Επεισοδιακός Χωρισμός μετα απο 3 χρονια.
Καλησπέρα σε ολους τους φιλους του Forum.
Δεν ξερω πραγματικα απο που να αρχισω με την ιστορια που περασα (η μαλλον δεν ξεπερασα χαχα).
Ειμαι 23 και εκεινη 24 τα 2 τελευταια χρονια συγκατικουσαμε ως φοιτητες και 5 μηνες πριν χωρισουμε πλεον εγω δουλευα κιολας μικρο ρολο παιζει μιας που το οικονομικο δεν ηταν μειζων προβλημα στην σχεση μας. Για να αρχισω απο το τελος με χωρισε ενω ειχα φυγει για δουλεια 2 βδομαδες μεσω ενος μηνυματος στο facebook λεγοντας με οτι θελει να χωρισουμε οτι με αγαπει οτι δεν θελει να με πληγωνει οπως πληγωνετε και αυτη μεσα της τοσο καιρο που νιωθει οτι τελειωσε μεσα της. Εγω μετα απο 2 μερες γυρισα "σπιτι μας" και ηταν πολυ ψυχρη με εμενα επεμενε απο την αρχη να μαζεψω τα πραγματα και να φυγω, οτι θελει χρονο κτλ τα ξερετε μην τα ξανα λεω. Εγω φυσικα δεν εφυγα ετσι ευκολα μιας που κεραμιδα μου ηρθε ρωτουσα γιατι ολα αυτα γιατι πετας την σχεση μας ετσι τι εχει γινει και δεν ελεγε τιποτα απλα μου ελεγε τελος τι δεν καταλαβενεις τελος. Εγω επεσα στα πατωματα πολυ κλαμα μονολόγους κτλπ κτλπ αυτη απλα κοιτουσε δεν εκανε τιποτα δεν ελεγε τιποτα το μονο που ελεγε μην το κανεις χειροτερο σηκω φυγε. Επι 1 βδομαδα καθε μερα εκει δεν κοιμομουν τα βραδια και πηγενα και παρακαλαγα γιατι και πως δεν αλλαζε τιποτα! Μετα απο περιπου 10 μερες ανοιγω το εμαιλ της μιας που το ειχαμε κοινο για καποιους λογους και βλεπω ενα περιεργο εμαιλ απο εναν τυπο. Οπως καταλαβαινετε αρπαζωμε παω ξανα πισω ενω ειχα 3 μερες να παω "μπουκαρο" μεσα παιρνω το κινητο της και φευγω τρεχοντας (ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ ΕΦΤΑΣΕ) και φυσικα ειδα μηνυματα μεσω facebook με αυτον τον τυπο. Οσο παραξενο και αν σας φενεται γνωριστηκανε 3 μερες πριν χωρισουμε μεσω facebook βρεθηκανε 2 μερες μετα (μια πριν χωρισουμε) προφανος κανανε οτι κανανε και ΠΕΤΑΞΕ 3 χρονια για ενα βραδυ. Ε να μην τα πολυλογω εγινε χαμος εκανα την εκρηξη του αιωνα φωναζα καιγια να μην την χτυπησω εσπασα πολλα πραγματα. Πριν απο αυτο ομως μιλησαμε ηρεμα ... της ειπα οτι δεν πειραζει για αυτο που εκανες ολοι μπορει νατο καναμε ετσι ενιωσες δεν εγινε κατι και τελος! εγω θα το διαγραψω και συνεχιζουμε μαζι. Αρχισε εκλεγε ελεγε οτι ειμαι ενα τιποτα και εκει εγινε η εκρηξη μπλεχτηκαν και οι οικογενιες και καταλαβενετε.
