Οταν κλεβουμε τον πατερα μας , πεστε οτι εχει μια οικονομικη ανεση αλλα ειναι τσιγκουνης , ειμαι μοναχοπαιδι , θεωρειται κλοπη , η προκαταβολη της κληρονομιας , αν υποθεσουμε οτι ξερουμε καλα οτι καποτε θα ανηκουν σε μενα ?
Printable View
Οταν κλεβουμε τον πατερα μας , πεστε οτι εχει μια οικονομικη ανεση αλλα ειναι τσιγκουνης , ειμαι μοναχοπαιδι , θεωρειται κλοπη , η προκαταβολη της κληρονομιας , αν υποθεσουμε οτι ξερουμε καλα οτι καποτε θα ανηκουν σε μενα ?
Eίναι απλά κλοπή :)
κ αυτο κανονας ειναι βασικα συνηθως αυτοι που εχουν οικονομικη ανεση δε χαλανε σεντς αυτοι που δεν εχουν χαλανε τα περισσοτερα...
τωρα αφου σε σενα θα μεινουν κανε υπομονη...
κοιτα αν σε εχει βαλει συνδικαιουχο στην τραπεζα και πας και τραβας από τα λεφτα του μαλλον δεν είναι κλοπη...ηθικα κακο μπορει αλλα όχι κλοπη
αλλα αν ανοίγεις το πορτοφολι του και του ξαφρίζεις την συνταξη εισαι κλεφτης... θα καεις στα καζανια της κολασεως
εμενα ενασ μου χε πει καποτε αυτοσ που ξερει την αξια του χρηματοσ
δε θα πεινασει ποτε η ζωη ετσι ειναι μια εχεισ μια δεν εχεισ αλλα πρεπει ν ξερεισ την αξια του χρηματοσ
χαχαχα κολαση ειναι το μυαλο μας οταν δε μας βοηθαει..αυτο ειναι το χειροτερο..
---------------------------------------------------------------------
με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις, δεν ειναι κλοπή, ειναι η τοξική συνεπεια ενος πατερα που δεν εκανε καλα την δουλεια του!
καλα βρε μακ, πως θα φτασεις τις 5 σελιδες με αυτο το ξενερωτο θεμα? ...βαλε τουλαχιστον πιο πικάντικο τιτλο.. χους γιορ νταντι μπιτς? ή κατι τετοιο
Ρεμ , κλοπη να το πεις , αφου σου πω με ποιον τροπο μεγαλωσα , και τι μουκανε στην εταιρεια που ο ιδιος ιδρυσα , μην βγαζεις συμπαρασματα ' ετσι ' , η Ρεα τοχει πιασει καλυτερα το θεμα .
To κλεινω το θεμα , κακως το ανοιξα , θαπρεπε να το αναλυσω , και δεν θελω , παει σε πολυ προσωπικα δεδομενα .
Ρε συ elis , με δυο εταιρειες πουχω ιδρυσει , την μια εκ του μηδενος , λες να μην εχω μαθει την αξια του χρηματος ? πριν 30 χρονια , οντως δεν την ηξερα , αφου ημουν εξαιρετικα κακομαθημενος απο τον πατερα μου , δεν υπηρχε επιθυμια που να μην γινοταν πραματικοτης , μεγαλη ζημια μουκανε , αλλα μολις αρχισα να βγαζω δικα μου χρηγματα , την καταλαβα γρηγορα .
Mα ο ιδιος εκανε την αρχη , μην αποδιδοντας μου , τα κερδη απο την εταιρεια μου , με παιδαριωδεις δικαιολογιες , τι να του εκανα , μηνυση ? τον ειχα παρει χαμπαρι ονως , και εκλεβα την εταιρεια μου !!! χαζομαρες του πατερα μου , με υποτιμησε , και με εξενευρισε .
Καλες σχεσεις εχουμε , αλλα μην του ζητησεις 50αρικο , θαρχισει να φωναζει !!!!!! ουτε δουλεια θελει να κανει , τιποτα , ανατολιτικη νοοτροπια , πατερας -αφεντης .
