Αποδεδειγμένα,η δεύτερη κατηγορία έχει πολύ μεγαλύτερη πέραση....
Τι λέτε?
Printable View
Αποδεδειγμένα,η δεύτερη κατηγορία έχει πολύ μεγαλύτερη πέραση....
Τι λέτε?
εσύ τι μέρος του λόγου είσαι ... ? :P
To περίμενα και εγώ κωλόπαιδο το παίζω άμα μου τα χουν σπάσει ... που δεν αξίζω την αγάπη και την καρδιά κανενός ... κ.α.
Ναι μόνο που στο τέλος ξενερώνουν οικτρά και τραβάνε καροτσάκια με τους μπούληδες ...άστα κλάφτα Χαράλαμπε!
εγω εχω τη φημη του κωλοπαιδου αλλα σασ πληροφορω ειμαι μαλαμα αμα με γνωρισεισ
τωρα ειναι και τα αλανια και οι φλωροι ετσι ειναι και οι κοιμισμενοι με τουσ ξυπνητουσ
δεν ειναι μονο καλο κακο παιδι
εγω εγω εγω είμαι καλο παιδι.... αλλα λογω του ότι ένα φεγγαρι αλλαζα πολλες ερωτικες συντρόφους μου ειχε βγει το ονομα
αμα βγεισ για δουλεια θα καταλαβεισ θα γνωρισεισ κωλοπαιδα που κανουν αψογα τη δουλεια τουσ καλυτερα απο σενα
θα γνωρισεισ κωλοπαιδα που σε καποια φαση θα σε βοηθησουν θα γνωρισεισ κωλοπαιδα που θα σου μαθουν κατι σημαντικο για σενα
που γι αυτουσ ειναι αυτονοητο και τοτε θα καταλαβεισ
Why always me τρολλάρεις ασύστολα είναι πολύ κωλόπαιδο :P
αναλογα απο ποια μερια το κοιτας το ολο θεμα,εχω να πω οτι εν μερη ειναι μυθος αυτο για το κακο παιδι
Αλλαξε τιτλο και βαλε καλο παιδι vs μαλακας, ο τυπος του μαλακα ειναι το κακο παιδι που περιγραφεις, αν γινεις ετσι δεν θα σε γουσταρει καμια μη σου πω οτι μπορει να σε χωρισει η γκομενα σου και να κανει κατι με κανα χοντρο και μετα να κλαις (ασχετο αλλα μου την δινει στα νευρα οταν βλεπω χοντρο με μηχαναρα και αυτοπεποιθηση, δεν φταιω εγω αυτοι φταινε που ειναι κωλοζωα), αλλαξε τροπο σκεψης, αυτες τις βλεψεις εχεις για την ζωη σου? Μια γκομεναρα καλη εμφανησιακα που δεν θα σου ταιριαζει σαν χαρακτηρας? Εισαι για γελια ''θα γινω τουμπανο και κωλοπαιδο οχι γιατι το θελω αλλα για τις γκομενες, μονο για να τους αρεσω'', ειναι κριμα γιατι θα πληρωσουν ολοι οι αλλοι τα κομπλεξ σου και το χειροτερο ειναι οτι αν γινεις τουμπανο θα πρηζεις τους αλλους και θα τους διαφημιζεις ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ τον εαυτο σου και θα σε βαριουνται και καταλαβε και κατι αλλο, τα ''κακα παιδια'' οι μαλακες δλδ, αρεσουν μονο στις ανωριμες, μετα απο καποια ηλικια τι θα κανεις? Στα λεει αυτα ατομο που εχει την ιδια ηλικια με σενα, συζητα το προβλημα σου με ψυχολογο.
οι γκομενεσ μια χαρα στα λεει καταλαβαινουν το μεσα σου ειναι ειδικα κατασκευασμενεσ να το κανουν αυτο
και τουμπανο να γινεισ μερικα πηδηματα θα κερδισεισ θα φασ τη ζωη σου στα γυμναστηρια
και στισ διατροφεσ και τα αναβολικα αντι να κοιταξεισ να φτιαξεισ λιγο το μεσα σου
που ειναι να μην πω πωσ παρουσιαζεσαι παρτο χαμπαρι οι γκομενεσ καταλαβαινουν τουσ αντρεσ απο χιλιομετρα και δεν ειναι καθολου χαζεσ
Δοκιμασε και τα δυο στυλ , και αποφασιζεις !!!
Μετα λυπής αρχίζω να διαπιστώνω πως ο θεματοθέτης (WhyAlwaysMe?) αρχίζει και δικαιώνεται όσον αφορά τα κακά παιδιά πάντα! Και το λέω αυτό για το πως με ποιόν οι γυναίκες νιώθουν καλύτερα απ'τους 2...
