Καλησπέρα. Εδώ και 2 χρόνια είμαι σε μια σχέση.Το τελευταίο διάστημα μου έχει ζητήσει να χωρίσουμε μετά από κάποιους τσακωμούς μας γιατί τον πιέζω κατά κάποιο τρόπο με την συμπεριφορά μου και πλέον επειδή δουλεύει 10 ώρες την ημέρα δε μπορεί να έχει και τα δικά μου. Όλο μου λέει οτι το σκέφτεται αλλά οτι δεν είναι και σιγούρος και όλο προσπαθώ να τον πείσω να μείνουμε μαζί γιατί τον αγαπάω.Πριν λίγες μέρες μου είπε βαρέθηκε και ότι του έλειψε ο παλιός του εαυτός που δεν τον ένοιαζε τίποτα, πως το πρόβλημα είναι δικό του και ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη απλά επειδή είναι δουλειά σπίτι δεν έχει όρεξη για τίποτα και έμεις θα βρεθούμε ένα σάββατο πλέον.Του είπα πως νιώθει έτσι επειδή πάντα έκανε πράγματα για τον εαυτό του και τώρα δε μπορεί λόγω δουλειάς και καταπίεζεται και να άρχισει να κάνει πράγματα μόνος του. Του είπα επίσης οκ να χωρίσουμε τότε και αυτός γύρισε και μου λέει γιατί?? σου είπα δεν είμαι σίγουρος, δε ξέρω ουτέ εγώ τι θέλω αλλά θα μου είναι δύσκολο να μην είμαστε μαζί.Μου πρότεινε επίσης να μείνουμε για 2 βδομάδες χώρια μήπως καταλάβει αλλά μετά πάλι μου τα γύρισε λέγοντας ότι δεν είναι καλή ιδέα και στο τέλος μου είπε να το αφήσουμε όπως είμαστε.Τι μπορώ να κάνω εγώ? Όπως καταλαβαίνεται μου είναι κ μένα δύσκολο να το διαχειριστώ, δε ξέρω τι να κάνω..Θα με βοηθούσε πολυ η γνώμη σας