Τοχα ανοιξει πολυ παλια το θεμα αυτο , αλλα ηταν αλλα μελη τοτε .
Εγω θαθελα να ειχα την ικανοτητα να ταξιδευω στον χρονο .
Printable View
Τοχα ανοιξει πολυ παλια το θεμα αυτο , αλλα ηταν αλλα μελη τοτε .
Εγω θαθελα να ειχα την ικανοτητα να ταξιδευω στον χρονο .
Ωραιο θεμα mac! εγω θα ηθελα να εχω την ικανοτητα να γιατρευω τους αρρωστους.The power of healing που λενε.
Γιατρος το λενε . Πως και δεν εγινες ?
Εγώ θα ήθελα να διαβάζω τις σκέψεις των άλλων...
εγω θα ηθελα να ειμαι η στορμ..να πεταω και να ελεγχω κεραυνους κ καιρικα φαινομενα!.
Εγώ θα ήθελα να μπορώ να κάνω mind control..
εγω θα ήθελα να εχω τη δυνατοτητα να προσφερω. να δημιουργω συνθηκες ωστε όλοι να ειναι χαρουμενοι, ανθρωποι και ζωα και να μην υπαρχει σκατοψυχια..αυτο με γεμιζει. μην με νομισετε για κανενα φοβερο τυπακι αλτρουιστρια και ετσι. απλα για τον εαυτό μου αυτο ειναι δύναμη...
α εγω θα ηθελα να βλεπω το μελλον.... να δω και ποιοι αριθμοι του τζοκερ θα κληρωθουν σημερα
θα ηθελα να πεταω
Εγω θα ηθελα να τρεχω γρηγορα πολυυυυυυυυυ γρηγορα
Να έκανα ταξίδι στο παρελθόν, σε διάφορα μέρη.
θα στη δωσει τη δυναμη η φυση μονο που θα διαλεξει αυτη το πια θα ειναι αντι για σενα εσυ απλα αν συμφωνισεις γινεσαι δυνατος αν διαφωνισεις αδυναμος κ δεν αποφασισεις αντιφατικος.
Μμ...
Υπερδυναμη Κατανοησης αντιθετων με αμεση ευρεση λυσεων που δεν προυποθετουν διαχωρισμο.
Χε, ανατροπη των παντων, μακ.
Λεμε ειμαι αδυνατος αρα δεν ειμαι παχυς, ειμαι καλα αρα δεν ειμαι ασχημα, ειμαι πλουσιος αρα δεν ειμαι φτωχος, σκεπτομενη λοιπον οτι ολα σχεδον ειναι μοιρασμενα σε διπολα και αντιθετα αν μπορουσα να αλλαζω μορφες στις συνθηκες αρα θα εκανα και οτι ηθελα.
Αντιληπτο ?
Aντιληπτο σχεδον , αλλα ολα ειναι μοιρασμενα σε διπολα , ουτως η αλλως , θα αλλαζες μορφες αναλογα τις συνθηκες λες , πες ενα παραδειγμα που εχει εφαρμογη στην πραξη , και θες ναλλαξεις μορφη , να το εμπεδωσω ρε παιδι .
Λοιπον αγαπημενε μακ, θα το απλουστευσω και θα το εξηγησω ως "παιδικη επιθυμια που γινεται πραγματικοτητα", η υπερδυναμη που περιγραφω ειναι ο νομος της αλλαγης κατα το δοκουν.
Για αυτο το χαρακτηριζω ως παιδικο και τερμα εγωιστικο.
Παραδειγμα " Θελω να γινω οπως ημουν καποτε " υποδηλωνω επιστροφη στο παρελθον = ανεφικτο
" Θελω να με θελει αυτος που θελω" υποδηλωνω εγωιστικη απαιτηση ικανοποιησης του ανασφαλη εγω μου = ανεφικτο
" Θελω να θεραπευθω χωρις να υποστω τον πονο,την ταλαιπωρια της Χ,Ψ νοσου =ανεφικτο
Αρα... θελω το μαγικο ραβδι -χαχα
Τι ωραιο θεμα!!
Εγω θα ηθελα να μπορω να ειμαι αορατη οποτε μου κανει κεφι :P
Θα ήθελα να έχω όλες τις γνώσεις και τη σοφία του κόσμου πχ, να μπορώ να επικοινωνώ σε όλες τις γλώσσες και να έχω τη σοφία του βούδα. Παράλληλα, όμως, και να ΠΕΤΑΑΑΩΩΩΩΩ και να πηγαίνω σε διάφορα μέρη πχ. αμαζόνιο και να μιλάω με τις φυλές εκεί. αααααα και να τρωω όσο θέλω χωρίς να παχαίνω....και φυσικά ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΡΝΑΩ να είμαι μια θεά όσα χρόνια και να περάσουν! Ζητάω πολλά? :-)
Μακ, αρχισες να ξεμυτιζεις ?
Θα τις ηθελα ολες :p αλλα λιγο παραπανω να ταξιδευω στον χρονο ή να διακτινίζομαι.
μπου, εισαι καλυτερα ?
Θυμομουν ενα χρονικο περιορισμο αλλά δεν θυμομουν το πότε. Λιγο εμεινε...
Πλησιαζει ο καιρος που θα πας στην γιατρο ?
Ειναι και η περιοδος αυτη ρε μπου... ολοι στη τσιτα και χαρουμενοι ή προσποιουνται τους χαρουμενους δεν ξερω.
-Μακ σορρυ που κανω μινι διαλογο στο θεμα σου-
Με το καλο μπου, εγω παλεψιμα, αλλα σε ανεκτο οριο, θελω να κλεισω εξισου ενα ραντεβου γιατι νιωθω περιεργα καποιες στιγμες.
Απο τη μια λεω, μη παω και δωσω τσαμπα χρημα απο την αλλη ομως δεν εχω και αλλη επιλογη.
να πας να πας! αμα μπορεις οικονομικα.κι εγω αν εμενα αθηνα που ειναι η γιατρος μου θα πηγαινα πιο συχνα
Εχω βαρεθει να μου λεει κατι γενικολογα ρε συ μπου.
Θελω πιο ξεκαθαρα λογια. Τεσπα.
Το κατα δυναμην ...
καλα και μενα για ενα χρονο γενικολογα μου ελεγε..μετα τη ρωτησα τι μου συμβαινει..και μου ηρθε κεραμιδα..καλα ειναι και τα γενικολογα ωρες ωρες :)