Πριν από 1,5 μήνα είχα ποστάρει αυτό : ( http://www.e-psychology.gr/forum/sho...1%CF%8C)/page1 ) ήταν τότε που άρχιζε δειλά δειλά να ξεθωριάζουν οι αναμνήσεις μου από την μεγάλη μου σχέση διάρκειας 5 ετών , ήταν τότε που όπως δείχνει και το ποστ είχα ξεχάσει πως είναι να βγαίνεις ραντεβού ….
Ενημερωτικά με την καινούργια κοπέλα τα κατάφερα μέχρι ενός σημείου.. Μέσα λοιπόν στον Σεπτέμβριο και ενώ έβγαινα συχνά με την καινούργια κοπέλα , ένα βράδυ που περίμενα αγωνιωδώς τον ήχο του κινητού εμφανίστηκε μήνυμα στο viber από την πρώην! Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μου μιλήσει μετα από 1 χρόνο χωρισμού και απόλυτης σιωπής …. Από πλευράς μου ταπεινώθηκα πολύ όταν χωρίσαμε και τράβηξα πολλά εξαιτίας της αλλα αυτά τα είχα συγχωρέσει για πάω επιτέλους μπροστά.
Έτσι λοιπόν άρχισε η τυπική κουβέντα για τα νέα μας κτλ. που κατέληξε να μου την πέφτει και να μου κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις όπως για παράδειγμα αν έχω κάποια άλλη(δεν της απάντησα σ’αυτό) . Προσπάθησα να μην γίνω επιθετικός μαζί της ,λόγω το ότι πλέον δεν αναζητούσα κάποια εκδίκηση όπως στο παρελθόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι χάρηκα που μου την έπεσε γιατί είχα πολύ ανάγκη αυτήν την «αναγνώριση» ,έτσι πήρα την αυτοπεποίθηση μου και από εκεί και πέρα δεν της έδωσα πατήματα στο πέσιμο . Η κουβέντα έκλεισε από δική της επιλογή βλέποντας ότι αυτό που κάνει δεν βγαίνει .
Μετα από αυτό το περιστατικό τα πράγματα με την καινούργια άρχισαν να μην πηγαίνουν και τόσο καλά και εν τέλει να με βάζει σε «αναμονή» λέγοντας ότι δεν ξέρει αν είναι σε θέση να μπει σε σχέση (ακόμη και σήμερα δεν έχω πάρει σαφή απάντηση ) .
Πριν όμως τα πράγματα πάρουν αυτή την τροπή εγω άρχισα ήδη να μπερδεύομαι για την πρώην και να αναρωτιέμαι αν έκανα καλά που αντέδρασα έτσι . Μέσα σε 3 βδομάδες άρχισα να την σκέφτομαι όχι όμως έντονα όπως παλιά, είχα αυτή την έμμονη ιδέα ότι θέλω να την δω όχι για να τα ξανα βρούμε απλά και μόνο επειδή περάσαμε 5 χρόνια μαζί .
Έτσι λοιπόν πήρα την πρωτοβουλία να της στείλω στο viber ένα inside joke από τα παλιά για να ξεκινήσω συζήτηση ώστε να πω ότι θα ήθελα να την δω . Το θέμα μου λοιπόν είναι ότι δεν μου απάντησε ποτέ στο μήνυμα μου παρόλο που λεεί ότι παραδόθηκε(αλλα δεν διαβάστηκε!) . Έτσι λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω ΓΙΑΤΙ φέρθηκε τόσο μαλακισμένα ;;;; Γιατί ενώ πριν από 3 βδομάδες μου την έπεσε τώρα δεν μου μιλάει ; ; Έπεσα στην παγίδα ;; Πόσο άκαρδος πρέπει να είσαι να παίζεις με τα συναισθήματα του άλλου ; Γιατί δεν βγάζει κανένα νόημα αυτή η συμπεριφορά ; και