Οταν ζηταω τρυφερότητα απο τον συντροφο μου,θυμωνει..πεταει πραγματα..
Νομιζα πωσ ημασταν ενα ζευγαρι σαν ολα τα αλλα..ειμαστε ευτυχισμενοι αγαπιόμαστε, καθαρα απο επιλογη αμοιβαια μαζι.,.καλη ερωτικη ζωη,πολλα χαμογελα..κουβαλαμε τισ ιδιες ιδεεσ,,τα ιδια μυαλα...
και ομως καθε φωρα που ζηταω λιγη περισσοτερη τρυφεροτητα..θυμωνει.Δεν ειναι πολυ εκδηλωτικός ανθρωπος,,ποτε δεν του εκρυψα πως εγω και εκδηλωτικη ειμαι και η τρυφεροτητα ειναι πρωτεύουσα αναγκη μου,περναει φασεις που ειναι πολυ τρυφερος,και δεν μου λειπει τιποτα...δεν ζηταω τιποτα παραπανω..ισα ισα που του δηλωνω συχνα πικνα ποσο ευτυχιαμενη ειμαι,ποσο καλα ημαστε..ποσο υπεροχοσ ειναι ποσο περυφανη ειμαι για εκεινον..κι εκεινοσ αναλογα επισεις...
και υστερα ερχονται εκεινεσ οι φασεισ που κρατανε..1-2 εβδομαδεσ που κανει shut down ,καθετε διπλα μου..κοιμαται διπλα μου και δεν με αγγιζει, του φτανει. Εμενα ομωσ οχι και πληγωνομαι..και τοτε του ζηταω να με αγγιζει πιο συχνα ..κι εκεινοσ θυμωνει..φουντωνει μεσα του και ξεσπαει πανω μου λες και αυτο που ζηταω ειναι κατι τρομερο..
ξεσπαει πανω μου , μια φωρα με )έβρισε πολυ ασχημα..(δεν θυμόταν το πρωι τι ειχε πει),μια αλλη πηγε να με χτυπήσει.. (ουτε αυτο θυμόταν το αλλο πρωι) επειδη του ειπα πωσ δεν με καταλαβαινει...
μια αλλη κλειδωθηκε ενω εκλαιγα στο υπνοδωματιο μας και ροχαλιζε αφηνοντασ με παλι μονη να κλαιω ολο το βραδυ..
προχθες πεταξε πιατα στο πατωμα... εχθες το βραδυ πολυ ηρεμα τον ρωτησα γιατι πρεπει να του ζηταω τα αυτονοητα... να ειναι λιγο πιο τρυφεροσ χωρισ να χρειάζεται να το ζηταω...να μου εξηγησει γιατι δεν καταλαβαινω...η εστω να μου πει κατι γλυκο ..για να κοιμηθω ηρεμα.. μου ειπε αδιαφορα πως δεν εχει κατι να πει (το λεει αυτο οταν νυσταζει),,και να μιλησουμε το πρωι ...γιατι τωρα δεν μπορει...το πρωι λοιπον του μιλησα...(ενω ειχαμε κανει ερωτα...και παλι εγω εκανα την κινηση..εχω και συντομη μνήμη(επιλεκτικη πεσ την ) ..βασικα δεν κραταω θυμο για πολυ..δεν θελω...μονο η λύπη μου με στιγματιζει και ένιωσα πωσ ηθελα να ερθουμε πιο κοντα..και κακα τα ψέμματα και η σαρκικη επαφη παντα βοηθαει)
τον ρωτησα πωσ γινεται να λεει πως ειμαι η ζωη του πωσ με λατρευει και οταν του ζηταω να καθησηχασει το μυαλο μου..το μονο που βρισκει να μου πει ειναι πωσ δεν εχει απολυτωσ τιποτα να μου πει και μου γυριζει πλευρο... στην τελικη ακομη και αν τωρα του ζηταω τρυφερότητα δικαιολογουμαι
..ειμαι 5μηνων εγκυοσ..εκεινοσ το ηθελε το μωρακι παρα πολυ...και το θελει.... και δεν εχει καμια ευαισθησία στο οτι χρειαζομαι τρυφεροτητα...ισωσ και παραπανω...ισωσ και παραλογη τι να πω..
και παλί θυμωσε... φωναζε ,ειπε στα αρχιδια μου η τρυφεροτητα που χρειαζεσαι..χτυπαγε σαν τον αγρικο τισ γροθιεσ στο γυάλινο τραπεζι του σαλονιού μασ..πεταξε μια καρεκλα κατω με ολη του την δυναμη την εσπασε..
