Γεια σας...Ειχα κανει καποια θεματα πριν λιγο καιρο και πραγματικα με βοηθησατε παρα πολυ και σας ευχαριστω..Ομως οσο ημουν στις διακοπες σκεφτομουν απιστευτα το λυκειο και φοβαμαι οτι θα ειναι οπως το γυμνασιο..Με λιγα λογια στο γυμνασιο ισως να περασα απο τα χειροτερα χρονια της ζωης μου εκτος απο την τριτη η οποια ηταν αρκετα αξιολογη θα ελεγα..Aπο την πρωτη στιγμη που πατησα εκει το σιχαθηκα..Μου ασκουσαν συστηματικα bullying λογω του υψους,των βαθμων και μου ειχαν βγαλει ψευδωνυμα με τα οποια με φωναζαν και ηταν απιστευτα ασχημο..επισης ολοι νοιαζονταν για τις φημες που εβγαιναν και ηθελαν ολοι να μπουν στην πιο διασημη παρεα του σχολειου..κανεις δεν εκανε ο,τι ηθελε,επρεπε να ακολουθουμε ολοι οτι κανει η διασημη παρεα..το χειροτερο απο ολα ειναι οτι οι περισσοτεροι δενν ηθελαν να με κανουν παρεα γιατι δεν ημουν κουλ..ευτυχως ομως ειχα 2-3 φιλες..ομως τωρα στο λυκειο τι θα γινει?εχω βαλει μερικους στοχους αλλα φοβαμαι οτι ολα θα πανε χαλια..φοβαμαι οτι ολοι θα με κοροιδευουν,φοβαμαι οτι παλι θα υπαρχουν φημες,φοβαμαι πολυ γενικοτερα...δεν θελω να παω καθολου...δεν εχω καθολου αυτοπεποιθηση,νοιωθω οτι αξιζω τον χλευασμο των αλλων,ειμαι ευαισθητη και κλειστη...τι θα κανω :( ευχαριστω πολυ που με ακουσατε..ξερω οτι αυτα δεν ειναι κανονικα προβληματα και οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα απο αυτα(πχ οικονομικα προβληματα)αλλα δεν ηξερα που αλλου να απευθυνθω..σας ευχαριστω :)