Μήπως μπορεί κάποιος να πει στα φαντάσματα να φύγουν; Εμένα δεν με ακούνε...Μπορεί κάποιος να τα τρομάξει για να φύγουνε; Ευχαριστώ!
Μήπως μπορεί κάποιος να πει στα φαντάσματα να φύγουν; Εμένα δεν με ακούνε...Μπορεί κάποιος να τα τρομάξει για να φύγουνε; Ευχαριστώ!
κυκνακι το εχω!
https://www.youtube.com/watch?v=Fe93CLbHjxQ
ηρεμησε βρε ολα θα πανε καλα :)
Κι εγώ φοβάμαι τα φαντασματα. Ήταν ένας λόγος που ασχολήθηκα με την θεολογία είναι φοιτήτρια στο θεολογικο. Μάλλον δεν υπάρχουν όμως.
Ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ τώρα....έχω τρομερή υπερένταση και δεν ξέρω που να την ξεσπάσω κι αγωνίζομαι να μην την ξεσπάσω πάνω μου ως συνήθως...αλλά και μόνο που γράφω και "μιλάω" με βοηθάει, γι' αυτό αν μπορείτε συνεχίστε να μου μιλάτε μέχρι να φύγουν από δω...μπορεί ν΄αργήσουν λίγο σήμερα...
Δεν είναι τέτοια φαντάσματα, δεν είμαι σίγουρη αν έχουν πεθάνει...είναι φαντάσματα του παρελθόντος που ζωντανεύουν και σήμερα μαζεύτηκαν όλα μαζί και κάνουν πάρτυ χωρίς την άδεια της οικοδέσποινας...
Αλλά για πες μου και για τα πραγματικά φαντάσματα, τί μαθαίνετε; Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους; Θα ήθελα να επικοινωνήσω με τη γιαγιά, τον παππού και τον θείο μου καιρό έχουμε να τα πούμε...
εχεις δει εκεινα τα βιντεακια που πάνε σε στοιχειωμενα σπίτια και τρεχουνε πανικόβλητοι γιατι ακουνε διαφορα περίεργα πραγματα!...ποσο θα ηθελα να πάω σε ενα τετοιο σπίτι...φυσικα με μεγααααλη παρεα οχι μονη μου... γτ οκ πιστευεις δεν πιστευεις στα φαντασματα ...ποτε δεν ξερεις κιολας στα σιγουρα...
cicada παμεεεε??????
Με μεγάλη μου ευχαρίστηση!!! Η γνώση κι ειδικά όταν αφορά το καλό είναι για να μοιράζεται και θα ήταν το λιγότερο που μπορώ να κάνω για ανταπόδοση...
Να σε ρωτήσω όμως και κάτι άλλο (βασικά έχω αρκετές απορίες αλλά μόνο αυτή μου έρχεται τώρα) τους αυτόχειρες τους διαβάζει παπάς;
Γεια σου Κύκνε. Αν τα είχες αφήσει, κι αυτά τα έρημα θα στεναχωρήθηκαν, για αυτό και εμφανίστηκαν ξανά. Γιατί να τα διώξεις λοιπόν, απλά αγκάλιασε τα. Για να θέλουν να σε τρομάξουν, φαντάσου πόσο φοβισμένα είναι τα ίδια!! Μια αγκαλιά θέλουν για να χαθούν. :)
Δεν θέλουν απλά να με τρομάξουν, θέλουν να μου κάνουν και κακό και με αναγκάζουν να το κάνω...αυτά με βάζουν να μου κάνω κακό...κι ειδικά το ένα μου έχει και κακό στο παρελθόν στην πραγματικότητα και προσπαθώ πολύ να το αφήσω πίσω αλλά δεν μπορώ πάντα κι είναι στιγμές που έρχεται και με πανικοβάλλει και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω και θέλω να κλάψω ή να πεθάνω ακόμα καλύτερα για να μην με βασανίζει άλλο...εγώ θέλω μιαν αγκαλιά για να μην φοβάμαι αλλά δεν έχω κανέναν να με πάρει...μόνο ένα λούτρινο σκυλάκι...
συγνωμη αδυνατω να βοηθησω οσο και αν το θελω :-(
Γιατί δεν παίρνεις ένα αληθινό σκυλάκι; Ή μια γατούλα; Τα ζώα βοηθάνε πολύ εμάς τους ψυχαναγκαστικούς και τα λουλούδια επίσης. Σε νιώθω να ξέρεις. Αυτή η ΙΨΔ είναι άτιμη!