και ολη μερα φεροταν σαν μλκσ δεν μου μιλουσε θιγμένος...λεσ και εγω φταιω.. παντα ετσι κανει...σε 3 χρονια μεσα σχεδον δεν ηταν πολλεσ οι φορεσ...καπου 7-8.. αυτεσ ηταν ολεσ... αλλα ποναω πολυ,
ολο λεει θα το δουλεψει και θελει να ημαστε ευτυχισμενοι..και ξερει πωσ εχει μλοκαρισμα συναισθηματικο..οταν ομωσ φτανουμε εκει...η δραση και η αντίδραση μασ ειναι παντα η ιδια..
μονο που ειμαι εγκυος..και δεν εχει γυρισμο.Και εχω ηδη ενα διαζύγιό...κι ενα παιδακι που τον λατρευει και εκεινοσ λατρευει..
ειναι το μονο μασ προβλημα..κατα βαθως ξερω πωσ δεν θα αλλαξει δεν θελει...μετα απο 3 χρονια το βλεπω πια...δεν καταλαβαινω ακριβωσ τι γινεται μεσα του..προφανωσ νιωθει ανεπαρκής θυμώνει με τον εαυτο του που με στεναχωρει και μου επιτίθεται...
μονο που συνηδιτοποιισα πωσ μαλλον μεσα απο αυτη την σχεση..ξαναζω την σχεση μου με την μανα μου...μοτιβο -εγω ζηταω τρυφερεοτητα..κι εσυ μου προσφερεισ αποδοκιμασια, βια και αποριψη.. μονο που εδω και μια δεκαετια εχω τελειωσει με αυτα τα σκ...α
δεν ειμαι ουτε θυμα ουτε ατομο που συμβιβαζομαι...του το εχω πει..δεν κολωσα να φυγω μια φωρα απο το σπιτι μου..δεν θα ξανακολωσω ..αλλα δεν αποφάσισα να προχωρισω μαζι του για να χωρισω... δεν υπαρχει τετοια περιπτωση μου ελεγε παντα...
ειμαι πολυ συζητησημη...να βρουμε μια μεση λυση..ισωσ κι εγω παραλογιζομαι του λεω...δεν ξερω...δεν το αποκλειω..
αλλα δεν μπορει , η αδιαφοροσ η βιαιοσ ...δεν υπαρχει μεση λυση..οταν παθαίνει αυτη την απομάκρυνση απο τα συναισθήματα του..
ο πονοσ μου εντομεταξυ διαγραφεται στο προσωπο μου λες και με εχουν δειρει... θα κοιμηθω τισ επομενεσ μερεσ στο δωματιο του μικρου μου...
απλωσ παραπονιεμαι...πωσ οι ανθρωποι...οι ανδρεσ θα τολμησω να πω...λογο ακραιου εγωισμου σε μια στιγμη διαλυουν τα παντα... γιατι?
του λεω...οκ πεσ πωσ εγω σε πιεζω η σε ζωριζω να εισια τρυφεροσ...οκ λαθοσ μου..αλλα το να με τρομαζεισ να μου φωναζεισ να πετασ πραγματα...και με αυτον τον τροπο να μου δημιουργήσ φοβο ,ανασφαλιεσ για την σχεση μασ και την ακαιρεοτητα τον συναισθηματων σου... εχει την ιδια βαρύτητα?
δεν σου ζητω νυχτιάτικα να μου απαγγειλεισ σεξπιρ...μια τρυφερη κουβεντα θελω που θα με ηρεμησει...κι εσυ λεσ -δεν εχω τιποτα να πω.
ένταξή...σχιζοφρενία τι να πω....ελεοσ.
καρκίνος παιδι μου ζωδιο...τι περιμενα..
μονο που αλλο ειναι το να εχεισ ενα παιδακι 6 χρονων και να ζειτε μαζι να εχετε βρει τουσ ρυθμους σας ...μονοι και αλλο με 2 παιδια...μεσ την κριση με τισ ον οφ δουλειεσ...και τισ ον οφ ντανταδδεσ κλπ.
Αντρεσ εκει εξω..λιγη περισσοτερη ευαισθησια...με εχει πιασει τετοια λυπη που νιωθω πωσ δεν υπαρχουν τρυφεροι ανθρωποι πια εκει εξω...και με ποναει πολυ αυτο.Ο γιοκασ μου ειναι υπεροχα τρυφεροσ...αλλα με τουσ ενηλικεσ τι γινεται?τοσο τρομερο ειναι να μην θελει καποισ απλα επιφανιακη σχεση και να ακουει ο ενασ τισ αναγκεσ του αλλου?
....ολο λεει ...εγω θελω απλωσ την ησυχια μου... και τισ υπολυπεσ μερεσ επαναλαμβανει συχνα πικνα πωσ θα ηθελε 3 παιδια....ελοεσ...ανθρωποι αν θελετε οντως την ησυχία σασ μην κανετε οικογενειεσ...