Επανερχομαι με δυσαρεστα νεα
Καλησπερα σας κ παλι μετα απο καιρο,σταματησα να μπαινω στο φορουμ δεν γνωριζω κ εγω τον λογο ισως ειμαι αδικαιολογητη,στην ζωη μου εχουν συμβει σημεια κ τερατα ολο αυτο το διαστημα,ενα απο τα ευχαριαστα ειναι οτι εκανα κ αλλες καλες φιλες με τις οποιες τα πηγαινουμε πολυ καλα επισης με την καταθλιψη τα πηγαινω καλυτερα κ εκοψα τα φαρμακα με εντολη γιατρου,το παρα πολυ δυσαρεστο ειναι οτι χωρισαμε μαζι με το αγορι μου οπου ειμασταν μαζι 6 χρονια κ ελπιζα σε μια οικογενεια κ παιδι μαζι του,μου φεροταν παρα πολυ ασκημα εδω κ μηνες μου φωναζε με εκανε να κλαιω κ με κατηγορουσε για το παραμικρο μου ελεγε επιπλεον οτι δεν θελει να αφησει την μητερα του για να ειναι μαζι μου σε ενα σπιτι καταφερα να μπω στο προφιλ του στο φεισ κ ειδα οτι με απατουσε κ με αλλες για παρα πολυ καιρο,ειμαι συντετριμενη κ παλι καλα που ειναι διαρκως κοντα μου μια φιλη μου κ μενα στηριζει ομως νιωθω πραγματικα κουρελι,δεν νομιζω να ειμαι ετοιμη να μπω σε μια νεα σοβαρη σχεση παροτι επιθυμω οσο τιποτα στην ζωη μου οικογενεια κ παιδι μου ειναι αφορητοι κ οι δικοι μου εφοσον δεν με καταλαβαινουν αρκετα δεν γνωριζω που παταω κ που βρισκομαι νιωθω αδεια κ οτι εκτος τις φιλες μου δεν εχω κανενα αλλον δεν γνωριζω ποτε θα καταφερω να ειμαι παλι ο εαυτος μου μια γνωμη σας θα ειναι καλοδεχουμενη ευχαριστω εκ των προτερων για ολα