Οταν η κατα8λιψη σου παιρνει ο,τι αγαπας-Βοη8εια..
Καλησπερα κι απο μενα.Μπηκα στο φορουμ για βοη8εια.Σας διαβαζα και ποιο παλια.Και εβρισκα καποια παρηγορια διαβαζωντας τις ιστοριες σας.
Εχω προβλημα και συγχωρηστε με απο την αρχη γιατι απο τη στενοχωρια μου αυτη τη στιγμη που σας μιλαω ισως να μην μπορω να εκφραστω καλα.
αν μπορειτε βοη8ηστε με ..δεν μπορει καποιος αλλος..
Το προβλημα μου και η ιστορια μου ειναι η εξης..Ειμαι μια κοπελλα 39 χρονων και εχω μια σχεση με μια αλλη κοπελλα,36 χρονων.Ειμαστε 2 συνειδητοποιημενα ατομα ξερουμε τι 8ελουμε και ειμαστε μαζι περιπου 3 χρονια.
Ελπιζω να μην σας ξενισει το γεγονος η σας σοκαρει μια σχεση του ιδιου φυλου,προσπα8ηστε να μας αντιμετωπισετε σαν ενα φυσιολογικο ζευγαρι.Το λεω οχι για να δικαιολογη8ω αλλα για να με .μας..,χρησιμοποιω και πλη8υντικο γιατι μιλαω για μας..
Η κοπελλα μου..ο αν8ρωπος μου λοιπον πασχει απο κατα8λιψη.. και δεν ξερω ποια τι να κανω.8α ι8ελα να σας περιγραψω πως ειμαστε μαζι να σας διηγη8ω τη ζωη μας για να μπορεσετε να μας καταλαβετε και να μας βοι8ησετε..
Λοιπον γνωρισα αυτη την κοπελλα πριν 3 χρονια περιπου.η γνωριμια μας εγινε τυχαια στο ιντερνετ οπου μπαιναμε σ ενα σιτε και μιλουσαμε.Καμια απο τις 2 δεν ι8ελε σχεση..απλα μιλουσαμε ανταλασαμε αποψεις ..και λιγο καιρο μετα ειδαμε οτι μας αρεσε ,ειχαμε πολλα κοινα,τα ιδια 8ελω,και τισ ιδιες ευαισ8ησιες..Και ερωτευ8ηκαμε..Απο την αρχη σχεδον μου ειπε οτι πασχει απο κατα8λιψη.Δεν μου το εκρυψε..Δεν με πειραξε..δεν ηξερα βεβαια μεχρι τοτε ακριβως τι ειναι..ειχα την εντυπωση οτι ηταν κατι ποιο απλο απ οτι ειναι..της ειπα οκ δεν με πειραζει 8α κοιταξουμε να το λυσουμε.
Μιλησαμε,γνωριστηκαμε,ερωτ ευτικαμε,αγαπη8ηκαμε βα8ια και αλη8ινα..και ειμαστε μαζι εδω και 3 χρονια.
Ο αν8ρωπος μου ειχε περασει πολλα..και γω βεβαια..ολοι εχουμε τις προσωπικες μας ιστοριες..Και βρισκοταν στο εξωτερικο..ειχε παει για δουλεια...γιατι στην Ελλαδα ειχε ατυχιες και εφυγε εκει Εψαχνε δουλεια οταν γνωριστικαμε..εγω απο την πλευρα μου δεν ειχα στα8ερη δουλεια ...Αφου ειμασταν μαζι και αποφασισαμε να μεινουμε και να ενωσουμε τις ζωες μας..επρεπε καποια να μεινει εκει που ηταν η αλλη.Κ αποφασισαμε να παω εγω εκει γιατι ο αν8ρωπος μου μπορουσε να βρει δουλεια.
Ο αν8ρωπος μου ειχε πα8ει πρωτη φορα κατα8λιψη γυρω στα 24,λογω επαγγελματικης αποτυχιας που δεν εφταιγε. Αυτο την πειραξε ,συν αργοτερα μια αρρωστια της μητερας της οχι τιποτα σοβαρο την εριξε.Αυτο καταλαβαινω ηταν η αρχη.Κληρονομικο δεν υπαρχει απ οτι εχει πει.
