η οικογενεια μου δεν μου επιτρεπει να τον βοηθησω
καλησπερα.ειχα κανει αλλο ενα θεμα με λιγα λογια ημουν μαζι με ενα παιδι κοντα 3 χρονια και τελευταια αρραβωνιαστηκαμε.ειχε παρελθον με ηρωινη χρονια πριν τον γνωρισω και εκανε μια υποτροπη και ξαναεμπλεξε για ενα διμηνο.τωρα γυρισε ειναι καθαρος και μπηκε σε προγραμμα.εγω εχω γυρισει στο πατρικο μου.τον ειχαμε μες το σπιτι και οι γονεις μου σαν παιδι τους.με ολα αυτα που εγιναν που μας ειπε ψεματα,μας εκλεψε χρηματα και αντικειμενα αξιας οι γονεις μου αρνουνται καθε σχεση με αυτον και την οικογενεια του.εγω τον εχω συγχωρεσει και θελω να τον βοηθησω.εχουμε βρεθει καποιες φορες πριν το προγραμμα.και τωρα οι γονεις μου με απειλουν με διαφορους τροπους για να μην τον ξαναδω.οτι ειναι μεγαλοι και θα παθουν κατι,να με διωξουν απ το σπιτι,οτι θα χωρισουν εξαιτιας της διχονοιας που εβαλα στην οικογενεια και αλλα...καλουν την οικογενεια του και τους λενε να μην μου λενε νεα του και να μου λενε ψεματα.ειμαι σε τρομερα δυσκολη θεση.τους αγαπω και εχουν τα δικια τους,ειναι προδωμενοι,φοβισμενοι,οργι σμενοι...αλλα αυτον τον ανθρωπο τον αγαπαω και δε μπορω να μη τον ξαναδω.και γω εχω τους φοβους και τις αμφιβολιες μου αλλα εχω μαθει να συγχωρω και να παλευω.ανθρωποι σαν και αυτον θελουν αγαπη και στηριξη και οχι να τους πεταμε στο περιθωριο.φοβαμαι αυτα που μου λενε,μηπως οντως απ τη στεναχωρια τους παθουν κατι μετα σκεφτομαι οτι απλα με εκβιαζουν με καθε πιθανο τροπο.τι με συμβουλευεται να κανω?ειναι τοσο λαθος η επιλογη μου?καταλαβαινω την ανησυχια τους αλλα αφορα τη ζωη μου η αποφαση πρεπει να ειναι δικη μου ακομα και αν θελω να φαω το κεφαλι μου.ο ρολος του γονιου πιστευω ειναι να σε συμβουλευει και απο κει και περα ο καθενας χαραζει το δρομο του. νιωθω θυμωμενη που με εκβιαζουν ετσι ψυχολογικα.