Και να πεις οτι ειμαι ασωτος , παει στο διαολο , ειμαι πολυ χαμηλων τονων , παντα ημουν .
υπομονη και εγκαρτερηση.
την μπαλα, χαμηλα γιατι κατι τετοιοι γεροι οταν ειναι στριμμενοι και πολυ κολλημενοι με το χρημα, κανουν ενιοτε καψονια με τα λεφτα στους κληρονομους, μετα θανατον...
γιαυτο προσεχε πολυ και μην συγκρουεσαι.
κανε το κοροιδο οσο μπορεις και συζητα τα με καποιον που σε καταλαβαινει, αλλα οχι μαζι του. μην τον κατηγορεις.
Oxi ρεμ , δεν συγκρουομαι ποτε , θαλλαξω εναν ανθρωπο 89 ετων ? κανω την παπια , αλλα οταν δινει στη μανα μου , που την λατρευω , 300 ευρω / μηνα για τα προσωπικα της εξοδα , που κανονικα ειναι μισα μισα , μου την βιδωνει . Εγω εχω ενα σεβαστο αποθεματακι , ολο με ρωταει την γνωμη μου για το συναλλαγμα , γιατι αλλαζει ευρω/δολλαρια , και γνωριζω αριστα το αντικειμενο , οι συμβουλες μου ειναι παντα σωστες , χωρις εμενα δεν κανει ρουπι , δεν πεφτω εξω μετα απο 20 χρονια πειρας , αλλα ουτε συνεταιρο δεν με θελει , γιατι ' δεν του πανε οι συνεταιρισμοι ' !!!!! τι να πεις , κανεις οτι δεν καταλαβαινεις , πιστευω οτι δεν θελει να αποδεχτει οτι γερασε , 89 , αν και ταχει 400 , αλλα σαν να εχει ανταγωνιστικη σχεση μαζι μου .
Θα προσεχω για τα καψονια μετα θανατον , δεν τοχα σκεφτει , αλλα ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος , δεν εκνευριζομαι με τιποτα , δεν μου κανει καλο .
προφανως και εχει ανταγωνιστικη σχεση μαζι σου, ειναι ολοφανερο μαγκ.
κανε υπομονη.
και τα χρονια θα φταινε αλλα πιο πολυ η προσωπικοτητα.
αστον, ας μην θελει. αλλωστε ειναι πολυ μεγαλος για συνεταιρος...
αστον να ξεκουραστει, συνεχισε να κανεις το κοροιδο και βρες αποδοχη σε αλλες φιλικες κλπ σχεσεις. μην περιμενεις στα 89 να ζητησει συγνωμη η να αλλαξει μυαλα.
συγμωμη μακ δεν ηξερα οτι μιλουσαμε για τον πατερα σου.... ενταξει μεγαλος ανθρωπος ειναι και παλιο μυαλο...ετσι σκεφτονται ολοι και ετσι μεγαλωσαν. ..εγω για μπαμπα υπολογισα καποιον πιο κοντα στην ηλικια μας και για παιδι ενα πιτσιρικι... επρεπε να επεξεργαστω καλυτερα την πληροφορια κληρονομια...και πάλι συγνωμη ...
παντως είναι δυσκολη η συνεργασια με πατερα... και εγω ειχα συνεργαστεί για περιπου 3 χρονια μεχρι που ανοιξα την δικια μου εταιρια σε άλλο τομεα.. αυτά τα παλια μυαλα δεν αλλαζουν
..πάντως και ο πατερας μου που ειναι στα 60 κατι του μια τσιγκουνια την εχει..(μακαρι να φτασουν τα 100 και ας ειναι τσιγκουνιδες βεβαια!!!) απο που καταγεται ο δικος σου? να βρουμε την πηγη του κακου... ο δικος μου ειναι "γκασμας" μυτηληνιος και μικρασιατης φυσικα...
