκαλέσει ο άλλος είτε όχι) το κομπλεξάκι της αμορφωσιάς ή του επαγγέλματος με χαμηλότερο κοινωνικοοικονομικό status. Αυτά είναι στεγανά κ αντιλήψεις που τις έχει πλάσει κ παγιώσει η κοινωνία. Κ ακριβώς επειδή θεωρείται πιο αποδεκτό το να είναι η γυναίκα η λιγότερο μορφωμένη ή να βγάζει λιγότερα λεφτά, βλέπεις συνήθως να μην υπάρχουν προβλήματα (τυπικά τουλάχιστον.......) σε γάμους όπου η γυναίκα παντρεύεται κάποιον πολύ ανώτερό της οικονομικά κ κοινωνικά, ενώ οι πιθανότητες να παρουσιαστεί πρόβλημα στις σχέσεις 1 ζευγαριού όπου η γυναίκα έχει υψηλότερες αποδοχές ή είναι πιο μορφωμένη ή είναι από πολύ high society οικογένεια είναι πολύ πολύ περισσότερες. Κ στις 2 περιπτώσεις υπάρχει "διαφορά αναστήματος", όμως στη 2η περίπτωση τα κόμπλεξ κατωτερότητας είναι συνήθως πιο αυξημένα, γιατί η εικόνα που έχει δημιουργήσει η κοινωνία είναι άλλη.
Αλλά κ του "αναστήματός σου" να είναι κάποιος/α, αυτό εξασφαλίζει την ευτυχία.......? Ίσως κ αυτό στην καλύτερη πάλι, να μειώνει στατιστικά λίγο τις πιθανότητες συγκρούσεων, εάν κ πάλι υπάρχει ήδη 1 κοινό υπόβαθρο επιδιώξεων κ προτεραιοτήτων. Στην πραγματικότητα παίζουν πολλοί περισσότεροι παράγοντες ρόλο στο ταίριασμα 2 ανθρώπων, από το συμβατό της ιδιοσυγκρασίας μέχρι τη φάση που διανύει ο καθένας.
Χώρια που το "ανάστημα" μπορεί έστω κ κατά προσέγγιση να εκτιμηθεί αντικειμενικά, όμως το πώς βλέπει ο καθένας τον εαυτό του κ το ποιά ιδέα έχει για το ποιός/ά είναι σηκώνει πολλήηηηηηηηη κουβέντα....... Δηλ. εγώ μπορεί να πιστεύω για εμένα πως είμαι η Ζιζέλ με τον τέλειο χαρακτήρα, αυτό σημαίνει ότι είμαι κιόλας ή πρόκειται ποτέ να γίνω.......? Τονίζω πολύ αυτήν την παράμετρο της αυτοπεποίθησης κ της ρεαλιστικής εικόνας του εαυτού, γιατί έχω δει πάρα πολλά μηδενικά να έχουν μια απείρως κολακευτική εικόνα για τον εαυτό τους, που από την πραγματικότητα απέχει έτη φωτός, κ δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την κουκλάρα με τα 1000 προτερήματα ή το θεό που θα τους παρέχει τα πάντα, αλλά κ περιπτώσεις ατόμων με χαμηλή αυτοπεποίθηση κ αδικαιολόγητα αρνητική εικόνα για τον εαυτό τους, που τον πήχυ των επιδιώξεών τους τον έχουν πάει πάρα πολύ κάτω κ είναι κρίμα.
ο καθε αντρας και γυναικα εχει διαφορετικες προτιμησεις ομως γενικα οι αντρες θελουν οι γυναικες να ειναι ομορφες ευγενικες καθαρες,ενω οι γυναικες εκτος απο τα προηγουμενα, θελουν οι αντρες να εχουν αυτοπεποιθηση
μονιμη δουλεια που να συντηρει μια οικογενεια,αρκετο υψος, συνηθως περισσοτερο απο τις ιδιες.
ειδικα στο θεμα τι δουλειας και της αυτοπεποιθησης οι γυναικες ειναι πολυ σκληρες συχνα ενας αντρας δεν βρισκει γυναικα για μονιμη σχεση, γιατι ειναι ανεργος κατι τετοιο ομως δεν γινεται ποτε με μια ανεργη γυναικα.
πολλες φορες πεφτουν ακυρα απο την πρωτη στιγμη μονο και μονο για το υψος και ας μην το παραδεχονραι ανοιχτα οι γυναικες
Εγώ θέλω έναν δεινόσαυρο αντί για γυναίκα πειράζει;
Tελικα ποσο μετραει το οικονομικο για μια γυναικα ? εμενα μου φαινεται αρκετα , κανω λαθος ?
και για το τραγουδι του γαμου σας εχω μια πολυ καλη προτασηhttps://www.youtube.com/watch?v=CohI_mbkm1Q
Πως αλλαξουμε τον τιτλο?
Μετά από 55 χρόνια ,σ' αυτή την ζωή,έχω να σας κατάθεσω ότι το πρώτο πράγμα,που μετράει είναι τα ΜΑΤΙΑ,ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ
Και έτσι μου έδωσε ή ζωή, την σοφουλα μου
Που μέχρι σήμερα εδώ και 18 χρόνια είναι δίπλα μου!!!!!
Ευχαριστώ
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΑΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΤ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ
Tα πρασινα ματια και πως αλλαζουν οτι νευριαζει,τι να λεμε...