Έχω έναν γατούλη το Τζέρυ...είναι παππούλης όμως και στεναχωριέμαι όταν σκέφτομαι ότι δεν θ' αργήσει πολύ να με αφήσει κι αυτός...είχα άλλα 3 γατιά που πέθαναν, το τελευταίο μάλιστα πριν την ώρα του στα 12... :( Ακόμα την θυμάμαι...
Αλλά ο Τζέρυ είναι λίγο αλητάκος παρά τα χρόνια του, δεν κάθεται να κοιμηθούμε αγκαλιά...όταν θα μείνω μόνη μου το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω έναν σκύλο γιατί όσο ζω με τους γονείς μου δεν γίνεται, δεν θέλουν...
Τώρα για την ΙΨΔ έχω αρχίσει να αμφιβάλλω αν έχω μόνο αυτό τελικά...κι αυτό με τρομάζει ακόμα περισσότερο...
Οι αυτόχειρες δεν συγχωρουνται με τίποτα γιατί δεν προλαβαίνουν καν να μετανοησουν. Μεγάλη αμαρτία. Ένας δολοφόνος μπορεί να την γλυτώσει ο αυτόχειρας με τίποτα . Οι πιο πολλοί παπάδες δεν του διαβάζουν. Επίσης να ξέρεις ότι η απελπισία η θλίψη η υπερβολική ενοχή κτλ είναι αμαρτίες.
Κάποιος μου είχε πει ότι τους διαβάζουν επειδή θεωρούνται ψυχικά ασθενείς κι ότι στο τέλος της λειτουργείας λένε και μια έξτρα ευχή για συγχώρεση, ξέρεις αν ισχύει ή αν δεν ξέρεις μήπως μπορείς να μάθεις; Δεν σκέφτομαι πια ν' αυτοκτονήσω άσχετα με τις τάσεις μου κι αυτό γιατί διαρκώς αποτυγχάνω οπότε μπορείς να μου απαντήσεις άφοβα...
Ωχ, αν είναι αμαρτίες αυτά που λες τότε πρέπει να πάω σούμπιτη για εξομολόγηση...από θλίψη κι ενοχές άλλο τίποτα...
μα καλα σοβαρα του μιλατε του ανθρωπου τωρα να παει σε ενα παπα να κανει τι? πανε σε ενα γιατρο βρε ανθρωπε μου να σε κοιταξει και ασε τους παπαδες
εχω γνωστο που ο παπας που πηγαινε του ελεγε να κοψει τα φαρμακα και να προσευχεται....... ακομη φαρμακα παιρνει και ο γιατρος του προτεινε να παει σε βαρυτερα
Με κοιτάει γιατρός Άρη απλά έχω καιρό να πάω στον ψυχίατρο, πάω κάθε βδομάδα στην ψυχολόγο αλλά μάλλον πρέπει να πάω μια βόλτα κι απ' τον ψυχίατρο πάλι μόλις θα έχω τα λεφτά γιατί παίρνει και πολλά...αν δεν έπαιρνα και τα φάρμακα τώρα δεν θα ζούσα για να τα συζητάμε αυτά...εγώ πάλι δεν ξέρω αν έχει και πιο βαριά, νομίζω ότι τα αντιψυχωτικά είναι βαριά φάρμακα και για να είμαι ειλικρινής ντρέπομαι που χρειάζεται να τα παίρνω... :(
΄
θα εκμυστερευτω κατι που δεν το χω πει ποτε... λιγο πριν ξεκινησει το δευτερο ψυχωσικο μου επεισοδιο οδηγουσα με το αμαξι στην θεσσαλονικη... καθως οδηγουσα ειδα έναν παλιο γνωστο στο πεζοδρομιο να περπαταει.. του φωναξα... δεν μου απαντησε συνεχισε να περπαταει σαν χαμενος... αργοτερα εμαθα ότι ειχε πεθανει 2-3 μερες πιο πριν, από τοτε που τον ειδα, από καρκινο.
Δεν ξερω τι σε στοιχιωνει εσενα αν κανεις πραγματι επαφη η αν είναι μεσα στο μυαλο σου αλλα κατι συμβαινει μετα τον θανατο... και αν και αθρησκος πιστευω ότι για καποιο διάστημα οι ''ψυχες'' (ας τις ονομάσουμε ετσι) τριγυρνανε
εσυ μπορεις να κανεις οτι σε κοβει στο κατω κατω ανεξιθρησκεια εχουμε αλλα δεν εχεις το δικαιωμα αφενος να προσυλητιζεις και αφετερου να παρασυρεις σε παπαδες και εκκλησιες ενω το προβλημα του ανθρωπου ειναι ξεκαθαρα υγειας
Στο μυαλό μου είναι αλλά μερικές φορές νιώθω σαν να ζωντανεύουν και να με απειλούν πραγματικά ξανά...σαν να είναι εδώ ενώ δεν μπορεί με τη λογική να είναι...και τώρα μιλάω έτσι γιατί λογικά με έπιασε το φάρμακο και νιώθω σαν να υποχώρησαν λίγο αλλά φοβάμαι μήπως ξανάρθουν και γρήγορα γιατί τώρα θα μείνω ολομόναχη, μόνο η μαμά μου είναι εδώ και τώρα θα φύγει κι αυτή...δεν θέλω την παρέα τους...
