Originally Posted by
cucumber
χαιρετω τα μελη του φορουμ!!! θα γραψω κι εγω κατι που με απασχολει. ειμαι κοπελα,19 χρονων και ειμαι bisexual. για οσους δεν ξερουν,αυτο σημαινει οτι μου αρεσουν και τα αγορια και τα κοριτσια. απο αγορια δεν εχω παραπονο,εχω κανει σχεσεις και γενικα υπαρχει ζητηση απο αυτα. εδω θα σημειωσω πως δεν εχω πει σε κανεναν για τις σεξουαλικες προτημισεις μου,παρολο που εκαναν την εμφανιση τους απο το γυμνασιο. τοσο καιρο το κραταω κρυφο δηλαδη. ολοι λογικα πιστευουν το "φυσιολογικο",οτι ειμαι τελειως στρειτ. και φυσικα,δεν εχω κανει ποτε τιποτα με κοπελα,ουτε φιλι. δυνατα συναισθηματα για κοπελα δεν ειχα ξανανιωσει,μεχρι πριν λιγες βδομαδες για μια απ τη σχολη μου,με την οποια εχουμε γνωριστει,εχουμε ανταλλαξει λιγες κουβεντες,τυπικες. ας πουμε, σημερα την ειδα και μου κοπηκαν τα ποδια,ξερετε το συναισθημα. σε αυτο που θελω να ζητησω τη συμβουλη σας ειναι αν να κανω κινηση η οχι? η κοπελα δεν εχει δωσει καμια αφορμη,και φαινεται στρειτ. αλλα τη θελω. γενικα,ειμαι εμφανισιμη, απ οσο μου λενε,γιατι εγω δεν εχω τοσο μεγαλη αυτοπεποιθηση για να το πιστευω αυτο. τελος παντων, αν κανω κινηση φοβαμαι οτι θα με απορριψει, γιατι αν ειναι στρειτ λογικο να το κανει. και ειμαστε και στο ιδιο κλιμακιο. οποτε θα ειναι δυσκολα τα πραγματα που θα τη βλεπω καθε μερα,ειδικα αν μιλησει και σε καποια συμφοιτητρια για το συμβαν. απ την αλλη,πιστευω γνωριζετε πως νιωθεις οταν θες καποιον. θελεις απεγνωσμενα να γινει κατι μεταξυ σας! τι να κανω λετε?