Ψυχοσωματικά προβλήματα μετά απο πένθος
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι 26 χρονών.Από μικρή είχα ένα θέμα με το άγχος.Δηλαδή αγχωνόμουν με το παραμικρό κ είχα και σχετική αγοραφοβία.Στα 15 άρχισαν οι ουσίες που στην αρχή πίστευα ότι βοηθάνε.Να μη σας τα πολυλογώ,μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα το 2011 να κόψω τελείως. Πριν από μερικούς μήνες,έφυγε απο τη ζωή ξαφνικά ο αδερφός μου 29 χρόνων.Έμεινε στην εντατική 20 μέρες,όλο αυτό το διάστημα η μάνα μου έχασε τελείως το μυαλό της έπινε έπαιρνε χάπια και δεν ήταν σε θέση ούτε στο νοσοκομείο να πάει.Όλο το βάρος έπεσε σε μενα.Βρήκα και τη δύναμη αλλα και τη ψυχραιμία που ποτέ δεν ήξερα ότι έχω.Ήμουν κάθε μέρα δίπλα του,έκανα ότι μπορούσα. Το θέμα μου τώρα είναι ότι μετά από καμία εβδομάδα έπαθα κρίση πανικού η οποία διήρκησε 3-4 μέρες.Δηλαδη ταχυκαρδιες που εφταναν συνηθως στους 180.δυσφορια,αισθημα παλμων, αρρυθμιες,τρεμουλο,ζαλαδα κ.α. Επισκέφτηκα εναν νευρολογο γιατι ειχα κ εχω χρονια ημικρανια κ για να του πω για τα συμπτωματα που ειχα. Μου ειπε οτι ετσι εκδηλωνεται το αγχος πανω στο σωμα.Μου έβαλε αντικαταθλιπτικα efexor των 75 στην αρχη κ τωρα ειμαι 225. Το προβλημα με το κεφαλι μου που κ αυτο ειναι ψυχολογικο καπως εχει μειωθει.Τις τελευταιες μερες ομως παλι αρχισαν να εμφανιζονται αυτα τα διαολια. ξεκινανε με τη καρδια που παει να σπασει και ολα τα υπολοιπα.ΑΑ! κ το αλλο ειναι οτι εδω κ 3 βδομαδες τουλαχιστον 15 φορες τη μερα κανω ενα περιεργο θορυβο..απο το στομαχι δεν ξερω..σαν μπεκρης δηλαδη! Κ ο γιατρος λεει κ αυτο απο το αγχος.Μονη μου δεν μπορω να ξεαγχωθω,μακαρι να γινοταν, Μου εξηγησε οτι ειναι κατα των φαρμακων αλλα επεμενα κ μου εγραψε tavor 1mg,το παιρνω κ πραγματικα δεν νιωθω τιποτα. του ξανατηλεφωνω κ λεει παρε 2. Τα παιρνω κ καμια αλλαγη.Συγνωμη για το μακροσκελη μου κειμενο αλλα μπορειτε εσεις να μου πειτε ποια ειναι η αποψη σας?βοηθησε κανεναν το tavor για ΓΑΔ?τι με συμβουλευτε να κανω απο δω κ περα?