ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ ΚΙ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΙΚΝΕΙΜ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ
Printable View
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ ΚΙ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΙΚΝΕΙΜ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΝΔΡΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;
ΕΓΩ ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΑΝΤΡΑΣ ΕΣΕΙΣ;
δηλώνω μητέρα, το γυναίκα τελευταίως το έχω λίγο ξεχασμένο! χαχαχα!!!
ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕΑ ΕΠΕΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ;
Άντρας......
Κι εγώ γυναίκα είμαι. Το ψευδώνυμο kutchunie δεν είναι κινέζικο, απλώς ο αντρας μου με λέει κουτσουνι :P Xρόνια πολλά κιολας
Γυναικα Ελις, Χρονια πολλα.
εγω ελις νομιζω το ξερεις ηδη,κοριτσι ειμαι,γυναικα ακομα δεν εχω γινει :P
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
εγω, λεω οτι ειμαι αντρας.ετσι μοιαζω δηλαδη.αλλα δεν πολυ αισθανομαι κατι τετοιο.
Γυναίκα. 1.60, καστανοξανθη, 50 κιλά, σγουρά μαλλιά καστανό ματιά και τα λοιπά και τα λοιπά. Ετών μολις 25 (σήμερα τα έκλεισα )Σε σχέση . Αγωγη : σιπραλεξ 20μγ ημερησίως . Σπουδάζω θεολογία , βλέπω Μπρούσκο και φτιάχνω χειροποίητες παπατζες για κορίτσια. Μάλλον βγήκα εκτός θέματος. ...
πολυχρονη!!
Μacgyver και γυναικα ? οχι δα ! α , και 54 , ποτε παντρεμενος !
Γυναίκα είμαι elis.
κι το μελοσ ρεα παρακαλω αν γινεται μπασ και ηρεμησω γιατι δεν ηρεμω ευκολα παρολο που σημερα ειμαι καλα
δεν εχω παραπονο το θεμα εχει λαβει διαπλανητικεσ διαστασεισ νομιζω πλεον ετσι δεν ειναι ρεα μου;
Γυναικα 50 ετων χωρισμενη με δυο γιους μενω αθηνα χρονια πολλα elis
ξεγελασαμε ολο τον πλανητη για να παρουμε φαρμακα τησ προκοπησ για ολουσ
εγω τα παιρνω θα τα παρετε κι εσεισ εγω ειμαι η βιτρινα υποτιθεται ο κακοσ
κανονιστε να ζησετε κανονικα και να μασ κανετε περηφανουσ συνεργαστηκαν ολοι
οι μεγαλοι για να γινει αυτο και οι καλοι και οι κακοι και κανονιστε τι θα κανετε
αν νομιζετε οτι πασ ζητασ φαρμακα και σου δινουνε κανετε μεγαλο λαθοσ
καναμε αυτη την ιστορια για ολουσ εγω δε ξερω αμα θα ζησω αλλα κανονιστε να ζησετε
ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον
πλεον εχουνε φαρμακα για τα παντα και καλα φαρμακα
Εγώ elis είπα στο thread που άνοιξα ότι είμαι κορίτσι, δε με πολύ νοιάζει όμως.:p Παρεμπιπτόντως θα κλείσω κι εγώ σε λίγες μέρες τα 24, δέχομαι όμως προκαταβολικά τις ευχές σας μετά χαράς!!! :p
rea μου καταλαβαινω την ερωτηση παγιδα απλα σε ενημερωνω οτι εγω φλερταρω απο πεντε χρονων ε ειπα στα τριανταπεντε να σταματησω
και τωρα νομιζουν ολοι οτι φλερταρω τωρα που ειπα να σταματησω τελοσ παντων θελω την αποψη σου για μερικα πραγματα και να συζητησουμε για φαρμακα θελω φωναξε και το φιλαρακι σου τον ειδικο
Νέοι άνθρωποι, γιατί σταματάτε να φλερτάρετε; Απορία το έχω, σοβαρά. (θα μου πείτε, ποια μιλάει τώρα, αλλά τέλος πάντων:p)
εμενα ειναι απλη η ιστορια τελειωσαν τα κοριτσια δηλαδη ειμαστα θεσσαλονικη φλερταραμε ολη τη θεσσαλονικη
μετα πηγαμε αθηνα φλερταραμε ολη την αθηνα μετα πηγαμε στα νησια τα ιδια μετα πηγαμε ταξιδι τα ιδια
ε καπου βαρεθηκαμε ειναι πολυ απλο ασε που τελειωσαν και τα κοριτσια πλεον μετα κατσαμε σπιτι φλερταραμε
απο το ιντερνετ ε τελοσ παντων τελειωσαν τα κοριτσια δεν εχει αλλεσ τισ φλερταραμε ολεσ δεν εμεινε καμια αφλερταριστη και παραπονεμενη τι να κανω κι εγω βαρεθηκα και ειπα να τα παρατησω
Ok, δε θα επιμείνω, ο καθένας κάνει αυτό που τον εκφράζει.
