Καλή χρονιά κι από εμένα έστω και με καθυστέρηση.
Ή αλήθεια είναι οτι δεν περίμενα να νιώσω την ανάγκη να μοιραστω κάτι στο φόρουμ καθώς ένιωθα να είχα ισορροπήσει και ειχα πείσει τον εαυτό μου πως δεν είχα κάτι άξιο λόγου....
Όμως εδώ και έναν μήνα νιώθω χάλια... Στην αρχή πίστευα πως φταίει το γεγονός ότι δεν βγαινω καθόλου έξω ,όσπου αποφάσισα να το αντιμετοπισω και άρχισα να συναναστρέφομαι με άτομα και να βγαινω ...
Όμως η διάθεση μου κάθε άλλο από ανεβασμένη δεν ήταν.... Δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω όσο έβαινα γίνονταν όλο και χειρότερη η διάθεση μου...
Πέρα από αυτό το κακό με εμένα είναι ότι όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά δεν μπορώ να προσποιηθω...
Ή φωνή μου , η έκφραση του προσώπου μου ακόμη και ο τρόπος που περπαταω με προδίδουν....
Έτσι αποφάσισα να μην βγαινω γιατί πρώτον γίνομαι χειρότερα και δεύτερον να μην χαλαω την παρέα....
Παράλληλα εδω και αρκετό καιρό συστηματικά κάθε μέρα μου συμβαίνει το ιδιο ίδιο πράγμα...
Ενώ ξυπναω με μια σχετικά μετρια διάθεση όσο περνάν οι ώρες όλο και χειροτερεύει με αποτέλεσμα κάθε βράδυ συστηματικά να κλαίω με λυγμούς και να νιώθω έναν βαθύ πόνο στο στήθος...
Έχω κουραστεί να είμαι συνέχεια θλιμμένη και ότι κι αν κάνω να μην βοηθάει...
Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει πάλι