ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Η ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ;
Printable View
ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Η ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ;
ΣΕ AYTO τον κοσμο υπαρχουν τα ναρκωτικα τα φαρμακα και οι κρατικεσ ουσιεσ τισ οποιεσ εγω δε ξερω τη δραση τουσ ακριβωσ την κανει η καθεμια και ποια ειναι ποια
θα μιλησω για φαρμακα που τα ξερω και δη αντιψυχωτικα που ειμαι ειδικοσ
οταν πρωτοπηρα φαρμακα ειχα παρενεργειεσ πολλεσ επειδη ημουνα κατι σαν υπερκινητικοσ
μικροσ μετα πολλα μετα λιγα στην πορεια μου φυγανε ειχα πολλεσ παρενεργειεσ και στην πορεια φυγανε
τωρα ειναι σα να μην παιρνω τιποτα συνιθησα βεβαια να μαι αργοσ και βαρυσ αλλα ζω προσαρμοστηκα με λιγα λογια
πλεον το στυλ μου ολο ειναι βαρυ και την παλευω καπωσ δεν ειμαι κι ευχαριστημενοσ αλλα ενταξει
εγω πιστευω οτι οταν παιρνεισ ενα φαρμακο χρειαζεται να ψηθει ο οργανισμοσ μαζι με αυτο
για να δουλεψει επισησ πιστευω οτι αν εχεισ βεβαρημενο ιστορικο καταχρησεων
χρειαζεται αρκετοσ καιροσ για να στανιαρεισ αρχικα και μετα να παρουσιασεισ βελτιωση
εγω αυτο νομιζω το κανα με τη γυμναστικη πλεον δεν ξανακανω τα κοψα ολα
βαρεθηκα τελοσ παντων θελω να ακουσω αποψεισ
σιγουρευτηκα οτι τα φαρμακα μου ειναι καλα γι αυτο τα λεω αυτα θελω να ακουσω αποψεισ
εχω ψυχικο πονο και παιρνω το σαικρεστ που το παιρνω μονο εγω αλλα δεν υπαρχει και αλλο και πλεον πιστευω οτι ειναι σωστη η αγωγη
και λεω μαλακιεσ ολη μερα και παιρνω ινβεγκα για να μην τισ λεω νομιζω η αγωγη μου ειναι σωστη και αποτελεσματικη πλεον
ρεα θελω να ακουσω αποψεισ για την εμεπειρια σου με αυτα και περνω κι ενα αντικαταθλιπτικο γιατι η διαθεση μου ειναι υπο το μηδεν
εγω τα εχω κοψει ..αλλα ακομα αισθανομαι την δραση τους στο κεφάλι μου!..
εγω επαιρνα ζολοφτ και ρεμερον ..και μετα ρεμερον και εφεξορ...και μετα πάλι ζολοφτ και ρεμερον... κοιτα, ηταν φασεις και φασεις... φασεις που πηγαινα μοτερακι και ειχα διαθεση και ενεργεια να κανω πραγματα..και φασεις που δεν μου εκαναν τιποτα τα χαπια. λες και εκανε κυκλο όλο αυτο... γιαυτο θελω να κανω καποιες ορμονικες εξετασεις να δω μηπως τελικα επηρεαζαν την θεραπεια μου και την καταθλιψη μου γενικότερα βεβαια... πάντως ήταν εντονη η "θωλουρα" ..δεν ξερω πως να το εξηγησω, και ακομα δεν αισθανομαι "καθαρη" και διαυγής...
εσυ ?
Ωχ ρε εγώ όταν έπαιρνα ινβεγκα μαζί με αλοπεριντιν ήμουν πολύ χάλια τότε με γνώρισες
μπραβο και σε μενα ετσι ειναι κανει κυκλο αλλα πιο σταθερα πλεον
αυτο τι ειναι ειναι θεμα οργανισμου δηλαδη εγω που ημουν παντα οτι να ναι
επιτελουσ μετα απο δεκα χρονια θα γινω σταθεροσ δηλαδη ειναι θεμα οργανισμου;
και τι εχω εγω και ειμαι οτι να ναι κι αλλοι ολοι σταθεροι που ενδεχομενωσ να το χεισ και συ
γι αυτο ρωταω
εγω εχω μια θεωρεια πάνω σε αυτό...δική μου θεωρεία βεβαια...δεν ξερω καν αν στεκει... αν ισχύει 'εστω και λιγο..απλά ετσι το πλαξα μεσα στο μυαλο μου...σαν ιστοριουλα!
