Με χώρισε ξαφνικά και πονάει...
Καλησπέρα σας! Είμαι 28 ετών και πριν από λίγο η κοπέλα μου με χώρισε. Ήμασταν μαζί 1,5 χρόνο και πίστευα ότι χτίζαμε κάτι καλό. Παρόλα αυτά η σχέση μας είχε και κάποια κυματάκια. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που την είδα, ωστόσο δεν έκανα κίνηση γιατί έμαθα ότι είχε μακροχρόνια σχέση (by the way είναι μεγαλύτερη μου...33 ετών). Ξαφνικά, όμως, έκανε αυτή την πρώτη κίνηση. Λέγοντας μου από την αρχή ότι έχει σχέση η οποία από την μεριά της έχει τελειώσει. Πράγματι σε μία εβδομάδα χώρισε. Εγω΄από την μεριά μου δεν ήθελα να πιέσω καταστάσεις αλλά αυτή μου δήλωσε από την πρώτη στιγμή πόσο ερωτευμένη ήταν μαζί μου.
Η σχέση κύλησε και μέρα με την μέρα την αγαπούσα περισσότερο...το ίδιο μου έλεγε (κι μου έδειχνε) κι αυτή... Ωστόσο, κάποια στιγμή τον Ιούλιο μου έγραψε στο FB ότι ήρθε ο πρώην της κλαίγοντας και παρακαλώντας να την συγχωρέσει...Αυτό, όπως μου είπε, την μπέρδεψε και μετά από δύο μέρες μου ανακοίνωσε ότι θέλει να ξαναπροσπαθήσει μαζί του γιατί της είπε ότι θα αλλάξει όλα τα αρνητικά του...τέλος πάντων εγώ είχα μείνει άφωνος και της είπα ότι τα συναισθήματα μου για εκείνη δεν αλλάζουν...την επόμενη μέρα, κιόλας, συνέχισε να μου γράφει για τις στιγμές που περάσαμε μαζί για ότι συνεχίζει να είναι ερωτευμένη μαζί κτλ και ότι όλο αυτό είναι επειδή δεν ήθελε να πετάξει μια μακροχρόνια σχέση και ότι με εμένα ήταν ένα ρίσκο επειδή ήμουν μικρότερος...Αυτά τα μην. συνεχίστηκαν μέχρι που μου έγραψε ότι μετάνιωσε κι ότι καταλαβε πως θα ήταν δυστυχισμένη μακριά μου... Ξαναβρεθήκαμε και μου ζήτησε να διαγράψουμε εκείνη την περίοδο (σαν να μην συνέβη ποτέ), εγώ δέχτηκα και συνεχίσαμε, πήγαμε και διακοπές μαζί και περνάγαμε πολύ καλά. Κάναμε μάλιστα και σχέδια για ταξίδια τα Χριστούγεννα κτλ.
Μέχρι που την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισε να μετακομίσει και να πάει από το σπίτι (που έμενε και με τον πρώην παλιά) στην μητέρα της για οικονομικούς λόγους. Όλο αυτό την είχε επηρεάσει συναισθηματικά, αλλά εγώ ήμουν συνέχεια δίπλα της...Την Τρίτη βγήκαμε τελευταία φορά και ήταν όλα καλά...Μετά στο τηλ. Ακουγόταν «κάπως» μίλαγε λίγο απότομα κλπ μέχρι που χθες το πρωί μου έστειλε αυτο το μην. στο FΒ «συγγνώμη αλλά από την μετακόμιση και μετά, , είμαι σε αρκετά περίεργη φάση συναισθηματικά. Νομίζω ότι το καλύτερο είναι μετά από έξι χρόνια σχέσης να μείνω μόνη μου να τα βρω με τον εαυτό μου και να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα στο μυαλό και στην ψυχή μου. Δεν μπορώ να υποστηρίξω μια σχέση σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Αρκετά σε μπέρδεψα και σένα. Ελπίζω να με συγχωρέσεις…Εύχομαι όλα στην ζωή σου να σου έρθουν όπως τα θες»
Όλο αυτό πονάει πολύ...δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα...την σκέφτομαι συνέχεια και δεν αντέχω..