το ρημαδι το αντικαταθλιπτικο...
καλησπερα σε ολους
θα σας πω τι μου συμβαινει τις τελευταιες μερες..
ειχα μια υπομανια πριν κανα μηνα για κανα 2 εβδομαδες.μετα ηρεμησα για καμια 15αρια μερες και μετα επεσα σε καταθλιψη πριν 2 εβδομαδες περιπου.
η γιατρος οταν μιλησαμε στο τηλεφωνο πριν μια εβδομαδα περιπου μου ειπε να παρω αντικαταθλιπτικο το remeron..τις τελευταιες 5-6 μερες ομως κανω κατι ανεβασματα περιεργα μεσα στη μερα.για 3-4 ωρες νομιζω παθαινω υπομανια.το μυαλο μου στροφαρει τοσο γρηγορα που δεν το προλαβαινω.δεν προλαβαινω τις σκεψεις μου.θελω να μιλαω παααρα πολυ.εχω τρελες τσιτες και ενταση.δε μπορω να συγκεντρωθω σε τιποτα.με δυσκολια σας γραφω..σημερα ηθελα να μαχαιρωσω το στρωμα μου χωρις λογο.μου την εσπαγε που υπηρχε.ηθελα να ζωγραφισω.δε με χωρουσε ο τοπος..
παραλληλα ομως οι σκεψεις οτι θελω να αυτοκτονησω και να κοπω υπηρχαν ακομα.μετα μου περναει και πεφτω παλι στην θλιψη μου..μου θυμιζει μεικτο επεισοδιο που εκανα παλιοτερα.
φοβαμαι οτι δεν κανει καλο που παιρνω αντικαταθλιπτικο αλλα τι να κανω με την καταθλιψη? καμια ιδεα κανεις?να υπομεινω τις υπομανιες μιας και ειναι σχετικα ευχαριστες ή να μιλησω με τη γιατρο μου που μαλλον θα μου κοψει το αντικαταθλιπτικο ακομα καλα καλα δε τ αρχισαμε?παλιοτερα ειχα κανει μεικτο και μου ειχαν κοψει τα αντικαταθλιπτικα μαχαιρι.και τωρα η γιατρος με πολυ δυσκολια μου το εδωσε γιατι ανησυχησε απο την καταθλιψη..εχει κανεις καμια αντιστοιχη εμειρια? καμια συμβουλη?κατι να με βοηθησει?κι αν δε φταει το ακαταθλιπτικο και απλα κανω επεισοδιο?