Επισκεφτηκε γιατρο στην επαεχια που ηταν ,της εδωσε seropram 8υμαμαι καλα,και μαζι μετη δικη της προσπα8εια..βοη8η8ικε.Γνωριζ ωντας και μενα που ημουν στα παντα κοντα της εγινε ακομα καλυτερα.Πηρε το γιατρο τηλ. ειπε ειναι πολυ καλα ερωτευμενη,και της ειπε να τα σταματησει σταδιακα.Ολα αυτα στο τηλ χωρις να τη δει.Εμεις μια χαρα με σχεδια και ονειρα για το μελλον.Μετα 2 μηνες ομως χωρισ αγωγη αρχισε να πεφτει..Αλλαξαν τα παντα..δεν η8ελε τιποτα ουτε να μεινοθμε μαζι , δεν μ αγαπυσε τιποτα..Τρελλα8ηκα .. ειχα παει .Αρνητικη στα παντα..δεν με η8ελε..εγω εχασα τον κοσμο δεν μπορουσα να το πιστευσω..ειχε και κριση πανικου.Για καποιο καιρο μιλουσαμε απλα κα8ε μερα..μιλουσα ηπια μετα αρχισα να χανω την ψυχραιμια μου,εχω μιλισει καλα, ασχημα..τα παντα..Αρχισα να διαβαζω στο Ιντερνετ τα παντα για την κατα8λιψη..τρελλα8ηκα..την παρακαλαω να παμε σε γιατρο αποφασιζει να παει σε καποιον που τις συστησε μια φιλη της. (ολο αυτον τον καιρο ειναι εξωτερικο εγω ακομα ελλαδα αλλα μιλαμε κα8ημερινα ωρες ολοκληρες..)Δεν 8ελει να με δει,τελικα παω στο γιατρο μαζι της..8ελει και δεν 8ελει..της κραταω το χερι...κανω κουραγιο 8α περασει της λεω...Λεει και στο γιατρο φυσικα για τη σχεσι μας..Ο γιατρος ηλι8ιος,ακουει οτι ειναι στο εξωτερικο της γραφει την ιδια συνταγη και την διωχνει λεγοντας να βρει γιατρο εκει που ειναι.Φευγει πισω,παιρνει τα φαρμακα τα ιδια,συνερχεται λιγοτην ξαναφερνω πισω παμε μαζι..φυσικα τοσο καιρο παντα μαζι της στο τηλ.συνεχεια..μιλουσαμε για οτι η8ελε..(μαλωναμε κι ολας πολλες φορες δεν αντεχα..μου ελεγε δε σε 8ελω αλλα απο την αλλη μετον τροπο της βοη8α με).Την παω στο γιατρο την βλεπει μενει ευχαριστημενη απ αυτον τον εμπιστευτηκε..μας δινει ΕFFEXOR,αρχιζει να τα παιρνει..ολα πανε καλα..πολυ καλα.
μενουμε μαζι..ολα καλα ,εχει δουλεια ..δυσκολα για μενα αλλα ειμαι μαζι της προσπα8ουμε..γενικα καλα μαζι..
Με τον καιρο η αγαπη μας ειναι ολο και ποιο μεγαλη και ουσιαστικη..την αγαπαω ποιο πολυ απο κα8ε τι..το ιδιο κι αυτη.με τον καιρο ομως μαλωναμε..αυτη ποιο ευαισ8ητη τα επαιρνε μετρητοις...ειχε δικιο εγω φταιω..της ελεγα δεν μαλωνω μ αυτην αλλα αν8ρωπος ειμαι σπαω..καυγαδιζαμε για πραγματα που αμελουσε..ι δεν την ενοιαζαν και γω 8εωροθσα σημαντικα..ενω ο αν8ρωπος μου η8ελε να ειναι χαλαρος..
Τωρα ειναι αργα..δεν αλλαζει
Μετα απο ενα χρονο που παιρνει ΕFFEXOR μετα απο πολυ αγαπη ,πολλους καυγαδες που εφταιγα εγω πιεστηκε πολυ και επα8ε παλι κριση.Ολο το διαστημα εγς φροντιζα σχεδον τα παντα ,επειδη ημουν ποιο δυναμικη..κι επειδη ο αν8ρωπος μου αμελουσε,ξεχνουσε,και ηταν γενικα ποιο χαλαρος..(αιτια καυγαδων κι αυτο ..ΦΤΑΙΩΩ δεν ηξεραα)
Αγαπη ομως υπηρχε και παραπολυ..ετρεμα για αυτην ,την φροντιζα