Γαμώτο, μου θύμισες κάποιον τώρα!!!:p
εγω ειμαι σιγουρα με ξερουν ολεσ και με κυνηγανε ολεσ το λεω σε ολεσ σασ
να το πειτε σε οσεσ με κυνηγανε εχω περιεργη ζωη απο μικροσ καποιεσ εμεπιριεσ δυσκολεσ
που δεν ηταν μαλλον για την ηλικια μου τελοσ παντων αλλα βλεπω εγω αλλα βλεπετε εσεισ μαλλον
οποτε εκει εγγυται το λαθοσ μου οτι βλεπω αλλα και δε ξερω πωσ εγινε αυτο
αν ηταν παντα ετσι η απο τισ εμπειριεσ τισ περιεργεσ εγινε
Αναφέρεσαι μάλλον στον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις;
Δεν ξέρω τι να σου πω και εγώ δεν ασχολούμαι με άντρες ή γυναίκες, έχω άλλα προς το παρόν που με απασχολούν, αλλά θα προτιμούσα να με απασχολούσαν οι σχέσεις στην παρούσα φάση.:p Ξέφυγα λίγο. Anyway, κάποια πράγματα είναι λίγο τυχαία, νομίζω.
στη δικια μου την περιπτωση φταινε τα κουτσομπολια κι οτινανισμοσ μου ετσι το λεω εγω αυτο που εχω
Τα κουτσομπολιά των κοριτσιών; Ο οργανισμός σου; Έλα ρε 'συ, πώς; Χάθηκα τώρα.:p Πίστευα/και ακόμα το πιστεύω ότι είναι φάσεις στη ζωή του ανθρώπου, προτεραιότητες που βάζει κανείς εξαιτίας των εμπειριών του. Πχ, εμένα αυτό τον καιρό (και τον προηγούμενο, μη νομίζεις) προτεραιότητά μου είναι η υγεία μου και οι γιατροί. Πριν καιρό που είχα μία ανάλογη εμπειρία στο διαδίκτυο (όχι σχέση, ούτε καν φλερτ, μία απλή επικοινωνία) είχα στρέψει όλη την προσοχή μου εκεί, όταν όμως ξέκοψα χωρίς ιδιαίτερο λόγο στενοχωρήθηκα και μετά (από την ανία και την κακοκεφιά μου) άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα φοβίες και απωθημένα. Μάλλον το γεγονός αυτό με κλόνισε ψυχολογικά. Ελπίζω να έβγαλες μία άκρη.
edit. Ο,τινανισμό; Δεν το γνώριζα αυτό. Μου θυμίζει όμως το άλλο "είμαι αέρα πατέρα", δηλαδή όπου φυσάει ο άνεμος. :p
τιποτα ρε κι εσυ χαζομαρεσ λεω απλα εχω κατι μαλλον και δεν ειμαι σταθεροσ και διαμαρτυρομαι συνεχεια γι αυτο μη δινεισ σημασια
επισησ εγω δεν πολυσυζηταω εδω δεν κανω διαλογο πολυ πολυ να ξερεισ