οτι μεσα μου ζουν 2 ρεες, μια καλη και μια κακια. Η καλή ειναι αυτη που με αγαπάει και που θελει πάντα το κακο μου, η κακη ειναι που με μισει και θελει να με εξουσιαζει.
ειναι και οι δυο πιο εξυπνες απο εμενα.. η καλη ρεα ειναι σοφη... η κακια ρεα ειναι πανουργα
οι 2 ρεες αρχισαν εναν πολεμο μεταξυ τους και εγω αρρωστησα...εγω απο τότε πεφτω συνεχεια στις παγιδες που μου στηνει η κακια ρεα..και η σοφη ρεα με βοηθαει να βγω απο τις παγιδες
γιαυτο εκαναν κυκλο τα χαπια, γιατι ακομα γινονται τιτανομαχιες μεσα στο κεφαλι μου...
σου εχω πει ποτε για το νικ μου απο που προερχεται? ξερεις πια ηταν η ρεα?
οχι για πεσ
εγω εχω ακουσει το τραγουδι
ρεα μηπωσ πασχεισ κι εσυ απο οτινανισμο που το λεω εγω δηλαδη δεν εισαι σταθερη;
γιατι εγω σιγα σιγα το ξεπερναω πλεον να ξερεισ υπαρχει φωσ αμα το χεισ κι εσυ
απο το πολυ ζορι μου μαλλον το ξεπερασα το θεμα ειναι απο δω και περα τι γινεται
η γαια και ο ουρανος γεννησαν τους τιτάνες..οι Τιτάνες ήταν πανύσχυροι γίγαντες - θεοι.. Ο κρονος υπερύσχησε απο αυτους σκοτώνοντας τον ουρανο, τον πατερα του.. και πέρνοντας αυτος την αρχηγια. Παντρευτηκε την αδερφή του την ρεα, αλλα απο φόβο μηπως και οι δικοί του απόγονοι τον σκοτώσουν, όπως εκανε αυτος με τον πατέρα του, ετρωγε τα παιδια του αμέσως μολις τα γεννουσε η ρεα.Οταν η ρέα γεννησε τον Δια, αποφασισμένη να τον σωσει απο τον αντρα της ..εδωσε στον κρόνο να φαει μια πέτρα, και εκρυψε τον δία καπου στην κρητη..ο οποιος φυσικα οταν μεγαλωσε , σκοτωσε τον πατερα του και εγινε ο θεος των θεων.
και η ιστορια μασ διδασκει οτι η μανα πουλησε τον πατερα για το παιδι
απο τοτε γινοταν αυτα ρεα μου και μου λετε ολεσ οτι ειστε προβατα για ανοιξτε τα στραβα σασ να δειτε τα πραγματα ειναι τα ιδια
εκανε αυτο ενα καρο μαλακιεσ νευριασε αυτη και τον σκοτωσε στην ουσια κι αυτη βγηκε λαδι
ποιοσ ειναι ο εξυπνοσ θελω να μου πειτε και ποιοσ ειναι ο χαζοσ
αυτος ειναι ενας τροπος να το δεις αν επιλέγεις... ο αλλος ειναι οτι η ζωή πάντα βρίσκει τρόπο να υπάρχει..και ακομα και κατω απο τις πιο φρικιαστικές συνθηκες μπορεις ..αν θες να δημιουργησεις εναν θεο.. τον δικο σου θεο, που θα σε σωσει απο τον χειροτερο και πιο αιμοβόρο βασανιστη!.. οι αρρωστειές μας ... ειναι ο βασανιστής μας...και καταβροχθίζει ότι αγαπάμε οτι δημιουργουμε την ιδια την ζωη μας..και όμως..υπάρχει τρόπος να σωσουμε και να σωθουμε..
ασχετο:κατι πρεπει να κανουμε με αυτον τον μισογυνισμο σου καποια στιγμη ε?