Η μανα μου λεει οτι παντα ετσι ηταν , για να το λεει...... , οντως ειναι θεμα προσωπικοτητας . Η συγγνωμη δεν υπαρχει στο λεξιλογιο του . Δεν επιδιωκω φιλικη σχεση , τυπικος ειμαι , αλλα αυτη η αδρανεια , δεν μου κανει καλο στην καταθλιψη , αν και ουδεποτε ασχοληθηκε με το αν εχω κτθλψη η οχι . Δεν την παραδεχεται .
Ειναι ενας περιεργος συνδυασμος , τρομερα εντιμος , καλος εκει που του κανουν κολοτουμπες , του αρεσουν !! οπως και τα κοπλιμεντα , αλλα μην τυχον και τον αμφισβητησεις , την εβαψες !! παντως μην ειμαι και αχαριστος , ειναι πολυ συνετος στην διαχειρηση χρηματων , γι αυτο και εγινε οτι εγινε , με την αξια του , και εχω εξασφαλισει το μελλον μου , αλλα τι να τα κανεις τα χρηματα στα 60 ? ε ? ακομα και το σπιτι μου , ταυτοκινητο μου , τις μοτο μου , τα αγορασα με χρηματα της εταιρειας μου , ποτε δεν μου χαριστηκε κατι .
χαχαχα... ενταξει βρηκαμε την ριζα του κακου!!.. ο δικος μου στην τεχνολογια ειναι σκραπάκος... και δεν του επιτρεπω και τεχνολογια ..ειναι επικίνδυνα πραγματα αυτα..μη μου τον ξεμυαλίσει καμια λυσσαρα!!! ...και εσυ να χεις το νου σου...οι ανατολίτες ειναι θερμα αγορια ...
Α , προ 20 ετων , ειχε αρχισει τσατ , τοτε αρχιζε το τσατ , γενικως !!! με πιτσιρικες , και προφανως θαναι καλος στο μπλα - μπλα , γιατι θελαν να τον γνωρισουν δυο κοπελες , ειχε πει φυσικα ψεμματα για την ηλικια του , και εστελνε εμενα στα ραντεβου !! αλλα δεν μαρεσε καμμια . Μια αλλη , επειδη εμπαινε με το ' Αγγελος ' , με πηρε τηλεφωνο και με εβρισε !! ποιος ξερει τι ειχε συμβει !!! τον καλυπτα παντως . Πλακα εκανε .
Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα στην κουβέντα αλλά είδα το θέμα και μου φάνηκε αστείο... δηλ. χαριτωμένο! :-) Καμία ενοχή να μην έχεις, διασκέδασε το κιόλας! Και μπράβο σου που κρατιέσαι και δεν του κάνεις φασαρία...δεν υπάρχει λόγος αφού στην τελική τα λεφτά είναι δικά σου. Είσαι και μοναχοπαίδι.
Εδώ που τα λέμε είναι θεούλης! Και στα 90 το παίζει ακόμα αφεντικό και γκομένιζε και σε εμπλεκε! χαχαχα πρέπει να είναι πολύ ξύπνιος. Να τον χαίρεσαι! Στη θέση σου θα το διασκέδαζα μαζί του πάντως
Πολυ ενδιαφερουσα προσσεγιση !!! αληθεια !! φασαρια δεν εχει νοημα να του κανω , θα εκνευριστουμε αμφοτεροι , ανευ λογου και αιτιας .
Παντως , ΣονγκΧουα , ναι , ειναι ξυπνιος και ωραιος τυπος , στα 'νιατα ' του , αλλα οσο ναναι , επειδη πατερας μου ειναι και τον αγαπω , τον λυπαμαι οταν λεει , ' τα γεραματα ειναι σκατα ' , και να πεις οτι εχει κατι , μια χαρα ειναι , αλλα επειδη αισθανεται ( φυσιολογικα ) κουρασμενος , και ηταν παντα της δρασης .
