Απόψεις για συμπεριφορά συζυγου
Θα προςπαθηςω να είμαι σύντομη. Είμαι παντρεμένη με ενα παιδάκι 2 και χρονων και έγκυος στο δεύτερο. Με την γεννηςη του παιδιου αλλαξαν ολα στη ζωη μας, πολυ κουραςη αλλα και στον τροπο ζωής μας μιας και δεν εχω βοηθεια οποτε κόπηκαν οι βόλτες, όπου πάω πάω με το παιδι, δεν δουλεύω πια κτλ κλειςτηκα στο σπιτι έγινα μια καλή νοικοκυρά δούλα και κυρα. Ο αντρας μου δουλεύει αρκετές ωρες και μέχρι προςφατα έκανε και δεύτερη δουλεια γυρνουςε αργά στο σπιτι ηταν μονίμως απών στα πάντα. Εγω εφταςα στα όρια μου οχι τοςο σωματικά αλλα ψυχολογικά γιατι όλη η ευθύνη για το παιδι επεςε πανω μου τα πάντα, τςακωνομαςταν συνεχεια γι αυτούς τους λόγους και για την μάνα του που κατα τη γνώμη μου βρηςκει χρονο και για να κανει θελήματα για τους δικούς του, δεν λεει ποτε οχι στην μανούλα. Γενικά πιςτευω οτι ειμαςτε ο τελευταίος τροχός της αμάξης στις προτεραιότητες του μετα απο δουλεια, μαμά και φίλους... Μένω έγκυος και του εξηγώ οτι δεν μπορω ν ανταπεξέλθω και οτι θελω να βαλουμε το παιδι παιδικό να βρω πάλι μια δουλεια γιατι δεν αντέχω άλλο αυτη τη ζωη να είμαι μονο μαμά και τίποτα άλλο. Κανονίζω να κανω εκτρωςη με το γιατρό μου και ο αντρας μου κανει τα πάντα για να το κρατηςουμε, μου δίνει δίκιο σε πολλα, υποςχεται οτι ολα θ αλλάξουν, με πείθει. Για λιγο καιρό πραγματικά αλλάζει και προσπαθώ κι εγω να μην είμαι συνεχεια στην γκρίνια και την κλάψα. Μετα απο λιγο καιρό αρχίζω και ανακαλύπτω οτι μου λεει ψέματα εννοώ...ψέμα οτι εχει δουλεια ενώ εχει παει στη μάνα του ή εχει παει για καφέ με φίλους του. Μικρά ψεματάκια για το που ειναι δηλαδή. Ταυτοχρονα έχουμε σταματήσει το σεξ γιατι δεν εχει όρεξη οπως λεει. Ουτε εγω εχω οποτε δεν με νοιαζει τοςο για το σεξ αλλα γενικά ειναι σαν να μην υπάρχω γι αυτόν πια. Εγω σταματηςα να μιλάω γιατι δεν εχει νόημα ετςι κι αλλιώς αφού μου λεει ψέματα. Γενικά δεν του εχω πια καμια εμπιςτοςυνη και σε λιγο καιρό γεννάω και βριςκομαι σε απογνωςη, εγκλωβιςμενη σε μια καταςταςη που δεν μπορω να ξεφύγω. Δυο ξένοι σ ενα σπιτι και δεν ξέρω τι να κανω...γιατι ενώ επέμενε τοςο για το δεύτερο παιδι δεν ειναι διατεθειμένος ν αλλάξει τη ζωη του έστω και λιγο την στιγμη που εγω εχω αλλάξει τα πάντα, απο επιλογή στο πρώτο παιδι δεν λεω και γιατι νομίζει οτι λέγοντας ψεματα ολα ειναι οκ. Γιατι δεν με υπολογίζει σε τίποτα και όλη η ευθύνη του παιδιου ειναι δίκη μου; Εχω αρχίσει και σκέφτομαι οτι μπορει και να εχει βρει αλλη...τι να κανω;( το παιδι τον λατρεύει και αυτός οταν εχει χρονο ειναι τέλειος μπαμπάς, τρυφερός, πρώτος στα παιχνίδια-η πεθερά μου ειναι αδιάφορη Γιαγια εχει ξεκαθαρίσει απο την αρχή οτι δεν μπορει να κρατάει ουτε λιγο το παιδι λογο ηλικίας-υγείας αλλα καταπιεστική μάνα κάθε μέρα τηλ στον αντρα μου, απαιτήσεις, θελήματα να περνάει απο εκει συνεχεια να τον βλέπει κτλ-οι δικοί μου γονείς μακρυά) πια δεν μιλάμε στο σπιτι και γι αυτό φταίω κι εγω κοιμάμαι νωρίς με το παιδι δεν τον ρωτάω τίποτα, δεν ζητάω τίποτα, δεν υπάρχω...αφού αυτό θελει αυτό κανω.