Originally Posted by
1984muzzy
Αν μιλάμε για ιδψ, συγκριτικά μεταξύ των δυο, εγω προσωπικά θα επέλεγα ψυχίατρο. Αλλά και αυτόν να απέλεγα, αν δεν είχε ειδίκευση στη γνωσ.- συμπερ. (ψυχοθεραπευτής) δε θα ασχολιόμουν καν. Στίς δύσκολες μέρες μου, θα επιθυμούσα αντι να μεταλαμπαδεύω γνώσεις για το τι ειναι η ιΔΨ, εναν νεο ψυχολόγο που άρχισε να ιδιωτεύει αφού μόλις τέλειωσε το πανεπιστήμιο, καλύτερα να συμβαίνει το αντίιστροφο.
Αυτο βέβαια δε σημαίνει οτι επ' ουδενί σε ψυχολόγο. Αν πληρεί τις παραπάνω προυποθέσεις, φυσικά και θα τον επισκεφτώ να δοκιμάσω ψυχοθεραπεία.
Σε κάθε περίπτωση π'αντως, αν οποιος κ αν ειναι αυτός, δεν βάζει εργασία για το σπίτι, δεν θα τον εμπιστευ'ομουν στο βαθμό που θα ένιωθα ασφαλής.
Το να του αποκαλύψω τον βαθύτερο εαυτό μου δεν έγκειται μόνο σε αναφορές για το πώς πέρασε η βδομάδα μου, με βάση το συνειδητό μου. Προφανώς.
Πρέπει να έχει και ο άλλος τρόπους να "βγάζει" πράγματα.