Δεν μου λες , δε μου λες , αφου ειναι δικα μου τα λεφτα , να παρω κατι τις παραπανω ? ( τωρα που βρηκαμε παπα , να θαψουμαλλους πεντε !!!! )
Εννοείται να πάρεις όσα θες! Είπαμε, τα λεφτά είναι δικά σου. Αλλά με προσοχή, μη σε πάρει χαμπάρι και μετά έχεις τσακωμούς κτλ. Στη θέση σου θα τον δούλευα λίγο (με καλή έννοια). Θα τον πείραζα, θα του έλεγα πόσο καλός είναι σε αυτό που κάνει και τι καλά που τα διαχειρίζεται όλα. Σκέψου, ότι είναι win-win κατάσταση. Και τον κάνεις χαρούμενο επειδή τον ανεβάζεις και η σχέση σας θα "μαλακώσει"¨. Αν θέλει να πιστεύει ότι είναι το καλύτερο αφεντικό/επιχειρηματίας κτλ αστον να το πιστεύει! Προφανώς, το έχει ανάγκη. Ας πούμε, σκέψου την όλη φάση σαν "άσκηση ανωτερότητας". Το χεις, το χεις!
απαπαπα...δεν θα σαι καλα...εγω τον μπαμπουλη μου δεν τον μοιραζομαι!!!...ειναι δικος μου.. συμβιβαζομαι με την πατρινια την μανα μου..αλλα μεχρι εκει !!!.. απο την στιγμη που εγινε μπαμπακας τερμα όλα τα αλλα ;ρρρ
Ναι , τοχω , τοχω , τοοχω , τοοοοοοοοοοχω , τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοωχω , ωωπ , το πιστεψα τωρα !!!!εχεις δικιο , αμα τον κολακευεις , πεφτει ξερος , το φαι του ειναι η κολακεια , ιδιως απο μενα , που ξερει οτι τον εχω στην μπουκα , χαζος δεν ειναι , αλλα θα γινω πειστικος αυτη την φορα , ειμαι καλος ηθοποιος αμα θελω !! δεν θελω να παρω πολλα , κατι ψιλα ( γι αυτον , για μενα οχι !!! ) , ελα μωρε , λεφτα ειναι , τι τωρα τι μετα !!
Κατσε να δουμε τι θα τα κανω ομως , ενα τζιπακι ντιζελ θελω Χ1 , εχω ομως τα χρηματα , ενα νεο σκουτερ , ταχω κι αυτα , διελυσα πληρως το παλιο σε προσφατη στουκα . Ταξιδι εχω να παω ................σαν κι αυτον ειμαι τελικα , να μην χαλασω τα δικα μου........ .. Παντως μια μοτο ακομη , θα την επαιρνα , αλλα κι αλλη ? αφου εχω 3 μωρε , αλλα αλλο πραμα η καινουρια , το σπιτι μου θελει κατι επισκευες ............μικρες ομως ...το πεζοδρομιο θελει φτιαξιμο .......να παρω μια εντουρο .........με ποιον θα παω .........ολοι παντρεμενοι ειναι ............... η .εχουν την μεση τους ................σκαφακι ......μπελαλιδικο ειναι , ειχα ...................καιει κι ολας ...........οχι ιστιοφορο , πολυ βαρετο .......................ασε θα σκεφτω ......θα τα καβατζωσω μου φαινεται .
παντως αν το κανεις μεσω του κοινου λογαριασμου, προσεχε παρα πολυ.
αν ειναι τοσο τσιγκουνης θα ξερει καλα τι εχει και μπορει να παρακολουθει κι απο ιντερνετ τις κινησεις.
μην σε πιασει και γινετε μαλλια- κουβαρια. προσεχε..
επισης προσεχε τι λες κι εδω μεσα.
αν ειναι τετοιος χακερας ο παππους, μπορει να σε παρακολουθει.
χαχαχα το τερματισες λεει το μονο πραγμα που δεν εχεις πει οτι θα παρεις ειναι μοτοσακο πλακα πλακα μηπως ειναι πιο ευχρηστο απ τις 2 ροδες