.... !!!!
Γεια σας, η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα σε ποιον να μιλισω για αυτο μιας κ δν εμπιστευομαι κανεναν ..Και ποσο μαλλον οτι δεν εχω το κουραγιο για να το πω .Αρχικα ειχα βγαλει κατι σαν σπυρακια στ πεος μου...δεν εδωσα σημασια ..ειπα μεσα μου απο το ξυρισμα θα ναι η καποιο ερεθισμα ...Μετα απο 3-4 μηνες ειδα οτι δν ειχαν φυγει κ ετσι αποφασησα να παω σε εναν δερματολογο. πηξα κ μ ειπε οτι εχω κονδυλωματα..αφινιασα...σοκ� �ριστηκα..αλλαξα 500 χρωματα σε 1 δευτερολεπτο. Εχω βγαλει σε 3 σημεια στ πεος μου..Ενημερωσα αμεσως τν κοπελα μου για να παει σε γυναικολογο κ η ιδια.Αισθανομαι τυψεις νομιζω οτι εγω φταιω γ ολα...αμεσως αμεσως παμε στν γυναικολογο και τν ειδε....δεν ειδε τπτ...ολα καθαρα ..καναμε κ ενα τεστ παπ κ περιμενουμε τα αποτελεσματα. Οσον αναφορα για μενα εκανα καυτηριαση..ο γιατρος μ ειπε οτι ισως δν φυγουν κ ξαναχρειαστει να κανουμε καυτηριαση..μ ειπε οτι δν ειναι κατι το σοβαρο...δν θα επρεπε να μ πει τι τυπο εχω ;;η δν χρειαζεται;;Δεν εχω ορεξη ουτε να φαω...ουτε καν κοιμαμαι απο το ανγχως...εχω τρελαθει περιεργες κ τρελες σκεψεις εχω..φοβαμαι για τα χειροτερα...ποσο μαλλον γ τν κοπελα μ δν θελω να παθει κατι...προτιμο να το παθω εγω ...βγαινω γ καφε η καπου για να παρω αερα..κ .ολο αυτο το πραγμα ειναι στο μιαλο μου ...ουτε να ακουμπαω ανθρωπο δν θελω..αισθανομαι πολυ χαλια...ουτε ορεξη για σεξ ουτε τπτ...(π γ τν ωρα το σεξ κ να θελα δν επιτρεπεται) ...σας παρακαλω εχω αναγκη να ακουσω κατι....δεν εχω κουραγιο για τπτ πια...μου εχουν πεσει ολα μαζεμενα....δεν γινεται αλλο....!!!!