Δεν ξέρω, άλλα βλέπω ότι πολλές κοπέλες στα μαγαζιά μ'αυτούς πάνε, άλλες λένε ότι τα κακά παιδιά τους κάνουν να νιώθουν καλύτερα... Σε καμία περίπτωση δεν ενθαρρύνω να γίνεις εσύ ή εγώ κακό παιδί! Απλά λέω τι γίνεται...
Θα ήθελα γενικά και μερικούς ορισμούς στο τι σημαίνει κακό παιδί πάντως...
Δεν χρειάζεται καν να διαβάσω το θέμα πέρα από τον τίτλο για να καταλάβω ότι σίγουρα λέτε μαλακιες :P
Αν πάλι κάποιος έχει ηδη εκφράσει αυτό που θέλω να πω του ζητώ συγνώμη, δε διάβασα το θέμα.
Τι πιστεύω πάνω σε αυτο; Ότι αυτος που βάζει στον εαυτό του τη ταμπελα "καλό παιδί" είναι συχνά ότι χειρότερο...γιατι; Γιατί ποντάρει στο ποσο "καλό παιδί" είναι για τραβήξει καμια γυναικα. Είναι συνήθως συνώνυμο με το ανασφαλης και αν δεν ήταν ανασφαλης και είχε την επιλογή σιγά μην έπαιζε το "καλό παιδί".
Και άμα του φύγει το κομπλεξ θα ξεδώσει το καθε απωθημενο του...Είναι συνήθως άνθρωπος χωρίς χρώμα, χωρίς προσωπικότητα, μαγκωμενος, βαρεμενος, και ποντάρει στο τι ΔΕΝ ειναι για να δώσει μία καλή εικόνα...ότι δεν είναι αλήτης ότι δεν είναι άπιστος ότι δεν είναι βίαιος ότι δεν είναι κωλοπαιδο και δε ξέρω τι άλλο. Ναι αλλά τι ΕΙΝΑΙ? Τι είναι αυτό που τον κάνει καλο; Επειδή ΔΕΝ είναι το ενα κακό πράγμα και ΔΕΝ είναι το άλλο κακό πράγμα σημαίνει ότι αξίζει σε αντάλλαγμα για τη "καλοσύνη" του να έχει σχέση με μία κοπέλα; Δηλαδή τι; Σ'αγαπω επειδή δεν με δερνεις και δεν είσαι γενικά μαλακας; Χαχαχα
Αυτά είναι στοιχειώδη ανθρώπινα πράγματα...ή είσαι εντάξει άτομο γενικά (όχι μόνο στο κομμάτι των σχεσεων) ή δεν είσαι...το μίνιμουμ της ανθρωπινης αξιοπρεπειας δεν θα έπρεπε να είναι κάτι που σου δίνει το τίτλο του καλού παιδιού, θα έπρεπε να είναι αναμενόμενο και αυτονόητο για κάθε γυναίκα και κάθε άτομο που σέβεται τον εαυτό του.
Άλλο το ξέρω τι θέλω, τι δεν θέλω και κάνω ότι θέλω για εμένα και ξέρω τι έχω να προσφέρω και που και τι θέλω να λαβω και άλλο το "κακό παιδί"...και ναι δεν το αρνούμαι πολύς κόσμος μπερδεύει το μαλακας και κακό παιδί με αυτή την υγιή ανεξαρτησία. Οπότε ή με χαζες και ανασφαλείς γυναίκες έχουν επιτυχία τα "κακά παιδιά" ή δεν είναι κακά παιδιά είναι νορμαλ άνθρωποι με περισσότερη αυτοπεποίθηση από τα αυτοαποκαλουμενα "καλα" παιδιά....
Κακό παιδί που θέλουν τα κοριτσάκια (στο μυαλο) , ειναι : Ο ωραίος , τουμπανιασμενος, με πολλές κατακτήσεις που τον θελουν ολες και παίζει με τις "καλυτερες".
Εκείνες πιστεύουν ότι αφού ασχολείται μαζί τους (όπως και με άλλες τοσες), ότι ανήκουν και εκείνες στην αφροκρεμα-χαϊ σοσαϊετι-αφαν γκατε. Επισης βλεπουν ως προκληση οτι θα τον αλλαξουν και θα τον κανουν απο αλητη , παιδι για σπιτι. Με λίγα λόγια τονωνεται ο εγωισμος, μαλακωνουν οι ανασφάλειες και τις εξιτάρει όλο αυτό. Συνήθως μετά τα 20 για κάποιες, μετά τα 25 για καποιες αλλες , ολο αυτο ξεφουσκωνει και ψαχνουν αλλα πραγματα. Τέλος, για το αν θα πέσει καμία σε αυτή την λούμπα δεν παίζει ρόλο ή εμφάνιση της, αλλά αποκλειστικά το μυαλό της.