Originally Posted by
rea
γεια σου λιζα, ειμαι η ρεα... και εσυ εισαι η ρεα πριν 10 ολοκληρα χρόνια.
ειναι απίστευτο ποσο παραλληλες ειναι οι ζωες μας και στα σημεια ειναι λες και καποιος μου κανει καποιο κακογουστο αστειο...
βεβαια 10 χρονια μετα τα τερατα κοπασαν...γερασαν ή εγω δυναμωσα και δεν ειναι σε θεση να με νικησουν.
θυμαμαι σαν χτες την πρωτη φορα που σταματησα να καθομαι να φωναζω και να βριζω και να κλαιω και απλα αντιμετωπισα την μανα μου σαν ενα ατομο που μου επιτεθηκε... σαν να ναι τωρα η στιγμη μου σηκωσα το χερι μου επάνω της...σαν να ξεριζωνα την καρδια μου με τα δοντια μου!...το εκπληκτο βλέμμα της η μικρη παυση...και μετα ακομα πιο δυνατη επιθεση απο την μερια της...και εγω ακομα πιο δυνατη φαπα στα κατακοκκινα γεματα μισος μουτρα της, ...αυτην την "νικησα" ευκολα σωματικα ημουν πιο δυνατη στην τριτη φαπα ήταν κατω στο πατωμα...επιτελους αυτη και οχι εγω .. ποσες φορες εχω καταληξει στο πάτωμα με αφρους να βγαινουν απο το στομα μου!!θα πρεπει να μουν λίγο πιο μικρη απο εσενα οταν το εκανα και εκτοτε ηξερε πλεον οτι καθε φορα που θα με απειλουσε σωματικα θα ανταπέδιδα τα δεοντα..και το εκανα... και ετσι σταματησε.
με τον πατερα μου και τον αδερφο μου ηταν λίγο πιο δυσκολα τα πραγματα
ας πάμε στον οξιθυμο πατερα. που το οχι το αντιλαμβανεται σαν ευκαιρία να ξεσπάσει.
οτι και να κανει μην σταματας να σηκωνεσαι και να τον κοιτας στα ματια χωσου στη μουρη του
-αυτο ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις?
μπαμ ξανα κατω ... πανω σουστα εσυ...
-δεν σε φοβαμαι!
μπαμ ξανα κατω... αν προσπαθησει να ξεφυγει ακολουθα τον...
στασου μπροστα του χωσου στη μουρη του και φωναξε με ολη την δυναμη που εχεις μεσα στα πνευμονια σου
- ΡΙΞΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!! ΡΙΞΕΕΕΕΕΕΕ
κουρασε τον ... αφου δεν προκειται να καταλάβει ποτε ποσο αρρωστο καθικι ειναι... ηρθε καιρος να καταλάβει ποσο αρρωστη σκυλα εγινες...
-ΡΙΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, φωναξε το δυνατα να σε ακουσει ολος ο κοσμος!!!
τον θυμαμαι ακομα με το βλέμμα φοβισμενο, ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ μουρμουρισε και αυτη ηταν η πρωτη φορα που σταματησε να με χτυπάει και με αγκαλιασε...
μετα ξαναδοκιμασε να με χτυπήσει μεσα στην δουλεια, αλλα ειχα ξεφυγει... αν με εριχνε στο πάτωμα...κλωτσουσα τα ποδια τουμε ολη μου την δυναμη...και φωναζε δυνατα...μιλα ανοιχτα παντου για το ποσο καθικια ειναι...μην ντρεπεσαι..αυτοι πρεπει να ντρεπονται ...οχι εσυ.
κλεψε το ταμειο, κανε μια γερη μπαζα για να εχεις να περασεις μεχρι να βρεις δουλεια... τα δικαιουσε αυτα τα χρηματα, σου ανηκουν...αυτοι οι μπασταρδοι μονο εκει ξερουν να πονανε στην τσεπη και εκει πρεπει να χτυπήσεις.
βρες μια οποιαδηποτε δουλεια
ακομα και η πορνες δουλευουν σε καλυτερο χορο εργασίας απο οτι εμεις.
εφυγα αρκετες φορες και καθε φορα με παρακαλουσαν να γυρίσω, μου ζητουσαν συγνωμη και εγω καθε φορα τους πιστευα και γυρνουσα...μεχρι να μου ξανακανουν το ιδιο, αλλα αυτη τη φορα τους εκανα και εγω το ιδιο.
εχω δουλεψει σε νησια σε καραβια, σε οτι
και πάλι συγνωμες και παλι φασαριες
κοιμηθηκα πρωτη φορα στα 30 μου, επιτελους σε δικο μου σπίτι...χωρις να ξυπναω καθε τοσο οτι καποιος θα με σφαξει στον υπνο μου.
κοιμηθηκα κλαιγοντας απο ευτυχία!
σαν καλη πουτ@ν@.. το σπιτι μου ειναι δωρο απο τα τερατα... και το αμαξι μου... και στην δουλεια πάω οποτε μου καπνισει.. η οποτε εχω απληρωτους λογαριασμους και αν μου πουν μια κουβεντα παραπάνω μου ζητανε και συγνωμη.
δεν αγαπησα ποτε...δεν εκανα ποτε οικογενεια και εχω μια καταθλιψαρα απο δω μεχρι το ταβανι. και κανεις δεν θα καταλαβει ποτε γιατι επελεξα τελικα αυτην την ζωη και δεν με νοιαζει καν να εξηγω γιατι ειμαι τοσο αποτυχημενη!
ειμαι νεα ακομα, 35, με χαπια για να κοιμαμαι και να ξυπναω και δεν θυμαμαι με ποσους αντρες εχω πάει...αλλα ποτε δεν με αγαπησαν.
το θηριο το εχω ξανασυναντησει μεσα μου.. και δεν το ρισκαρω να κανω παιδια πριν σιγουρευτω οτι καποτε θα καταφερω να το ελενξω..
εσυ εχεις αργησει πολυ να ξυπνησεις το θηρίο και να δειξεις τα δοντια σου! γιατι το καθυστερεις?
οκ τωρα που το ξανασκεφτομαι, το να γινεις σαν και εμενα δεν ειναι μια καλη συμβουλη και εχεις καθε λόγο να μην την ακολουθησεις..ισως δουλεψει καλύτερα σαν παραδειγμα προς αποφυγην.
απο τα 18 μου και για 8 χρονια εκανα ψυχαναλυση και πιστευω οτι πρεπει και εσυ να μιλήσεις με καποιον ειδικο.
με τοσα καρούμπαλλα στο κεφαλι πως να βγαλεις σωστη σκεψη. μακαρι ολα να πάνε καλυτερα για σενα κοριτσι μου!