Ας κανω ομως μια αναδρομη λιγο πιο πισω στο τι εγινε αυτα τα χρονια. Θα εστιασω σκοπιμος στον τελευταιο. Μαλωναμε αρκετα συχνα καναμε μεγαλους καβγαδες γιατι ενιωθα οτι δεν ενδιαφεροταν για εμενα. Εγω εκανα τα παντα για αυτην βοηθεια για την σχολη πολλες δουλειες στο σπιτι δωρακια εκει που δεν το περιμενε και γενικα ημουν ο γκυκουλης της υποθεσεις οπως σε καθε σχεση μου. Αυτη οντως ειχε αλλαξει αρκετα οταν καναμε κουβεντα (το προσπαθουσα αλλα δεν ηθελε) παντα ελεγε και τι περιμενεις να ειμαι ερωτευμενη οπως πριν 3 χρονια και οτι δεν θα εχουμε προβληματα καθε σχεση εχει κτλπ. Γενικα ομως καναμε πολλα πραγματα μαζι ειχαμε μια πραγματικη συμβιωση. Με τα grill μας με τον σκυλο μας την βολτα μας τους φιλους μας τα ταξιδια μας και φυσικα τα προβληματα μας! εγω προσοπικα δεν βαριομουν ημασταν και αρκετες ωρες χωρισμενοι καθως εγω δουλεια και αυτη στην σχολη και δεν εβλεπα την ωρα να την δω καθε μερα. Ισως ηταν λαθος για εμενα που στιχοιματιζα τοσα πολλα σε αυτο το ατομο και δεν επερνα οσα εδινα στην τελικη.
Μια βδομαδα πριν χωρισουμε καναμε και ανακαινιση το σπιτι....
Εχει 1.5 μηνα που χωρισαμε ουσιαστικα. Με εχει κανει block απο παντου τηλεφωνα μεσα δικτυωσης κτλ εκτος απο το εμαιλ!
Και τι κανω εγω ο κολλημενος καθε βδομαδα θα στειλω και ενα εμαιλ με αυτα που νιωθω....ανοιχτο χαρτι δηλαδη δεδομενος.
Αλλα ετσι ειμαι τι να κανω :(.....
Δυστυχως η ευτυχως εντελως τυχαια χωρις το επιδιώκω γνωριζω μια κοπελα που περα απο κουκλα εχει πολυ καλο χαρακτηρα.
δεν ηθελα να κανω κατι μαζι της αλλα με κερδισε ο χαρακτηρας της και οτι θελει να συζηταει τα προβληματα μου και το τι με απασχολει.
Εχει 2 βδομαδες αυτη η ιστορια με την κοπελα αυτη. Την πρωτη βδομαδα βγαιναμε συνεχεια περνουσα τελεια. Την περιοδο που διανυουμε τωρα ξαφνικα αρχησα να σκεφτομαι την αλλη. Εγινα περιεργος το καταλαβε και φυσικα με ρωτησε τι εχω. Της απαντησα οτι ενω δεν πρεπει να γυρισω σε αυτο το ατομο το σκεφτομαι ισως φταει που ζησαμε πολλα. Η κοπελα μου ειπε οτι ετσι ειναι και οτι θα σε βοηθησω να το ξεπερασεις και οτι ειναι λογικο να την σκεφτεσαι γιατι εχει λιγο διαστημα που χωρισες. Μεσα σε ολα δεν θελωνα την πληγωσω κιολας γιατι ειναι καλο ατομο ασχετα τι θα γινει μεταξυ μας.
Συνοπτικά
1. Η πρωην μου ειναι μαζι με αυτον μιας που κοινη γνωστη τους πετυχε μαζι. Ειναι δυνατον να με ξεπερασε τοσο γρηγορα και να μην ρωταει τι κανω?
2. Για πιο λογο ενω περναω καλα με την κοπελα που γνωρισα δεν μπορω να δεθω μαζι της (ισως επειδη σκεφτομαι την αλλη?)
3. Γιατι να θελω τοσο πολυ ενα ατομο που μου φερθηκε στο τελος τοσο ασχημα? ειναι εγωισμος ειναι αγαπη απο πλευρας μου? ΓΙΑΤΙ ειμαι τοσο τυφλος?
4. Πως να διαχειριστο την κοπελα που ειμαι τωρα ωστε να μην πληγωθει ουτε αυτη ουτε εγω.
5. υπαρχει λογος να επιδιοκω επικοινωνια μαζι της πλεον? θελω να μιλισουμε οχι για να τα ξαναβρουμε απλα θελω να δω πως ειναι τι κανει αν ειναι καλα...
6. υπαρχει περιπτωση να ξαναγυριση στην ζωη μου μετα απο καιρο? εγω δεν το πιστευω ετσι οπως τελειωσε και φερθηκε (κακο σκυλι που λενε...)
7. Γιατι νιωθω τοσο ασχημα μεσα μου....
Ευχαριστω πολυ
Για ολα....