Καλησπερα,καλη χρονια.
Γνωρισα μια κοπελα πριν απο 3 χρονια,που τη λενε Μαρια.Η Μαρια λοιπον εχει χαρακτηρα πολυ αστατο και γενικα στη ζωη της εχει κανει πανω απο 10 σχεσεις.Ημουν απειρος τοτε και ηταν η πρωτη μου σχεση (αν και 22 χρονων ανθρωπος) και δεν κρατησε παραπανω απο 5 μηνες..Μετα γνωρισα μια αλλη κοπελα,ομως τα χαλασα γρηγορα μαζι της και ξαναγυρισα στη Μαρια.Ειμασταν μαζι για 3 μηνες ξανα,αλλα ενιωσα μεσα απο ενδειξεις πως με απατουσε και τα χαλασαμε.Δεν επικοινωνουσαμε ιδιαιτερα οταν ειμασταν μαζι και δε με θεωρησε ποτε συντροφο της,γιατι τα ειχε με καποιον αλλο πριν και αφου γνωρισε εμενα,αλλα αυτος εμενε 300χλμ μακρια,οποτε ηταν "τηλεφ. σχεση"..Ελεγε μαλιστα τοτε στην αδερφη μου,"εχω τη σχεση μου,εχω και τον γκομενο μου..."Η αληθεια λοιπον ειναι οτι επαιζε μαζι μου,σαν θυμα που ειμαι.Ειναι ακρως αντιθετη σαν χαρακτηρας απο εμενα και δεν καταφερα να της κλεψω την καρδια,γιατι ειναι απο πετρα..Δυστυχως ειμαι ακομα κολλημενος μαζι της και οποτε τη βλεπω της το δειχνω,αλλα με αποφευγει.Με προσεγγιζει μονο οταν θελει να μου ζητησει καποια χαρη και πολλες φορες με εκμεταλλευεται και δεν μπορω να αρνηθω.Οταν ειναι μεθυσμενη με αφηνει να την αγγιζω,αναστατωνοντας με,αλλα μεχρι εκει..Μια φορα μου την επεσε στο δωματιο μου και ενω με φουντωσε,μετα σταματησε.Παιζει μαζι μου και δε με υπολογιζει.Ειμαι ευαισθητος και ερωτευομαι ευκολα.Το ξερει και με εκμεταλευεται.Αλλες φορες με σνομπαρει και αλλες ερχεται πιο κοντα μου..Μου λειπει το σεξ μαζι της και νιωθω ακομη ερωτευμενος..Λιωνω γι'αυτην και κανει σαν να μην εχει συμβει τιποτα στο παρελθον μεταξυ μας..Ειναι φιλη της αδερφης μου και δυστυχως δεν μπορω να την αποφυγω,τη βλεπω συνεχεια μες στο σπιτι μου.Καποιοι λενε πως ο ερωτας με ερωτα περνα,μα δεν μπορω να τη βγαλω απ το μυαλο μου..Εχουν περασει 2 χρονια και ειμαι ακομα μονος..Τι να κανω για να ξεφυγω απο αυτη την κατασταση??