παλια ηταν θαυμασμοσ τωρα μου την εδωσε γι αυτο πρωτον και δευτερον το μισοσ ειναι μιση αγαπη αν θεσ να μαθεισ
για σενα .. θα προτεινα, να βρεις τροπο να εμπιστευθεις τον γιατρο σου... ψαξτο και με αλλους γιατρους, μην αφηνεσαι σε αυτην την κολαση..δεν φτανουν μονο τα φαρμακα..αν θες να γινεις καλα , πρεπει να πιστεψεις σε αυτο και εσυ και να κανεις οοοτι χρειαζεται για να το καταφερεις!!... ψαξου - ψαξε ψαξτο...
δεν εχεις λογο ουτε να μισεις ούτε να αγαπας οοολες τις γυναικες... εδω μεσα ειμαστε ολη μερα μαζί σου... γιατι μας ξεχωριζεις απο τους αντρες? το ιδιο δεν ποναμε? το ιδιο δεν αγαπάμε? το ιδιο δεν πληγωνόμαστε? ειμαστε ενα ...αντρες και γυναικες ελις !! σε καποια ανατομικα σημεια διαφερουμε μονο!
κοιταξε ρεα για να καταλαβαινομαστε καπωσ εγω παιρνω βαρια φαρμακα δεν παιρνω καραμελεσ πρωτον
και δευτερον ειχα πολυ δυσκολα πραγματα ωσ ασθενησ μη σου πω και αξεπεραστα και χαρησ στην αγωγη
την οποια παιρνω ευλαβικα αλλιωσ δε θα μιλουσαμε τωρα και ενιοτε παω και στη δουλεια
δεκα χρονια μη νομιζεισ κανω οτι μπορω εγω ειμαι τρελλοσ εσυ απλα εχεισ πεσμενη διαθεση
πιστεψε με δεν ειναι το ιδιο εγω εχω ζησει πολλα χρονια με καταθλιψη και αγχοσ χωρισ φαρμακα εσυ εισαι ακομα σε αυτο το σταδιο
εγω εχω φτασει σε σημεια καλησ τρελλασ πιστεψε με δεν ειναι το ιδιο εγω ειμαι βαρια περιπτωση κι εσυ εισαι λαιτ και δε με καταλαβαινεισ καθολου και αντε παλια την ειχα την απαιτηση να με καταλαβεισ τωρα δεν την εχω καθολου
και να σου πω και κατι ρεα μου εγω σε γυναικα ποτε δεν ειπα οτι ειναι ομορφη ολεσ το καταλαβανε πωσ
θα σου εξηγησω βλεπω την ομορφια σασ απο μικροσ και κανω βλακειεσ συνεχεια τωρα καλο ειναι αυτο κακο ειναι δεν ξερω ετσι ειμαι οποτε
τωρα που τρελαθηκα κι ολα νομιζω κερδισα το δικαιωμα να λεω τουλαχιστον οτι θελω και νομιζω το κερδισα αυτο
γιατι τρελαθηκα και αυτη ειναι η τιμη μου οτι ειμαι τρελλοσ αρα μπορω να λεω οτι θελω αυτο ειναι τιμη για μενα
δεν λεω τα ιδια με κανενα λεω τα δικα μου κι αυτο ειναι το παρασημο μου απο τη ζωη και η τρελλα μου
αμα φυγω η αμα γινει οτιδηποτε τουλαχιστον να θυμασται οτι δεν ελεγα ποτε τα ιδια αυτη ειναι η τρελλα μου ετσι ειμαι
γι αυτο παιρνω φαρμακα εγω το θεωρω τιμη για μενα που το κανω αυτο και σεισ με λετε τρελλο
τιμη μου και καμαρι μου σε πληροφορω
Εγω σε καταλαβαινω elis γιατι καπως ετσι ειναι και ο ανιψιος μου δυσκολη περιπτωση και καλα εγω τα κουτσοκαταφερα στην ζωη μου εκανα και πεντε πραγματα το παιδι ομως τι θα κανει? Γι αυτο ξαι προτιμω αυτο το φορουμ που αφορα ψυχωσεις και οχι το φορουμ της διπολικης
ki egv kati katafera sth zvh moy egina πρεζακι νομιζω καλα τα πηγα μεχρο τωρα