Όσο για τις ψυχές εγώ ξέρω ότι τριγυρνάνε για 40 μέρες και μετά πηγαίνουν στον ουρανό, γι' αυτό άλλωστε κάνουμε και τα σαράντα στους νεκρούς...αν κι η cicada σίγουρα θα μας εξηγήσει καλύτερα...
Τώρα για την επαφή απλά πιστεύω ότι κάποια πράγματα είναι σαν θαύματα...όπως ότι είχα βρει στην τσάντα της γιαγιάς μου που έχω τ' όνομα της εικόνα της Αγίας Παρασκευής που είναι κατά κάποιο τρόπο η προστάτιδα μου, όταν ήταν να γεννηθώ κι η μαμά μου δυσκολευόταν η άλλη μου γιαγιά της έβαλε στο χέρι μια άλλη εικόνα της Αγίας και τότε τα κατάφερε και μου την έχει από μικρή κάτω από το στρώμα μου...κι εκείνη τη μέρα μετά το θάνατο της γιαγιάς που αδειάζαμε το σπίτι ένιωσα λες και κάποιο αόρατο χέρι με οδήγησε να πάρω την συγκεκριμένη τσάντα από όσες υπήρχαν μέσα στο ντουλάπι...
ρε παιδια μηπως υπαρχει καποιος διαχειριστης να λαβει θεση ο ανθρωπος παραλληρει μηπως χρειαζεται γιατρο, εμεις στο κατω κατω ουτε γιατροι ειμαστε ουτε εισαγγελεις
Κοίτα, ο ψυχίατρος σε τσεκουρώνει κανονικά παίρνει 100 ευρώ και σε κρατάει μόνο μισή ώρα αλλά δεν αλλάζω γιατί μου πέτυχε την αγωγή...τα 100 ευρώ με πειράζουν γιατί δεν τα έχω εύκολα, η ψυχολόγος παίρνει 25 και επίσης με βοηθάει πάρα πολύ γιατί έχω μεγάλη ανάγκη να μιλάω ενώ ο ψυχίατρος μου είναι απότομος σαν άνθρωπος και δεν με εμπνέει να του ανοιχτώ οπότε του λέω τα απολύτως βασικά...αλλά θα πάω από τον επόμενο μήνα που θα ξαναπληρωθώ αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση...πάντως αν δεν είχα και την ψυχολόγο μαζί με τον ψυχίατρο δεν τον υποτιμώ καθόλου γιατί αναμφισβήτητα χρειάζομαι κι αγωγή πάλι θα τα είχα κακαρώσει...εκείνη παίρνω τηλέφωνο πρώτα αν δω ότι έχω σοβαρές τάσεις...και καταφέρνει να με ηρεμεί...φάρμακα δεν μου δίνει φυσικά, εννοείται αυτό...
Μην λες την λέξη εισαγγελέας ούτε γι΄αστείο, μου έχουν έρθει στο παρελθόν στο σπίτι αστυνομικοί για να με πάνε σε κλινική, τελικά με άφησαν σπίτι γιατί παρακάλεσα τον ψυχολόγο της δίωξης λέγοντας του ότι είχα ήδη νοσηλευτεί οικειοθελώς αλλά έμεινα μόνο μία μέρα γιατί ήταν πραγματικά απαίσια εκεί μέσα...δεν ξαναμπαίνω σε κλινική παρά μόνο νεκρή...και το λέω, αν ειδοποιήσει κανείς κάποιον τότε στ' αλήθεια θα πεθάνω, εγώ δεν ξαναμπαίνω εκεί μέσα, θα πηδήξω από το παράθυρο κι ότι γίνει, δόξα τω Θεό η πόρτα του δωματίου μου κλειδώνει...έτσι και δω κάποιον στην πόρτα θα το κάνω τ΄ορκίζομαι! Γι΄αυτό αφήστε τα αυτά...
Και μην μαλώνετε σας παρακαλώ...
κοιτα με συγχωρεις καταλαβαινω την αναγκη σου αλλα αδυνατω να βοηθησω στο κατω κατω και εγω ασθενης ειμαι οτι ηξερα να σου πω στο ειπα :-)