Εγω θα ελεγα για μενα Ρομαντικος.Πειτε τη δικη σας γνωμη για σας.
Printable View
Εγω θα ελεγα για μενα Ρομαντικος.Πειτε τη δικη σας γνωμη για σας.
Ευαισθητη.
ο γραπτος ο λογος ειναι πολυ ατιμος..το εχω ξαναπει και θα το λεω παντα.
Με τρεις λέξεις:
Έλλειψη εξωτερικής ομορφιάς.
Με δυο λέξεις:
Μη όμορφος.
Επικοινωνιακο ..........................
Αγχωδης!!!!!
Εγωιστης .................
Να πω ....να μη πω ....τι να πω αστο καλύτερα.......τα είπα όλα......!!!!!
Παντελης ελλειψη τυψεων ..........
Θεάρα :Ρ χαχαχαχαχαχα
ΑΓΧΩΔΗ...
Κάθε μέρα πάω διακοπές στην panic land και ξεχνάω να γυρίσω :-)
Απαισιόδοξο, χωρίς ελπίδα, καταθληπτικό, ηλίθιο, αχάριστο (όταν βλέπω πόσοι άνθρωποι υπάρχουν με πολύ χειρότερα προβλήματα) και άλλα πολλά έχω να γράψω καθώς είμαι και ΕΝΟΧΙΚΟΣ
υπερευαισθητη..
Ωραια απο οτι παρατηρω εχουμε στη διαδικτυακη παρεα ολα τα ειδη χαρακτηρων.
Μυστιριωδης....
γκοθου!ο αρραβωνιαστικος μου με λεει Queen of goths!
ευαισθητη.. πολυ ομως
μικροσκοπικη ασημαντη βιβλιοφαγος
@μπουλετ ναι και γω λατρευω θεσ/νικη. ναι γενικα ολο κλεινουν μαγαζια λογω του υποτιθεμενου μετρο
Μακ επειδη στο θεμα λεει να πουν μια λεξη που εκφραζει το χαρακτηρα τους λενε οπως νοιωθουν οτι ειναι.
Δεν ειπα το αντιθετο , ιπποτη , αλλα κανεις δεν εχει στραβα ?
Πολλοι εχουν και οσοι αισθανονται οτι αυτο τους χαρακτηριζει το εχουν βαλει ως τη λεξη που δειχνει την προσωπικοτητα τους.
ΚΛΟΟΥΝ............
Ενταξει , το ξαναπες αυτο , αλλα δεν βλεπω τα κλασικα ανθρωπινα ελατωμματα , συμφεροντολογος , εριστικος , οργιλος , λαιμαργος , απληστος , ξερολας , εγωιστης ( αυτο τοπα εγω ) , ψευτης , υλιστης , ειρωνας , κ.ο.κ. Αλλωστε ειναι ουτοπικη η ερωτηση , να χαρακτηρισεις τον εαυτο σου με μια μονον λεξη , ο ανθρωπος ειναι πολυπλοκο ον . Το ' πως χαρακτηριζετε τον εαυτο σας ' ειναι πιο ρεαλιστικο , πιστευω .
Εγω , ας πουμε , ειμαι εγωιστης , ισχυρογνωμων , τεμπελακος , κακομαθημενος , κουτσομπολης , ευθικτος , υστεροβουλος , αναισθητος , επιρρεπης σε παθη , ριψοκινδυνος , εκδικητικος , αλλα και ευγενης , διακριτικος , φιλαληθης , φιλομαθης , αμεροληπτος , οχι καταπιεστικος , καλογουστος , θετικος .
μακ, όχι ότι σε ξέρω, αλλά εχω διαβάσει αρκετά ποστ σου και δεν φάνηκε να είσαι εγωιστής...όσο για την έλλειψη τύψεων, το θεωρώ θετική "ικανότητα", όπως και αν το δεις.
Μακ απο τη στιγμη που καποιο ατομο εχει την αυτογνωσια να παραδεχτει κατι απο αυτα τα αρνητικα θα μπορουσε αντι να λεει οτι αυτο ειναι να βελτιωσει το χαρακτηρα που εχει.